Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpalam nowego klienta z nową łatką i wyskakuja znaki zapytania po wejściu do m1 ;)

sysser :

0706 19:24:19578 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010).  Automatic conversion will be attempted.
0706 19:25:29371 :: LZObject: Decompress failed : ret -4, CompressedSize 0

0706 19:25:29371 :: Failed to decompress : d:/ymir work/npc/bear/bear.msm
0706 19:25:29371 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[20221] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/bear/bear.msm] ERROR. Will Find Another Path.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odpalam nowego klienta z nową łatką i wyskakuja znaki zapytania po wejściu do m1 ;)

sysser :

0706 19:24:19578 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010).  Automatic conversion will be attempted.
0706 19:25:29371 :: LZObject: Decompress failed : ret -4, CompressedSize 0

0706 19:25:29371 :: Failed to decompress : d:/ymir work/npc/bear/bear.msm
0706 19:25:29371 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[20221] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/bear/bear.msm] ERROR. Will Find Another Path.

Do nowego klienta nie wklejaj łatki.

Opublikowano

Prawdopodobnie chodzi o patch na ch5 i 6. Z licznikiem dalej jest problem, a poza tym jak ktos odpala przez Ascarial.exe, a ktos inny przez metin2client.exe, to dubluje sie pisany tekst na wolaczu. Jezeli 2 osoby maja przez ta sama aplikacje , to jest normalnie.

Dodam, iz nastapilo to po podmianie root i locale.

Opublikowano

To prawda, że tak spieprzyliście sprawę z DC, że teraz trzeba ubijać ripera jeśli chce się wejść? Na forum powstał temat dotyczący tego i sporo ludzi wyraziło swoje niezadowolenie z tego powodu. Mam nadzieję, że to zmienicie i będzie jak wcześniej.

Opublikowano

nic to nie dało :) proszę o szybkie rozwiązanie bo chce sobie pograć, a właśnie na tamtym koncie mam wszystkie moje itemy......

dalej wyskakują ????/ <...>                            // odbugowanie postaci przez całą noc nic nie dało :) wiecie czemu?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

To prawda, że tak spieprzyliście sprawę z DC, że teraz trzeba ubijać ripera jeśli chce się wejść? Na forum powstał temat dotyczący tego i sporo ludzi wyraziło swoje niezadowolenie z tego powodu. Mam nadzieję, że to zmienicie i będzie jak wcześniej.

Lider grupy jesli chce wejsc do DC, musi jednorazowo ubić Ripera w DT, pozniej moze wchodzic bez limitu z jakimi postaciami mu sie podoba, tak jak wczesniej. Zrobimy ankiete u nas na forum.

nic to nie dało :) proszę o szybkie rozwiązanie bo chce sobie pograć, a właśnie na tamtym koncie mam wszystkie moje itemy......

dalej wyskakują ????/ <...>                            // odbugowanie postaci przez całą noc nic nie dało :) wiecie czemu?

To jest blad clienta, nie zbugowana postac. Jesli masz jeszcze starego clienta pobierz sama paczke i wklej ją, jesli nie znajdziemy na to jakies rozwiazanie. 

Opublikowano

UP 

niech sprawdza logi postaci szczerze mowiac tez tak kiedys mialem z innym serwerem 

i jesli chcesz szczerosci to sciagalem cos :) ale antivir niczego nie wykryl 

uwazajcie co sciagacie bo obudzicie sie bez niczego 

pozdrawiam 

popros kogos aby Ci logi sprawdzil 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

UP 

niech sprawdza logi postaci szczerze mowiac tez tak kiedys mialem z innym serwerem 

i jesli chcesz szczerosci to sciagalem cos :) ale antivir niczego nie wykryl 

uwazajcie co sciagacie bo obudzicie sie bez niczego 

pozdrawiam 

popros kogos aby Ci logi sprawdzil 

Tyle ze komputer po formacie a pobrac pobralem Clienta i latke Ascarial..

image.png

Opublikowano

Mam pytanie byla lub bedzie jakas przecena w IS wiecej SM albo cos bo chcialbym kupic a niewiem czy czekac czy kupic

Opublikowano

Mam pytanie byla lub bedzie jakas przecena w IS wiecej SM albo cos bo chcialbym kupic a niewiem czy czekac czy kupic

wejdź na ich fan page i tam są  informacje

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Witam, mam pytanko..

Chyba moje konto zostało zbanowane, lecz:

gdy chce się zalogować do gry pisze mi "Twoje konto nie może być użyte"

gdy loguje się na stronę pisze mi "Nie zostałeś jeszcze nigdy ukarany!"

gdy wchodzę na maila również nie mam żadnej wiadomości.

Wytłumaczy mi ktoś o co w tym chodzi? ^^ I jak mam sprawdzić na jak długo dostałem bana?

Metin2

Opublikowano

Witam, mam pytanko..

Wytłumaczy mi ktoś o co w tym chodzi? ^^ I jak mam sprawdzić na jak długo dostałem bana?

wejdź do nich na ts'a

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego nie dostalem SM kupilem przez Paypal za 50 zl czekam juz ponad 2h moj Nick w grze NizzlJP

Opublikowano

wejdź do nich na ts'a

Pomyślałem o tym wcześniej, jednak po 3 godzinach czekania troszku mi się odechciało. Tutaj często NGS zagląda więc może mi odpowie. ;]

Metin2

Opublikowano

Witam, mam pytanko..

Nick?

Opublikowano

Endymion a co w sprawie SM kase macie juz na koncie Paypalem wyslane a ja mam czekac na SMy na forum serwera pelno ludzi nie otrzymalo SM 

Opublikowano

co się z licznikiem stało :O

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Dwa pytanka.

Czemu tu nie ma przelewów jak PayU np. tylko standardowy przelew gdzie trzeba czekać na księgowanie. Trochę to archaiczne.

Czy pierścień Antyexpa z Is jest na stałe?

imetin_logo.png

Opublikowano

Dwa pytanka.

Czemu tu nie ma przelewów jak PayU np. tylko standardowy przelew gdzie trzeba czekać na księgowanie. Trochę to archaiczne.

Więcej hajsu dostają, nie pobiera im nikt prowizji.

aw@@@Spoko serwer, stabilny a to najważniejsze

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Dwa pytanka.

chyba na stałe

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Uczeń
Opublikowano

wczoraj licznik pokazywal 1.7k dzis rano  0 graczy a teraz 2.6k o_O cos krecone przypadkiem nie bylo?

Opublikowano

Up chyba nie bo coraz wieksze lagi na serwie jak przed Wo stalem to z 30 osob stalo  w m2 kazdy spot zajety w dolinie mam misje do wykoniania na 5 ch 1 best maniak wiec ludzie graja

Uczeń
Opublikowano

Up chyba nie bo coraz wieksze lagi na serwie jak przed Wo stalem to z 30 osob stalo  w m2 kazdy spot zajety w dolinie mam misje do wykoniania na 5 ch 1 best maniak wiec ludzie graja

no wkonu reklama kozacka ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...