Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ceny ap wroca do pierwotnej wersji.ZabQ otwieral 11 kluczy na filmie z czego 10 bylo zlamanych xD

dobra .. ja osobiscie otwieralem 140 kluczy , szczerze z 20 z tego bylo nie zlamanych ....

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co zrobic zeby w m1 nie wywalalo ?????????

2min max w m1 moge byc i wywala :( nawet shopa nie postawie ;/

Ich klient generuje duza ilosc bledow.Mam to samo...
Opublikowano

Co zrobic zeby w m1 nie wywalalo ?????????

2min max w m1 moge byc i wywala :( nawet shopa nie postawie ;/

Ustaw miniamlne ustawienia , daj tryb pelnoekranowy . usatw schowaj sklepy , mgla , blisko kamera , schowaj czat daj rozdzielczosc odpowiadajaca monitorowi PZDR z fartem

Opublikowano

Ustaw miniamlne ustawienia , daj tryb pelnoekranowy . usatw schowaj sklepy , mgla , blisko kamera , schowaj czat daj rozdzielczosc odpowiadajaca monitorowi PZDR z fartem

mam tak ;/

ale i tak wywala ;/

Opublikowano

Pewnie koniec serwera. :P

powiem Ci, że pewnie dużo osób zostanie jak nie te 2,6k to ok 2 więc końca serwera nie można się obawiać

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

powiem Ci, że pewnie dużo osób zostanie jak nie te 2,6k to ok 2 więc końca serwera nie można się obawiać

też tak myślę, chyba że administracja dalej będzie postępować tak jak postępuje teraz to i te 2k powoli zacznie uciekać.

Opublikowano

też tak myślę, chyba że administracja dalej będzie postępować tak jak postępuje teraz to i te 2k powoli zacznie uciekać.

Podobno w grze pisal admin ze ceny ap i pare innych zeczy wroci do normy czy to prawda czy plotki?"??

Opublikowano

Podobno w grze pisal admin ze ceny ap i pare innych zeczy wroci do normy czy to prawda czy plotki?"??

pisał, że o godzinie 13 dnia dzisiejszego ceny za AP będą jak wcześniej. Wszystko ok, gdyby nie to, że jest godzina 21 i nadal pozostaje to niezmienione... :)

Opublikowano

pisał, że o godzinie 13 dnia dzisiejszego ceny za AP będą jak wcześniej. Wszystko ok, gdyby nie to, że jest godzina 21 i nadal pozostaje to niezmienione

hahahaha tosz to kpina.. administracjo czekamy na twoja wypowiedz. ps cofnelo mi ebo z 9 na 5 a ulepszalem wczoraj zapomnialem dodac

Opublikowano

Wie ktoś ku**a jak naprawić ten błąd ze znakami zapytania ? Co dwie minuty wywala mnie w m1 na ch1... Nic wystawić na sklepie nie mogę ani kupić...

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grać od nowa? Bo po tych opiniach coś słabo :P

Generalnie to administracja kiedyś ogarniała. Dostali 3k osób to osiedli na laurach, liczą, że będą siedzieć i nic nie robić a kasa będzie im automatycznie wpływała do kieszeni. Na początku coś próbowałem tu grać, bo 3k ludzi łatwiejszy handel itd, jednak to nie serwer dla mnie. Dlaczego?

- zbroja azraela 

- max lvl w 5 dni z isem

- za latwy jak na medium/hard

- nawalone kolorowych nowosci smierdzacych kiczem

Opublikowano

Generalnie to administracja kiedyś ogarniała. Dostali 3k osób to osiedli na laurach, liczą, że będą siedzieć i nic nie robić a kasa będzie im automatycznie wpływała do kieszeni. Na początku coś próbowałem tu grać, bo 3k ludzi łatwiejszy handel itd, jednak to nie serwer dla mnie. Dlaczego?

- zbroja azraela 

- max lvl w 5 dni z isem

- za latwy jak na medium/hard

- nawalone kolorowych nowosci smierdzacych kiczem

max lvl w 5 dni z isem?

jeszcze nie ma max lvl to pozdrowki,

mi na dc z aliosem (Wierzch 30% expa na 120h) pd na 1h wbijalem od 54 do 69 w 2 godziny.

ps: dlaczego jak wchodzę do gry normalnie mi się wszystko ładuje, jestem w grze przez 1 sec i wywala mnie do ekranu logowania?

Opublikowano

max lvl w 5 dni z isem?

jeszcze nie ma max lvl to pozdrowki,

mi na dc z aliosem (Wierzch 30% expa na 120h) pd na 1h wbijalem od 54 do 69 w 2 godziny.

ps: dlaczego jak wchodzę do gry normalnie mi się wszystko ładuje, jestem w grze przez 1 sec i wywala mnie do ekranu logowania?

O czym ty do mnie piszesz? Wejdź na Ascarial.pl --> ranking... Ogladasz może uzurpatora? W 3 dni z isem wbił 95 lv.

Opublikowano

O czym ty do mnie piszesz? Wejdź na Ascarial.pl --> ranking... Ogladasz może uzurpatora? W 3 dni z isem wbił 95 lv.

max lvl 135 bodajze wiec dziekuje serdecznie, to serwer medium nie hard wiec wyjdz juz.

@Endymion_ pomożesz z postacią? 

nie mozna do Ciebie pw wyslac

Opublikowano

max lvl 135 bodajze wiec dziekuje serdecznie, to serwer medium nie hard wiec wyjdz juz.

@"Endymion_" pomożesz z postacią?

nie mozna do Ciebie pw wyslac

I po co te nerwy? Chcesz to graj na serwie. Szykuje sie administracja typu ravia... Dlatego ja zrezygnowalem. Btw max 132 trudno przeczytac prezke? Nie wiesz a sam sie oddzywasz. Typowe u dzieci w twoim wieku.
Opublikowano

I po co te nerwy? Chcesz to graj na serwie. Szykuje sie administracja typu ravia... Dlatego ja zrezygnowalem. Btw max 132 trudno przeczytac prezke? Nie wiesz a sam sie oddzywasz. Typowe u dzieci w twoim wieku.

dzieci w moim wieku xD

nie mam ochoty sie z Tobą kłócić bo dla mnie jesteś zwykłym noname.

gram i będe dalej gral, administracja jest okej nie porownoj do administracji ktora liczy na hajs od 12 latków i podaje slogany jp jp

serwer polecam, jest dopracowany w kazdym szcegole choc z tymi kuframi zejbaliscie sprawe

Opublikowano

dzieci w moim wieku xD

nie mam ochoty sie z Tobą kłócić bo dla mnie jesteś zwykłym noname.

gram i będe dalej gral, administracja jest okej nie porownoj do administracji ktora liczy na hajs od 12 latków i podaje slogany jp jp

serwer polecam, jest dopracowany w kazdym szcegole choc z tymi kuframi zejbaliscie sprawe

Powiadasz,że jest dopracowany w każdym szczególe, wbij 135 to zobaczysz czy jest dopracowany

w każdym szczególe. Druga sprawa administracja nie leci na hajs? To wytlumacz mi po co

zwiększyli ceny w is?

projekt.jpg

Opublikowano

Powiadasz,że jest dopracowany w każdym szczególe, wbij 135 to zobaczysz czy jest dopracowany

w każdym szczególe. Druga sprawa administracja nie leci na hajs? To wytlumacz mi po co

zwiększyli ceny w is?

wbij 135 jak sie nie da :O

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...