Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Staty mozna doawac normalne, tyle ze nie pokazuje odrazu ze dodales. Dodaj ile tam statow chcesz spamujac w ten plusik, potem w okienko bohater zeby sie odswiezylo. Wyskakuje poprostu jakis blad, mysle ze to przez wersje php.

Co do problemow z rejestracja:

Jezeli nie mozesz sie zarejestrowac, kliknij OK przy rejestracji jeden raz, jezeli przy drugim klikniecu wyskoczy ze twoj e-mail jest zajety, konto zostalo stworzone i mozesz sie juz zalogowac. Blad lezy znowu w wersji php

Edit:

Tak jak myslalem, wersja php zmieniona i wszystko dziala jak nalezy

Opublikowano

Jak szybko wylevelować? Robie lochy, karcze 3 paski itd. A i tak mam tylko 77lvl ;O a inni którzy zaczęli później już ponad 100 :D

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi przestało lagować i jest super <3 czekam tylko na te epiki 

@Edit i na potki :D

90858227232114326580.png

Opublikowano

kurcze dajcie mi stronke tego serwa   bo snfprivate.tk          nie działą jest pusta strona

mi działa, wszystko jest normalnie 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Od ilu dni serwer on że maja po 250 lvle ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Działa złota ramka da sie ja kupic bo ciagle klikam tak i nic..

90858227232114326580.png

Opublikowano

Działa złota ramka da sie ja kupic bo ciagle klikam tak i nic..

Jak klikasz i nie działa . To pomyśl i użyj mózgu omg ... Jak widzisz  , że nic się nie  dzieje    -.-

nostaleh.png
Opublikowano

Jak klikasz i nie działa . To pomyśl i użyj mózgu omg ... Jak widzisz  , że nic się nie  dzieje    -.-

Idioto nawet jak raz klikne nie działa

90858227232114326580.png

Opublikowano
Pierwszy Nelaguje 

Drugi VPS jest związane z web hosting, który jest nieograniczony :) 

Jest to po prostu, że gracze wspólnie zarejestruj też :)

;)  :huh:  :rolleyes:  :unsure:  <3  :)

Opublikowano
Ze sponsorami szukaliśmy najtańszego VPS a nie lagi niskie koszty 68.000 :) 
-Wewnętrzna, oczywiście :) 

Wiem o tym, ponieważ w VPS i innych systemów z vysznám :) więc najtańsze 65,000 i to nadal możliwe po 45 tysięcy ludzi było mniej lag :) :) ale będzie na hostingu, co jest teraz lagi jeden powód, gracze używają Auto Clicker jest spowalnia wszystko :)

Marcel pisał że doda epiki nie wiadomo kiedy....   Mają one wypadać z lochów ci którzy porobili już wszystkie lochy chyba będą robić nowe kąta hahahha.

Jeśli rozumiem tylko epos spadnie z więzienia? ? : O 
i będzie to trudniejsze, niż to jest? lub co masz na myśli? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...