Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak to jego pliki

ponad 40 000 zarejestrowanych :(

W tym ok 30k moje boty, ktore sie same rejestrowaly i lagowaly serwa

Hello I am from Czech republic and server snfprivate.eu is Czech private but it is all only your work .... FleSh steel you this server files and make his SF private ... :// so block him he is Kid :)) Thx.Czech´s Fan :)

J, Flesh je kokot a decko velke s nim som hlaval na facebooku a psal ze sam urobil tehto server files a marcel je kokot najebany, tak to je velke decko a marcelovi server files ukradl kokot velky, a sam nevi ako urobit tehto vsetko.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Marcel, gadalem z fleshem na skype, podawalem sie jako twoj kuzyn, zaczal mnie obrazac i z bratem kozak  byl.

Mowil ze jestes szmata, i lama ze dales sie oje*ac z plikow pocfzym mowilem ze za 3 dni pliki gina itp on nie ahahahah i napisal ze bedzie Ciebie ddosowal, oraz te forum.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Hersen jak by tak zebrać ludzi którzy nie lubią lola i fanów Doty   i objasnić im jak to zrobić to by się udało :D wkońcu by ktoś ze mną na dwór wyszedł wszyscy tylko w lola pykają :/

Opublikowano

Serwer wlacze ponownie na godzine lub dluzej w piatek o godzine 18:00 polskiego czasu. Bedzie stal na moim PCcie, chce znowu cos przetestowac. Do tego czasu zoptymalizuje kod i dodam pare rzeczy jak zdaze.

Opublikowano

Wlasnie zabieram sie za epiki, i zastanawiam sie ile procent szansy jest na wylosowanie jakiegos w sklepie, wie ktos? Przydala by sie jeszcze jakas lista w ktorej jest napisane ktory epik daje do 3 statow, a ktory do wszystkich.

Opublikowano

Nadal potrzebny mi spis itemow, w tym ktory podal grzechis zbyt wiele nie ma. Do tego zabieram sie rownoczesnie za poty, i nadchodzi pytanie: Czy poty daja rowniez bonus ze statow w itemach, czy tylko z tych rozdanych?

Opublikowano

Nadal potrzebny mi spis itemow, w tym ktory podal grzechis zbyt wiele nie ma. Do tego zabieram sie rownoczesnie za poty, i nadchodzi pytanie: Czy poty daja rowniez bonus ze statow w itemach, czy tylko z tych rozdanych?

poty dają +% całkowitych statów (po podliczeniu wszystkiego) 

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...