Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marcel, ja bym proponowal vps na hamachi wykupic, i dla osob ktorzy sa na hamachi min 4 sieci zrobic i juz.
Ja bym Ci to oplacil tylko ogarniesz wtedy i jedziem.

KONIEC

~ REBEKKA

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu jak wchodzę na serwer wywala do jakiegoś angielskiego forum ???

Jakbyś użył trochę głowy i przeczytał chociaż ostatnią stronę tematu to byś się dowiedział.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Prawdo podobnie serwer jest postawiony na jakims hostingu badz vps

ip tej strony to: 46.28.105.92

@Grechis hersen233 wojowink podaj nick dodam cie :D

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ja mam nick HelmundTroll - mag. Czekam na odlagowanie ...

P.S. Przed chwilą zarejestrowanych kont: 6k a teraz jest 14 o.O

Opublikowano

Poszlo zaproszenie, lagi sa lekkie bo kolega ddosuje ta maszynke. :)

@Edit

Nie pogracie, ddos leci na calego + odemnie dodalem. Marcel za kradniecie plikow trzeba sie zloscic? Wystarczy ze zaraz im padnie maszyna..

Ps.

Grzechis zobacz wiadomosc pw na mpc forum

@Edit2

Serwer nie ogarnia ddosowania oraz botow, ktorzy sie rejestruja przed chwila bylo 500 ludzi juz praiwe 20k z moimi botami :)

@Edit3

Marcel czytajac ich grupy na facebooku ( jest ich 2 ) To pisza link do tego serwera i udzielaja sie za czeski serwer, jedna osoba mowi ze pliki ukradniete sa, po czym usuneli mnie z gruby bo boja sie prawdy, napisalem ze ddosuje serwer im to odrazu usuwali linki itp.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Marcel juz nie poradzi, pliki rozpowszechnione sa, gadalem z jedna osoba od plikow podawalem sie jako Marcel ( jesli mozna ) 

Powiedzial ze dostal tam od jakiegos ziomka, a ten ziomek od kuzyna... Marcel twoj wielki blad jaki zrobiles mogles brac odemnie tego VPS a nie od czechow, ktorych nie znasz itp..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Marcel juz nie poradzi, pliki rozpowszechnione sa, gadalem z jedna osoba od plikow podawalem sie jako Marcel ( jesli mozna ) 

Powiedzial ze dostal tam od jakiegos ziomka, a ten ziomek od kuzyna... Marcel twoj wielki blad jaki zrobiles mogles brac odemnie tego VPS a nie od czechow, ktorych nie znasz itp..

Nie nie mozna. A z plikami nic nie zrobia, i jak mowilem dzialaja do srody. Odszyfrowanie ich zajelo by im dluzej niz napisanie serwera samemu...

Opublikowano

Dobra robota! Takie pliki sobie zniszczyć, a jednocześnie być tak daleko z nimi. Było blisko do sukcesu, ale zabrakło wykończenia...

Opublikowano

To nie moj server, a pliki ktore ten koles ma dzialaja do s

To nie moj server, a pliki ktore ten koles ma dzialaja do srody. 

Hello I am from Czech republic and server snfprivate.eu is Czech private but it is all only your work .... FleSh steel you this server files and make his SF private ... :// so block him he is Kid :)) Thx.Czech´s Fan :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...