Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj licznik pokazywal 1.7k dzis rano  0 graczy a teraz 2.6k o_O cos krecone przypadkiem nie bylo?

Wczoraj był licznk wyłączony bo mamy z nim małe problemy. Z racji tego, że w porównaniu do konkurencji mamy prawdziwy licznik podający realną liczbę w grze (nie patrzenie po bazie kto sie logował przez ostatnie 5 minut) skrypt nie mógł się połączyć do game, staram się to naprawić.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze nie rozumiem tych waszych ostatnich aktualizacji, które zamiast uprzyjemniać grę to zniechęcają do niej. Najpierw robicie, że aby móc wejść do DC trzeba ubić ripa, ok wycofaliście to bo cały serwer wyraził niezadowolenie z tego powodu, natomiast nie dawno wprowadzacie że klucze się łamią, ale zostają, a wczoraj dodaliście jeszcze że klucze znikają. Nie dość, że wcześniej, jak jeszcze nie znikały tylko się łamały wchodził 1 klucz na 10 i aby otworzyć z 20 kufrów trzeba było stać 2-3 min, to teraz pewnie na 200 posiadanych kluczy wejdzie 20, reszta zniknie, a czas się poświęci na otwieranie i przedmiotu na który się "poluje"  nadal się mieć nie będzie. Gram u was od 2 tygodni serwer naprawdę jest topowy, ale przez te aktualizacje na niekorzyść graczy coraz bardziej odechciewa mi się grać. Nie wiem czy robicie serwer bardziej pod siebie czy pod graczy, bo nie tylko ja mam takie zdanie (wystarczy wejść w dyskusje na forum serwera). Mam nadzieję, że to z kluczami zmienicie, albo chociaz poprawicie i dacie z 75% szans na pomyślne otwarcie kufra, bo zdobyć rękawice, czy PD to teraz będzie parodia.

Opublikowano

Czekam na jakieś wyjaśnienie z tym banem na TS juz parę dobrych godzin - nikt się nie fatygował. 

a pw do endymiona NSG ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Czekam na jakieś wyjaśnienie z tym banem na TS juz parę dobrych godzin - nikt się nie fatygował.

Wieczorem będę dopiero przy komputerze to zobaczę o co chodzi.

Opublikowano

Graczy coraz więcej, coraz więcej you tuberów, świetnym rozwiązaniem było dodanie ch5/6 myślę, że niedługo będzie trzeba dorobić kolejne, bo serwer z dnia na dzień się rozwija. Polecam i chociaż gustuje w easy, gram tutaj i nie zamierzam kończyć. :)

@Edit

Oprócz tego na serwie jest też smiesznie, tutaj prawie prawdziwy itemek gościa, który mi wmawia, że na serwerze był wyciek z navii. :D 

http://iv.pl/images/17777217097672870622.jpg

Opublikowano

endymion lub NSG moge prosić o pw problem z sm :(

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Graczy coraz więcej, coraz więcej you tuberów, świetnym rozwiązaniem było dodanie ch5/6 myślę, że niedługo będzie trzeba dorobić kolejne, bo serwer z dnia na dzień się rozwija. Polecam i chociaż gustuje w easy, gram tutaj i nie zamierzam kończyć. :)

@Edit

Oprócz tego na serwie jest też smiesznie, tutaj prawie prawdziwy itemek gościa, który mi wmawia, że na serwerze był wyciek z navii. :D

http://iv.pl/images/17777217097672870622.jpg

Jak ci nie pokaze go na handlu to jest cheat engine i tyle;)

Opublikowano

Szczerze nie rozumiem tych waszych ostatnich aktualizacji, które zamiast uprzyjemniać grę to zniechęcają do niej. Najpierw robicie, że aby móc wejść do DC trzeba ubić ripa, ok wycofaliście to bo cały serwer wyraził niezadowolenie z tego powodu, natomiast nie dawno wprowadzacie że klucze się łamią, ale zostają, a wczoraj dodaliście jeszcze że klucze znikają. Nie dość, że wcześniej, jak jeszcze nie znikały tylko się łamały wchodził 1 klucz na 10 i aby otworzyć z 20 kufrów trzeba było stać 2-3 min, to teraz pewnie na 200 posiadanych kluczy wejdzie 20, reszta zniknie, a czas się poświęci na otwieranie i przedmiotu na który się "poluje"  nadal się mieć nie będzie. Gram u was od 2 tygodni serwer naprawdę jest topowy, ale przez te aktualizacje na niekorzyść graczy coraz bardziej odechciewa mi się grać. Nie wiem czy robicie serwer bardziej pod siebie czy pod graczy, bo nie tylko ja mam takie zdanie (wystarczy wejść w dyskusje na forum serwera). Mam nadzieję, że to z kluczami zmienicie, albo chociaz poprawicie i dacie z 75% szans na pomyślne otwarcie kufra, bo zdobyć rękawice, czy PD to teraz będzie parodia.

Jest 35% na otwarcie kufrów, aby otworzyć kufer wystarczy na niego kliknąć. Przy takim dropie kluczy myślę, że wszystko jest jak najbardziej okej.

Opublikowano

Jest 35% na otwarcie kufrów, aby otworzyć kufer wystarczy na niego kliknąć. Przy takim dropie kluczy myślę, że wszystko jest jak najbardziej okej.

Problem z tym, że to nie ma sensu.

Odkąd macie dobrą reklamę to cały czas wprowadzacie bezsensowne zmiany typu podniesienie cen w IS albo właśnie te kufry.

Co do kufrów to gdy "klucz się złamie" to on nawet nie znika także jaki to ma sens?

Bezsensownie utrudniacie grę/start nowym i podejrzewam, że jak dalej będziecie takie coś robić to utracicie tych nowicjuszy.

Opublikowano

Problem z tym, że to nie ma sensu.

Odkąd macie dobrą reklamę to cały czas wprowadzacie bezsensowne zmiany typu podniesienie cen w IS albo właśnie te kufry.

Co do kufrów to gdy "klucz się złamie" to on nawet nie znika także jaki to ma sens?

Bezsensownie utrudniacie grę/start nowym i podejrzewam, że jak dalej będziecie takie coś robić to utracicie tych nowicjuszy.

Jak to nie znika? Sprawdź w grze, potem się wypowiadaj.

Opublikowano

Jak to nie znika? Sprawdź w grze, potem się wypowiadaj.

Sprawdzałem wczoraj bo otwierałem ich ze 40 (co potrwało chyba z 10 minut bo jednak 35% szansy to trochę mało) żeby dostać parę rękawic/PD i jakoś gdy się złamały to nie znikały.

Dzisiaj jedynie KU czytałem także nie wiem czy to poprawiliście, w każdym razie wczoraj nie znikały.

Ten system miałby sens gdyby nie trzeba było czekać okolo sekundy na otwarcie kolejnego kufra.

Opublikowano

Problem z banicją rozwiązany - bardzo uprzejmy Karag mi pomógł.. trochę musiałem czekać, ale widać, ze administracja działa!

Polecam. 

Metin2

Opublikowano

Tak.

moge prosić o pw?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

To dlaczego dopiero teraz to wprowadzacie, bodajze 7 czy 8 miesięcy od startu serwera? Dziwię się wam trochę, bo macie 2k graczy i zamiast robić wszystko by się to jak najdlużej utrzymało wy nadal staracie się utrudniać grę takimi drobnostkami jak te klucze. Nie wiem czy bierzecie opinię graczy pod uwagę, czy kierujecie się tylko własnym zdaniem, ale graczom nie spodobała się ta zmiana z kluczami i jeżeli sugerujecie się graczami powinniście przywrócić tak jak było dawniej. Jeżeli wprowadzacie jakieś nowości to takie które uprzyjemnią grę, a nie zmieniacie coś na gorsze. Mimo wszystko nadal czekam i nie tylko ja na cofnięcie tej zmiany z kluczami :)

Opublikowano

W ogóle po co robić aktualizację skoro serwer ma już 7 miesięcy, przecież na początku gracze mieli inaczej... Sorry, nie będziemy stać w miejscu.

Opublikowano

Nie będziecie stać w miejscu, czyli oznacza to, że nadal będziecie zmieniać wszystko na gorsze, żeby jak najbardziej utrudnić grę nowym graczom? Najpierw ubijanie ripera jeśli chce się wejść do DC (wycofaliście to, + dla was), teraz klucze, to następnie może usuńcie kowala z WO, bo można na nim sporo zarobić. Nie stójcie w miejscu, ale wprowadzajcie coś co ma sens i uprzyjemni grę.

Opublikowano

W ogóle po co robić aktualizację skoro serwer ma już 7 miesięcy, przecież na początku gracze mieli inaczej... Sorry, nie będziemy stać w miejscu.

Aktualizacje powinny być jednak na + dla graczy, a nie na -, tym bardziej takie niskolevelowe. 

Nikt nie mówi, że stoicie w miejscu, ale jak do tej pory to te aktualizacje tylko pogarszają sytuację nowicjuszy i nieco polepszają stanowisko graczy, którzy grają tutaj od początku/dłuższego okresu czasu.

Dajmy na to taki 90 lvl nadropił do swojego poziomu 1000 kluczy, otworzył je i miał z wszystkich kufrów drop, a my jako nowi gracze z takiej ilości (licząc procentowo) będziemy mieli prawie 3x mniej od niego, gdzie tu sprawiedliwość? Ceny itemów z ISa zapewne pójdą w górę, albo już poszły, egzo zdrożało 2x bo kosztuje teraz 20ZM, pet również troszkę zdrożał, nie jestem pewien o ile ale chyba o setke, a w opisie zbrojki azraela nadal jest napisane, że daje ona blok ciosów, a tak na prawdę daję odbicie - różnica jest ogromna, a ludzie się na to nabierają.

Wprowadzać możecie różne rzeczy, np wieża mistyków(o ile już jej nie ma, nie byłem w niej - założę, że nie ma), jakieś nowe expowiska na niskie levele, nowe sposoby zarobku, pomysłów na takie aktualizacje jest dużo, a na pewno uszczęśliwiłyby one graczy, ale jak do tej pory to jedynie co robicie to pogarszacie to co było od początku dobrze zrobione.

Opublikowano

Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Nikt nie mówi,że aktualizacji ma nie być, ale jeśli

już jakąś wprowadzacie to róbcie to z głową.Przez kilkanaście miesięcy klucze Wam nie

przeszkadzały to po co teraz było to zmieniać? Takie zmiany to mogliście wprowadzać przed

startem serwera.

projekt.jpg

Opublikowano

Dokładnie moje zdanie jest takie samo jak użytkowników wyżej. NIe chcę wspominać o tym, że przez to, że nie chce wam się naprawić przypomnienia hasła na stronce nie mogłem dostać się na starą postać ale mniejsza o to.

Wy naprawdę myślicie, że ci gracze, którzy przychodzą do was dzięki reklamie są tak beznadziejnie głupi ? Myślicie, że nie widać tego iż ceny w IS zaraz po reklamie uległy zmianą i się powiększyły i przykładowy Kowalski ma wydać teraz 30/40% więcej złotówek jeżeli chce coś kupić niż ktoś tydzień temu ?  To jeśli tak to brawa za inteligentne pomysły...

Przychodzą nowi gracze a wy jak na złość zmieniacie sytuacje z kluczami. Może teraz dajcie Medale Konne co 12h bo po co komu koń ( dodacie w IS za 23 zł i będzie spookoo). :).

Ale nie zdążycie się obejrzeć i wystartują inne serwery, które są nastawione  dla wszystkich graczy bardziej przyjaźnie i z wasze magicznej liczby 2 tysięcy zostanie to co przed reklamą ale co ja tam wiem.

Pozdrawiam.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Zapraszam również do dyskusji na forum serwera na temat kluczy i nie tylko w dziale Dyskusje oraz Support.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...