Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie tez by wkurwilo ze ktos zajal moj nick.

Jezeli zalezaloby mi bardzo, i moj nick mialby np. Jakis shopek czy postac rzadko odwiedzana. Wtedy sam bym sie odwolal.

Taka osoba to ch*j.

Pomysl sam, grasz kilka lat na jednym nicku, wybiles sie, kazd Cie kojarzy pod tym nickiem i jakis typek Ci go podpierdala, dodatkowo nie korzysta z tej postaci.

Mieli prawo zmienic nick. Dziwi mnie to ze przez tyle nie wchodzil na tego shopka a gdzy nagle uslyszal ze mu zmienili nick, wielki bulwers, bol dupy i placz. Co to sie nie stracilo.

Zeby tylko dogryzc administracji i oczernic ich.

Pd 30min zbugowane? Mi sie wydawalo ze dziala, ze lepiej mi exp leci ;)

dziala czy nie dziala, zdejmowac sie powinno dac. A sie nie da co wkurwia czesto.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poza tym nie chodzi o prawa, tylko o nie bycie tzw. Chujem, który zabiera nicki, bo jest dana osoba znana pod tym nickiem i jest to świństwo po prostu i bycie debilem nazywanie się czyjąś ksywką.

to racja, ale akurat nick Uzurpator jest popularnym nickiem i wiele osób go używa. tak samo ja niejednego lexusa w niejednej grze spotykam i nie narzekam, po prostu wymyślam inną nazwe.

Opublikowano

Poza tym nie chodzi o prawa, tylko o nie bycie tzw. Chujem, który zabiera nicki, bo jest dana osoba znana pod tym nickiem i jest to świństwo po prostu i bycie debilem nazywanie się czyjąś ksywką.

Administracja przeprosiła, dała sm, więc nie wiem o co Ci biega.

Czyli wg Ciebie jak mi się jakiś nick podoba to do administracji polecieć, powiedzieć ile to na is wydasz czy tam ile filmów z serwera zrobisz i oni komuś nick wezmą? No bez jaj... Takiego czegoś po jednej z lepszych administracji z serwerów mt2 się nie spodziewałem. Jak robią takie "świństwo" zwykłemu graczowi to nie polecam.

Opublikowano

Jezeli zalezaloby mi bardzo, i moj nick mialby np. Jakis shopek czy postac rzadko odwiedzana. Wtedy sam bym sie odwolal.

Taka osoba to ch*j.

Pomysl sam, grasz kilka lat na jednym nicku, wybiles sie, kazd Cie kojarzy pod tym nickiem i jakis typek Ci go podpierdala, dodatkowo nie korzysta z tej postaci.

Mieli prawo zmienic nick. Dziwi mnie to ze przez tyle nie wchodzil na tego shopka a gdzy nagle uslyszal ze mu zmienili nick, wielki bulwers, bol dupy i placz. Co to sie nie stracilo.

dziala czy nie dziala, zdejmowac sie powinno dac. A sie nie da co wkurwia czesto.

ale dla ciebie nikt nicku nie zmieni szara myszko

http://sjp.pl/uzurpator
Opublikowano

Taka osoba to ch*j.

Taka osoba to ch*j.

tak pd na 30 min zbugowane z pd leci tyle samo expa co bez pd

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Organizujemy liczne konkursy na facebooku i rozdajemy od czasu do czasu darmowe kody :) U naszych YouTuberow Wallandera, R3SPECTa i Uzurpatora rowniez je znajdziecie.

Klasy sa zrownowazone, aczkolwiek BM zawsze bedzie mial przewage w PvP, Archer i Healer sa rowniez warte uwagi :) Maksymalnie mozna wyciagnac ok. 40 abs na magie, z Woda, Zielona Roska (Dropi z Wladcy Zywiolow na 115lv) i Zbrojka.

40 na magię? Jak? Skoro woda, roska jest w stanie dać 30%, to zbrojka ma wbudowane jedynie 15-20? I jest to max. wartość na max. lvl?

Opublikowano

Które kufry opłaca się otwierać złotymi kluczami?

masz przedziały lvl'owe i otwierasz najbardziej opłaca zostawić klucze do red lasu bo masz szansę na broń na 75lvl +4 typu truciak

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o godzinie 18:00 na Konkurs OX, dzis wyjątkowo odbędzie się on szybciej. W nocy pojawi się również nowy kalendarz eventow na stronie ;)

7133314043158291028946.jpg

Opublikowano

masz przedziały lvl'owe i otwierasz najbardziej opłaca zostawić klucze do red lasu bo masz szansę na broń na 75lvl +4 typu truciak

Mam kilka postaci kolegi, które mają większe poziomy, więc mogę wszystkie  otwierać, a mam ich aktualnie ok. 300 i chcę zarobić na dropie coś.

Opublikowano

Najlepszym sposobem na zarobek na niskich levelach jest Wieza Orkow oraz chodzenie na Loch oraz Zółwia, z tego ostatniego dropia Ksiegi Smoczych Skilli. 

Opublikowano

Najlepszym sposobem na zarobek na niskich levelach jest Wieza Orkow oraz chodzenie na Loch oraz Zółwia, z tego ostatniego dropia Ksiegi Smoczych Skilli. 

PO ŻÓŁWIU MAŁĄ CZCIONKĄ JEST NAPISANE "ZAŁÓŻ KANAŁ NA YT"

ILE DAJECIE ZA 1ODC TO MOZE NAGRAM???????????????

Opublikowano

PO ŻÓŁWIU MAŁĄ CZCIONKĄ JEST NAPISANE "ZAŁÓŻ KANAŁ NA YT"

ILE DAJECIE ZA 1ODC TO MOZE NAGRAM???????????????

a ty już byś z tym skończył co? jak nie grasz to wyjazd i nie udzielaj się

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Serwer ocenialem jako bardzo dobry,nie gralem 3 dni z braku czasu wchodze nie ma najwiecej wartego eq +9, dzika z is, duzo zmianek, duzo yang, dzik z is.

Jednak to prawda,że na serwerze roi sie od złodzieji, na tą chwile nie polecam.

Opublikowano

Serwer ocenialem jako bardzo dobry,nie gralem 3 dni z braku czasu wchodze nie ma najwiecej wartego eq +9, dzika z is, duzo zmianek, duzo yang, dzik z is.

To nie wina administracji - 5 literowe hasło robi swoje. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Mam problem z kursorem jakoś dziwnie mi laguje o co kaman? da się to jakoś naprawić?

Opublikowano

YT się roi od ascarial, ascarial i w ogóle. To stwierdziłem a wejdę zobaczę co tam słychać.
Szczerze mówiąc, nie wiem czym tu się podniecać...

Na 2k osób tylko 4 CH? Szczerze parodia totalna, no ale dobra, bawimy się dalej. Event OX? hah ledwo co się ruszyć można, no ale nic większość serwerów z dużą ilością graczy tak ma więc czego się spodziewać że tutaj rozwiążą to inaczej.
Mniej istotne ale jednak - podpisy itemów - nigdzie nic nie jest opisane, nie mam pojęcia skąd nowy gracz ma wiedzieć co dany przedmiot nam oferuje, bardzo mi się to nie podoba.

Ogólnie serwer bardzo przeciętny, kilka ciekawych rozwiązań i masa ludzi to jedyny +, ale jak na taki rozwój oczekiwałoby się o wiele więcej od administracji, która może i zna się na rzeczy, strasznie mało "robi", jest wiele propozycji bardzo łatwych do wykonania i wcale nie tak bardzo czasochłonnych a jednak nadal tego nie ma. Według mnie jest to zlewka administracji i już troszeczkę brak chęci do "starania się", swoje zrobili, hajs im leci jak głupi - to w dupie, czasami coś się doda i tyle.
Jak to się mówi to małe rzeczy cieszą najbardziej.

Opublikowano

Mam problem z kursorem jakoś dziwnie mi laguje o co kaman? da się to jakoś naprawić?

wejdź w config i masz pewnie zaznaczone use software cursor i odznacz to ;)

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Na 2k osób tylko 4 CH? Szczerze parodia totalna, no ale dobra, bawimy się dalej. Event OX? hah ledwo co się ruszyć można, no ale nic większość serwerów z dużą ilością graczy tak ma więc czego się spodziewać że tutaj rozwiążą to inaczej.

Mniej istotne ale jednak - podpisy itemów - nigdzie nic nie jest opisane, nie mam pojęcia skąd nowy gracz ma wiedzieć co dany przedmiot nam oferuje, bardzo mi się to nie podoba.

Chanelle nie padaja juz od ponad tygodnia, naprawilismy problem, wiec nie rozumiem o co płacz, wczoraj była wyjątkowa sytuacja z Olejkiem Nazwy, ale naprawilismy juz to i nie ma problemow, od ponad 24h nic nie padło, wczesniej niemalze od tygodnia, cofek nie ma, takze nie rozumiem w czym problem. Nie podoba sie, nie graj, ale nie wypisuj głupot tutaj na forum.

Odznacz opcje USE SOFTWARE CURSOR w CONFIG w folderze z Clientem.

Kolega wyzej doskonale Cie podsumowal, skoro nie potrafisz zabezpieczyc odpowiednio swojego konta to juz raczej nie nasza działka. 

Opublikowano

Polecam Serwer, bo to jeden z nielicznych serwerów, które mają przyszłość.

Mają dobrych techników i dobrego sponsora, których znam i mogę osobiście polecić.

Mam nadzieje, że kiedyś na moim serwerze będzie tyle graczy co u was.

Adi - wpadnij na TS'a/FB.

~ Tony

Opublikowano

Mimo, że serwer wydaje się dosyć prosty, nie ma tu zbytnich nowatorskich systemów  i w pewnym sensie jest moja konkurencją, to polecam go ze względu na administrację, która wie co robi i w pełni ogarnia serwer. Jeśli miałbym kiedykolwiek grać na jakimś serwerze Metin2, to na pewno odwiedziłbym ten serwer choćby na chwilkę.

Jednak żeby nie słodzić Wam zbytnio, to wygląd M1 macie paskudny. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...