Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IllusionMT2[DEDYK][NOWY-MEDIUM]

Illusion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało;d No pograłem jestem raczej zniesmaczony.... :/

ps. serwer off źle sie działo nie zdziwił bym sie jak padł tak więc nie polecam a ja znowu zaczynam szukać serwera tylko gdzie administracja nie ma 13 lat bo to jednak ma znaczenie widocznie a powiedzcie mi że nie ;d

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

szymonek (pfu gej?) czy jak ci tam co ci dali za taką propagande:>dzisiaj zakonczyłem przygode jak zobaczyłem dzwona z nawi czy zbugowany czy jak:) cae królestwo widziało na czacie -dziekuje do widzenia

ps.reklama kłamie połowy itemów sie zrobić nie da na serwie nic sie nie dzieje gra może z 40 osób a lagi są takie że nawet i o kilka sekund cie cofa a reszta.... i tak za dużo czasu straciłem bawcie sie dobrze

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

To nie nasza administracja zabawia się innymi serwerami tylko ktoś chodzi po serwerach i bawi się nimi , u nas w dniu wczorajszym tez mieliśmy problemy na serwerze ale zostały wprowadzone poprawki i jest wszystko ok. Zapraszamy na server.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To nie nasza administracja zabawia się innymi serwerami tylko ktoś chodzi po serwerach i bawi się nimi , u nas w dniu wczorajszym tez mieliśmy problemy na serwerze ale zostały wprowadzone poprawki i jest wszystko ok. Zapraszamy na server.

Proszę Was, abyście się przestali kompromitować, ponieważ na ss jest zawarte. Dokładnie widać, że chodzi o waszego głównego admina.

c8f7.png

Opublikowano

Proszę Was, abyście się przestali kompromitować, ponieważ na ss jest zawarte. Dokładnie widać, że chodzi o waszego głównego admina.

Jasne i powiedz jeszcze ze wczoraj sami robiliśmy sobie problemy na swoim serwerze dla fanu i wyłączyliśmy na kilka godzin aby znaleźć problem i go naprawić ??

U nas serwer już działa i jest naprawione, jeśli admini waszego nie wiedzą jak se poradzić zapraszam na naszego ts, pomożemy

Pozdrawiam xXx

xxx

Opublikowano

Po co wy ddosujecie inne serwery skoro i tak u was prawie nikt nie gra i grał już nie będzie?

A was nie ddsują tylko po prostu robią z waszym serwerem co chcą...tak sie znacie

ile było dzisiaj ofek cofek?5 na godzine:)?

Opublikowano

Po co wy ddosujecie inne serwery skoro i tak u was prawie nikt nie gra i grał już nie będzie?

A was nie ddsują tylko po prostu robią z waszym serwerem co chcą...tak sie znacie

ile było dzisiaj ofek cofek?5 na godzine:)?

Cofek u nas ? - nie było :)

ofek - również nie ma :)

My ddosujemy ?, proszę przedstaw na to jakikolwiek dowód ? bo twoim tokiem myślenia to ja mogę powiedzieć ze mnie ddosują oni.

Pozdro

xxx

Opublikowano

Ale przecież to ludzie z twojego teamu co umywają ręce od tego frajerstwa tak twierdzą:> wyobraź sobie że nie udokumentowuje wszystkiego co widze a i udowadniać nie mam co i komu

ps.jakbym niewchpodził na twój serwer powku... ludzi to może bym uywierzył że nie ma offek coffek (nawet i dzisiaj bodajże 2 bo tylko chwile byłem) nie rozbrajaj mnie a siebie nie rozśmieszaj:> po co to kłamiesz skoro ludzie wejdąi sie tylko zawiodą że kolejny syf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...