Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no widzialem i co? w m1 max 200 osob, a reszta (2k) expi?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

W m1 jest znacznie wiecej osob.Mysle,ze to 2k maja,widac to chociazby po czacie ( non stop spam ) jak i po expowiskach.Co do ilosci graczy w jinno - r@Via sie nie umywa.

Jestem ciekaw jak sytuacja bedzie wygladac gdy youtuberzy skoncza serie/zmienia serwery,czy gracze odejda,czy zostana.

Poki co polecam,jest duza rywalizacja a to przeciez chodzi w metinie.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W przypadku kiedy nazwałbym idiotę idiotą mógłbym dostać bana za prawdę?

Jesteś idiotą.

lol

W m1 jest znacznie wiecej osob.Mysle,ze to 2k maja,widac to chociazby po czacie ( non stop spam ) jak i po expowiskach.Co do ilosci graczy w jinno - r@"Via" sie nie umywa.

Jestem ciekaw jak sytuacja bedzie wygladac gdy youtuberzy skoncza serie/zmienia serwery,czy gracze odejda,czy zostana.

Poki co polecam,jest duza rywalizacja a to przeciez chodzi w metinie.

to policzcie sklepy z tych skrinow co tu wrzucaja haha

Opublikowano

no widzialem i co? w m1 max 200 osob, a reszta (2k) expi?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

przyklad idioty 

Opublikowano

Nie żeby coś ale coś mnie zastanawia.. Krzywy & Endy & Przemek & Azprime i nie umieją zrobić prostego system "smoczych skilli". Nie żebym hejcił czy coś ale jakoś mi się nie wydaję że nie umiecie tego zrobić tylko z jakiegoś powodu tego nie robicie.

Opublikowano

Zacznę od tego, że Destruct robi Laos (chyba dobrze napisałem), Krzywy zajmuje się clientem, Azprime zna się na grafice, a ja wróciłem tutaj tydzień temu. Smocze skille są wprowadzone od paru dni, działają ładnie wiec o co Ci chodzi człowieku?

Opublikowano

Zacznę od tego, że Destruct robi Laos (chyba dobrze napisałem), Krzywy zajmuje się clientem, Azprime zna się na grafice, a ja wróciłem tutaj tydzień temu. Smocze skille są wprowadzone od paru dni, działają ładnie wiec o co Ci chodzi człowieku?

No dobra przepraszam mistrzu. Jak śmiałem obrazić twoją osobę. Nie gram na Ascarialu paru moich znajomków gra i wiem że jeszcze tydzień temu nie działały a na forum była wiadomość że te skille zostały oficjalnie wycofane.

Zwracam honor i nie spinaj tak.

edit : gadam z kumplem i mówi że niby działają wszystkie oprócz tego czegoś co daje hp.

Opublikowano

Aktualnie trwa przerwa techniczna na dodanie CH5 i CH6, serwer zostanie włączony o 10:35. 

Opublikowano

Kiedy będzie event na IS chodzi mi o 30% więcej ZM podczas doładowania ??

Na serwer zapraszam wszystkich teraz gra około 2k a nawet więcej dziennie 

Tego typu promocje są spontaniczne, dodajemy je przeważnie raz w tygodniu. Nie oczekujcie sprecyzowanych informacji od nas na ten temat ;) 

Opublikowano

Kiedy dodacie nową stronę startowa?

Kiedy te połączenie krolestw? Mialo byc w weekend :)

Strone dodamy jak otrzymamy ją skonczona od webmastera. Wszelkie informacje będą podawane na bieżąco. W tym tygodniu dodaliśmy nowe Smocze Skille, wprowadzilismy pare poprawek w grze i dodalismy CH5 oraz CH6, wszystko w swoim czasie :) 

Opublikowano

Jedynie co mnie dręczy na tym serwerze, to misje. Zajmijcie się misjami, a później całą resztą... :)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Moze byc tak wreszcie patchera zrobic? serwer ma juz pol roku a my mamy pobierac latki?

I licznik troche dziwnie dziala, raz pokazuje 2,3k a minute pozniej 1,1k.

Opublikowano

Moze byc tak wreszcie patchera zrobic? serwer ma juz pol roku a my mamy pobierac latki?

był patcher ale powodował błędy w kliencie

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Po dodaniu CH5 i CH6 byl blad z oczytem danych z kanalow 2, 3, 5 i 6, dlatego tak wariował, problem juz naprawilismy..

Przygotujcie swoje Zbroje, naostrzcie broń, już o 18:00 czeka Was Inwazja Bossów! Zapraszamy wszystkich do udziału w evencie! Z okazji zakończenia weeekndu mamy dla Was rowniez pare kodów na SM do wykorzystania w ItemShopie, kto pierwszy, ten lepszy! Kody sa o wartosci 3,69 pln, nalezy wpisac je na stronie. Przypominamy rowniez, ze CH5 i CH6 dodane! Aby widziec je w grze i móc na nie wejść, należy pobrać paczkę niżej, rozpakować ją, a pliki root i locale z paczki wkleić do folderu PACK w folderze z clientem.

xxx

baa5a21c
48e06c39
36c6f5f5
1c4e3518
86fb9ade
5e7a9fe0
Opublikowano

Po dodaniu CH5 i CH6 byl blad z oczytem danych z kanalow 2, 3, 5 i 6, dlatego tak wariował, problem juz naprawilismy..

Przygotujcie swoje Zbroje, naostrzcie broń, już o 18:00 czeka Was Inwazja Bossów! Zapraszamy wszystkich do udziału w evencie! Z okazji zakończenia weeekndu mamy dla Was rowniez pare kodów na SM do wykorzystania w ItemShopie, kto pierwszy, ten lepszy! Kody sa o wartosci 3,69 pln, nalezy wpisac je na stronie. Przypominamy rowniez, ze CH5 i CH6 dodane! Aby widziec je w grze i móc na nie wejść, należy pobrać paczkę niżej, rozpakować ją, a pliki root i locale z paczki wkleić do folderu PACK w folderze z clientem.

xxx

baa5a21c
48e06c39
36c6f5f5
1c4e3518
86fb9ade
5e7a9fe0

Proszę o skan. /2h

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego nagle (no może nie nagle ale niedawno) znikneły kamyki duchowe ze sklepów? Kiedyś tego było od cholery co 3sklep był z kamykami... Teraz nie ma żadnego. Poszełem sobie dropić na 77lv do red lasu 10metków z rękawicą żadnego kamyka... gdzie ja mam to dropić .

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego nagle (no może nie nagle ale niedawno) znikneły kamyki duchowe ze sklepów? Kiedyś tego było od cholery co 3sklep był z kamykami... Teraz nie ma żadnego. Poszełem sobie dropić na 77lv do red lasu 10metków z rękawicą żadnego kamyka... gdzie ja mam to dropić .

NGS pisal o tym,ze zmniejszyli szanse na drop kamyka.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...