Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie.

Mieliśmy drobny problem z bazą przy wprowadzaniu update, przez co wszystkie hasla do waszych kont zostaly omylkowo zmienione. Wasze konta sa bezpieczne i zadna z osob postronnych nie ma do nich dostepu. Dodaliśmy na stronie opcję przypomnienia hasła pod poniższym linkiem, trzeba podać login konta oraz przypisany do niego mail. W ramach przeprosin i rekompensaty za problem przez 24h beda wlaczone raty serwerowe, oraz w weekend odbeda sie liczne eventy. Informujemy jednoczesnie, 

Przepraszamy za utrudnienia.

www.ascarial.pl/przypomnij

Administracja Ascarial.pl

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lepiej na :testowym serwerku, wkleić jakiegoś back up'a, wyciągnąć z bazy hasła i z kopii na oryginalny serwer wrzucić? Bo sporo osób mogło podać randomowe emaile, szczególnie że przy rejestracji nie trzeba było podawać domeny emailu wystarczyło napisać coś w stylu : samsobiewymysl ( np dla shopów bo głowna postac jednak ktos z olejem w głowie nie robi na fejku ).
Jeśli wtedy między ostatnim backupem a czasem po zmienił hasło to pewnie pamięta stare ( albo może sobie przypomnieć ale to wiele mniejsza skala problemu )

Opublikowano

Nie lepiej na :testowym serwerku, wkleić jakiegoś back up'a, wyciągnąć z bazy hasła i z kopii na oryginalny serwer wrzucić? Bo sporo osób mogło podać randomowe emaile, szczególnie że przy rejestracji nie trzeba było podawać domeny emailu wystarczyło napisać coś w stylu : samsobiewymysl ( np dla shopów bo głowna postac jednak ktos z olejem w głowie nie robi na fejku ).

Jeśli wtedy między ostatnim backupem a czasem po zmienił hasło to pewnie pamięta stare ( albo może sobie przypomnieć ale to wiele mniejsza skala problemu )

dobrze ze zmienili + mozna zawsze napisac do azprime czy endymiona z problemem ;)

Opublikowano

Czemu nie da się zdjąć kostiumu ? ;d

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Co ta administracja zaczyna wyprawiać na tym serwerze to nie mam słów. W dzisiejszym nocnym update zmienili ceny itemów za AP. Jak do tej pory metale były po 100 AP, to dzisiaj są już po 1000 AP! To jest jakaś totalna kpina w waszym wykonaniu, w ogóle nie bierzecie opinii graczy pod uwagę, ba, nawet się nie wypowiecie. 80% ludzi skarżyło się na otwieranie kufrów, na które kiedyś było 100%, a teraz 35%, wszyscy chcieli zmiany tego. Nikt z teamu nawet nie raczył wypowiedzieć się w dyskusji, a jak napisałem do supportu to dostałem odpowiedź od niejakiego "OGara", że to serwer hard i jak mi się nie podoba to mam iść na medium. Zapytam, dlaczego wcześniej było inaczej? Zastanawiam się co będzie następne, zaczęło się od DC, kluczy i teraz AP, nie zdziwię się jeśli zwoje egzo zostaną całkowicie usunięte z gry i możliwość ich zdobycia będzie tylko w IS. Pisałem to już i napiszę jeszcze raz, te wasze ostatnie aktualizacje są CIĄGLE na niekorzyść graczy i psujecie nimi bardzo dobry serwer. 

Opublikowano

Dobra, ja rezygnuje z serwera bo to nie ma sensu, takie zmiany mogliście robić na początku serwera a nie po kilku miesiącach.

Co każdy update to co raz gorzej.

Opublikowano

Dobra, ja rezygnuje z serwera bo to nie ma sensu, takie zmiany mogliście robić na początku serwera a nie po kilku miesiącach.

Co każdy update to co raz gorzej.

Dokładnie, nie miałbym nic przeciwko, żeby od początku serwera tak było, ale nie teraz kiedy inni porobili sobie eq, a nowi mają mieć dużo ciężej.

EDIT:

Endymion odpisał w temacie dot. AP

"STOP!

Ten quest to jest pomyłka, który został wgrany... o 13 będzie przerwa i zostanie przywrócony stary system."

Brawo! Jeszcze otwieranie kufrów jak było wcześniej i będzie ok! :)
Opublikowano

Dokładnie, nie miałbym nic przeciwko, żeby od początku serwera tak było, ale nie teraz kiedy inni porobili sobie eq, a nowi mają mieć dużo ciężej.

Akurat magiczne kamienie zostaja w tej samej cenie tj 100 AP.

Srij9JT.png

Opublikowano

to c*****o bo nie ma na czym zarabiac na serwerze a jak xerwer sie nie umie grac to sie konczy:D Ceny perel i metali tanieja i nie ma na czym zarabiac ....

Opublikowano

Dokąd taka promocja?? na ever czy do jakiegoś wyznaczonego dnia bo akurat nie mam kompa a bardzo bym chciał takiego ^^

jak byś widział to to jest od marca ;)

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

to c*****o bo nie ma na czym zarabiac na serwerze a jak xerwer sie nie umie grac to sie konczy:D Ceny perel i metali tanieja i nie ma na czym zarabiac ....

Dobrze, że Ty umiesz grać, czytać i pisać. Nigdy mnie nie ciągnęło do serwerów, które mają już parę miesięcy bo nie lubię zaczynać z tyłu, tutaj wszedłem tylko i wyłącznie dlatego, że była duża ilość graczy i serwer wydawał się w porządku - tak było, niestety, ale aktualizacje, które miały pomagać pogarszały tylko sytuację na serwerze.

PS. Idź tam wyślij zdjęcia z metina z włączonym pythonem w tle muszko.

Opublikowano

A ten lew na start na jaki okres czasu jest ? :)

2h ;d

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano
WITAM PO UPDACIE ZNIKNELY MI ITEMY NIE SCIAGALEM NICZEGO MAM 39LVL NIE MAM EQ NIE MAM NIC NIE WIEM JAK TO SIE STALO SKORO NIKT NIE MA DOSTEPU DO KONTA MOZESZ COS Z TYM ZROBIC?????

MOJ NICK NaChwilke

PROSZE O PW KOGOS Z TEAMU 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

WITAM PO UPDACIE ZNIKNELY MI ITEMY NIE SCIAGALEM NICZEGO MAM 39LVL NIE MAM EQ NIE MAM NIC NIE WIEM JAK TO SIE STALO SKORO NIKT NIE MA DOSTEPU DO KONTA MOZESZ COS Z TYM ZROBIC?????

MOJ NICK NaChwilke

PROSZE O PW KOGOS Z TEAMU 

wejdź do nich na ts napisz tu do NSG lub endymiona

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Dobrze, że Ty umiesz grać, czytać i pisać. Nigdy mnie nie ciągnęło do serwerów, które mają już parę miesięcy bo nie lubię zaczynać z tyłu, tutaj wszedłem tylko i wyłącznie dlatego, że była duża ilość graczy i serwer wydawał się w porządku - tak było, niestety, ale aktualizacje, które miały pomagać pogarszały tylko sytuację na serwerze.

PS. Idź tam wyślij zdjęcia z metina z włączonym pythonem w tle muszko.

Uu widze grubo dobrze Tomku ja wiem ze mi zazdroscisz i boisz sie pokazac w internecie ale mnie to nie interesuje. Aktualizacje sa lepsze jedyne co mnie zdenerwowalo to Itemshop a tak to spoko im trudniej tym lepiej dla graczy dluzej zostana na serwerze a takie aktualizacje poprawiaja serwer ,bo gospodarka serwera upada taka prawda:) 

Opublikowano

Uu widze grubo dobrze Tomku ja wiem ze mi zazdroscisz i boisz sie pokazac w internecie ale mnie to nie interesuje. Aktualizacje sa lepsze jedyne co mnie zdenerwowalo to Itemshop a tak to spoko im trudniej tym lepiej dla graczy dluzej zostana na serwerze a takie aktualizacje poprawiaja serwer ,bo gospodarka serwera upada taka prawda:) 

Ale nie aktualizacje tego typu, gdzie wcześniej ktoś miał łatwiej i skorzystał na tym, a nowy gracz musi mieć teraz ciężej.

Opublikowano

Ale nie aktualizacje tego typu, gdzie wcześniej ktoś miał łatwiej i skorzystał na tym, a nowy gracz musi mieć teraz ciężej.

te ap to mnie zdenerwowalo nie powinno tak byc .....specjalnie oszczedzalem zeby pare metalow dropnac a tu 1000 ap lol

Opublikowano

te ap to mnie zdenerwowalo nie powinno tak byc .....specjalnie oszczedzalem zeby pare metalow dropnac a tu 1000 ap lol

Ceny ap wroca do pierwotnej wersji.ZabQ otwieral 11 kluczy na filmie z czego 10 bylo zlamanych xD

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...