Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym zagrał na nowo, tylko ta ilosc graczy jednoczesnie mnie przyciąga i odstrasza boje sie ze nie bede mial gdzie expic albo puscic bota :/

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chanelle nie padaja juz od ponad tygodnia, naprawilismy problem, wiec nie rozumiem o co płacz, wczoraj była wyjątkowa sytuacja z Olejkiem Nazwy, ale naprawilismy juz to i nie ma problemow, od ponad 24h nic nie padło, wczesniej niemalze od tygodnia, cofek nie ma, takze nie rozumiem w czym problem. Nie podoba sie, nie graj, ale nie wypisuj głupot tutaj na forum.

Odznacz opcje USE SOFTWARE CURSOR w CONFIG w folderze z Clientem.

Kolega wyzej doskonale Cie podsumowal, skoro nie potrafisz zabezpieczyc odpowiednio swojego konta to juz raczej nie nasza działka. 

Przepraszam bardzo, ale gdzie ja pisałem o jakiś olejkach nazwy czy padających CH? Nic takiego nawet nie zasugerowałem. Przeczytaj dobrze mój post jeszcze raz ;).

4CH na 2k osób to stanowczo za mało, nie pisałem że są nie stabilne czy coś tylko, że jest ich za mało.

Opublikowano

Polecam Serwer Gorąco:

-zero lagów,

-zero bugów,

-graczy bardzo dużo, ponad 2000 tyś dziennie.

-serwer na lata. :)

Pozdrawiam, i zapraszam wszystkich do gry. :)

Opublikowano

Polecam Serwer Gorąco:

-zero lagów,

-zero bugów,

-graczy bardzo dużo, ponad 2000 tyś dziennie.

-serwer na lata. :)

Pozdrawiam, i zapraszam wszystkich do gry. :)

potwierdzam jedyne co mnie boli to ten interfejs pod x,c  i ulepszacze z pl  mogli zrobic jakeis oryginalne ...

ja nie zagram ale polecam goraco :)  i lipa jest z metinami  bo 2k ludzi gra a  metinow 0 ...  czyli wybic sie nie ma jak praktycznie :C chyba ze na szkatach w m1 na bocie ... duzo botow jest ....

Opublikowano

Moze zrobicie nowa mape na ox? Taka duza w uj.

Ze jak wejdzie te 2k luda to zeby dalo sie przejsc

Opublikowano

czekam na odsłonę ascarial s2 ^^ nwm czy się doczekam ale czekam

Wydaje mi sie ze s2 juz byl - avenor o ile dobrze mysle.
Opublikowano

potwierdzam jedyne co mnie boli to ten interfejs pod x,c  i ulepszacze z pl  mogli zrobic jakeis oryginalne ...

ja nie zagram ale polecam goraco :)  i lipa jest z metinami  bo 2k ludzi gra a  metinow 0 ...  czyli wybic sie nie ma jak praktycznie :C chyba ze na szkatach w m1 na bocie ... duzo botow jest ....

Idzie sie wybic bez problemow, jakos pozostalym sie to udalo :) Masz Wieze Orkow, Zmianki i Dodania w dropie tak samo jak Blaski oraz mase autorskich systemow i dungeonow, wystarczy ruszyc glowa a ciezko nie bedzie :) 

Mam problem z kursorem jakoś dziwnie mi laguje o co kaman? da się to jakoś naprawić?

Odznacz opcje USE SOFTWARE CURSOR w CONFIG w Cliencie. 

ja bym zagrał na nowo, tylko ta ilosc graczy jednoczesnie mnie przyciąga i odstrasza boje sie ze nie bede mial gdzie expic albo puscic bota :/

Spokojnie, znajdzie sie miejsce dla kazdego :) Dodajemy CH5 i CH6.

Polecam Serwer, bo to jeden z nielicznych serwerów, które mają przyszłość.

Mają dobrych techników i dobrego sponsora, których znam i mogę osobiście polecić.

Mam nadzieje, że kiedyś na moim serwerze będzie tyle graczy co u was.

Adi - wpadnij na TS'a/FB.

~ Tony

Dzieki za opinie, wpadnie ;) 

Aktualny screen z m1: 

7133314043158291028946.jpg

Opublikowano

Jakie metiny ? :)

Mam propozycję , żeby wprowadzić zwój handlu postaci moze być np w item shopie

Opublikowano

super ! bardzo fajnie, że dodaliście dodatkowe 2 kanały :) w końcu będzie miejsce na spotach, chociaż cóż <może> :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

897551404559244386004.png

Jak to naprawić bez pobierania nowego klienta? Bo nie mam transferu.

Nie da sie, autopatcher został wyłączony na stałe poniewaz powodowal spore bledy clienta, musisz pobrac nowego clienta ze strony.

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jeszcze, o co chodzi z tym tepaniem na DC i ilością postaci? O co kaman?

Im więcej osób wchodzi na katakumby (Trzeba wejść w party) tym większy spot się respi. 

Opublikowano

A ja mam pytanie do administracji. Czy jest możliwość, żeby mi zresetowali hasło ?

Chodzi mi o buffkę bo nie chce expić nowej postaci do 75 a niedawno wróciłem do gry.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

wszystko spoko tylko to obok harda nawet nie stalo. uzu z full isem w 2 dni wbija 90 lv i dobre eq... i ta zbrojka azraela w isie... bleh, nie dla mnie. wole cos mocniejszego.

ale gratulacje takiej ilosci ludzi ;) tyle co ravia kiedys a moze i wiecej ;)

licznik nadal podkręcony x1.8  xD  xD  xD  xD

1 pytanie : 

Widziałeś m1?

Opublikowano

wszystko spoko tylko to obok harda nawet nie stalo. uzu z full isem w 2 dni wbija 90 lv i dobre eq... i ta zbrojka azraela w isie... bleh, nie dla mnie. wole cos mocniejszego.

ale gratulacje takiej ilosci ludzi ;) tyle co ravia kiedys a moze i wiecej ;)

1 pytanie :

Widziałeś m1?

no widzialem i co? w m1 max 200 osob, a reszta (2k) expi?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Opublikowano

no widzialem i co? w m1 max 200 osob, a reszta (2k) expi?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

W przypadku kiedy nazwałbym idiotę idiotą mógłbym dostać bana za prawdę?

Jesteś idiotą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...