Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest gdzieś licznik? Słyszałem, że gra tu ponad 1500 osób.. nie gram w metka z pół roku ale skoro tyle osób na mediumie to chętnie pograam jeśli to prawda.

Opublikowano

Jest gdzieś licznik? Słyszałem, że gra tu ponad 1500 osób.. nie gram w metka z pół roku ale skoro tyle osób na mediumie to chętnie pograam jeśli to prawda.

Licznik znajduję się w grze, nad czatem.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Może administracja wkoncu naprawi blad z ????? bo caly czas wywala 

Zajrzyj na forum serwerowe.

A jak z padającymi kanałami? Przed otworzeniem ch5 i 6 było super, teraz niestety zaczyna coraz bardziej doskwierać :/

Opublikowano

Licznik podkręcony ;) Możecie mi wierzyć albo i nie., Na astilli w gildi był jeden z gm ascariala i sam sie przyznał że podkrecaja ;)

Nie polecam.Serwer Pod IS'a.Skończy się reklama i skończy się serwer

Opublikowano

na serwerze jest 2k+

wie ktoś czy ezortyczne przewodniki nadal chodzą po 5kk?:)

Opublikowano

na serwerze jest 2k+

wie ktoś czy ezortyczne przewodniki nadal chodzą po 5kk? :)

po 3.3 ;)

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

ok, a istnieje anty exp? bo dawno nie grałem a warto wrócić na stare progi.  :ninja:

Opublikowano

ok, a istnieje anty exp? bo dawno nie grałem a warto wrócić na stare progi.  :ninja:

Istnieje.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Istnieje.

ale chyba tylko w is można go kupić prawda ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

ale chyba tylko w is można go kupić prawda ?

tak 

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Co mam zrobić zostawiłem postac w m1 wczoraj dzis za uja wejsc nie moge

wchodze i od razu wypiepsza znaki ?????????

wczoraj jeszcze w m1 moglem stac 2-4min teraz nawet sie zalogowac nie moge

inne postacie ktore nie sa w m1 normalnie logam

wiec w czym problem?

Opublikowano

O której dzisiaj jest ten OX? Standardowo 19?

tak

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Najlepszy server na jakim dotąd grałam :>. Polecam zainwestowac małą iloscią $$ na is w celu kupienia zwojow egzo i wybicia się pod kontem eq, zeby nie trzeba było charowac 24/7 ;) częste eventy i w ogole fajnie jest xD

Opublikowano

Gratuluje zrobienia podwójnego dmg Trytonowi. Niedoj..anie mozgowe

dziękuje dobranoc server syf

Tryton nie ma podwójnego DMG, zrób sobie Smocze Skille, Biologa, dobre EQ, a gwarantuje, ze bez problemu go ubijesz, jakos praktycznie nikt poza Toba nie ma tego problemu.

Serwer jak serwer , kradną konta graczy administracja się tym nie interesuje...

Dziwne, bo siedzimy na TS i pomagamy praktycznie kazdemu kto do nas sie z tym zwroci.

Co mam zrobić zostawiłem postac w m1 wczoraj dzis za uja wejsc nie moge

wchodze i od razu wypiepsza znaki ?????????

wczoraj jeszcze w m1 moglem stac 2-4min teraz nawet sie zalogowac nie moge

inne postacie ktore nie sa w m1 normalnie logam

wiec w czym problem?

Na naszym forum masz paczke naprawiającą ten błąd, wrzucilismy rowniez na strone główną nowego clienta, na ktorym nie ma juz tego problemu.

Najlepszy server na jakim dotąd grałam :>. Polecam zainwestowac małą iloscią $$ na is w celu kupienia zwojow egzo i wybicia się pod kontem eq, zeby nie trzeba było charowac 24/7 ;) częste eventy i w ogole fajnie jest xD

Dziekujemy za opinie :) Zwoje egzo dropia z Szkat Blasku i Bossow rowniez, takze nie ma potrzeby zakupu ich w IS, mozna bez problemu sobie wydropic, chodza tylko po 20kk, pare minut dropienia ulepek i mamy na egzo.

Opublikowano

czy warto zacząć tutaj grę od nowa?

jaką klasę wybrać? która jest najlepsza do pvp która do expa?

ile jest osób online?

1. warto

2. kazda dobra

3. 7253914051751601049127.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...