Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co wstawiacie ssy tej wojki 111 jak wtedy był podkręcony licznik? (teraz z resztą też jest)

chce sobie zrobic nick JebacNGS, ale jest zajety, mozecie mi go zwolnić?  B)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po co wstawiacie ssy tej wojki 111 jak wtedy był podkręcony licznik? (teraz z resztą też jest)

niema takiej opcji zrob nowy  administracja odpowie to samo

nie jest podkrecony elo

Uczeń
Opublikowano

a komu nick zmienili?

Opublikowano

niema takiej opcji zrob nowy  administracja odpowie to samo

nie jest podkrecony elo

szczur dodał nowy film, idź obejrzyj

@LaY

typ miał nick uzurpator od X czasu i mu zmienili, bo pseudogwiazdeczka z yt chciała mieć taki.

nawet go nie pytali czy mogą

Uczeń
Opublikowano

szczur dodał nowy film, idź obejrzyj

@LaY

typ miał nick uzurpator od X czasu i mu zmienili, bo pseudogwiazdeczka z yt chciała mieć taki.

nawet go nie pytali czy mogą

to nic na poczatku servera youtuberom rozdawal itemki ( nie wiem jak jest teraz)

Opublikowano

1. Ile SM kosztuje rękawica z IS?

2. Ile zarobie przez 5 godzin na WO z rękawicą oraz tą z IS? (po sprzedaży zmianek i blasków)

3. Na jakim lvl jest tam najlepszy drop (WO)? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

polecam wam zrobic taki system

tam gdzie najmniej osob - krolestwo dostaje bonus

czyli jakby  w shinso bylo 100kont a w chunjo 50

chunjo dostaje raty po 10%

a shinsoo po 8%

potem po 1 tyg (jak ludzie zmienia krolestwa) dodac olejek do IS za 100monet

56096062140461666809.png

Opublikowano

Gdzie ja mam expić na 50 lvlu? Wbijam na to DC i tam mnie grupka tych zombie rozwala. .

Kim grasz? To po pierwsze, następnie zrób eq na DC minim. te 60%, trochę na blok, % do pż i skille jak najwyżej i powinieneś dać radę ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Kim grasz? To po pierwsze, następnie zrób eq na DC minim. te 60%, trochę na blok, % do pż i skille jak najwyżej i powinieneś dać radę ;)

Gram bodziakiem, defa mam prawie 500, na nieumarłych mam 66%, do pż mam jakieś 20%, aura g4, berka nie używam.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Gram bodziakiem, defa mam prawie 500, na nieumarłych mam 66%, do pż mam jakieś 20%, aura g4, berka nie używam.

Może zainwestuj w jakiegoś peta/wierzchowca 150/150 lub 200/200, odpal runę na obronę? I inne dopalacze spróbuj zdobyć typu życia boga smoka itd

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Może zainwestuj w jakiegoś peta/wierzchowca 150/150 lub 200/200, odpal runę na obronę? I inne dopalacze spróbuj zdobyć typu życia boga smoka itd

Okej, postaram się coś ogarnąć. A jak tutaj zarabiać po 50 lvlu? Do 50 chodziłem spokojnie na WO i jako takie eq mam, a dalej? Jest jakiś dungeon z kowalem, coś podobnego do WO?

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Okej, postaram się coś ogarnąć. A jak tutaj zarabiać po 50 lvlu? Do 50 chodziłem spokojnie na WO i jako takie eq mam, a dalej? Jest jakiś dungeon z kowalem, coś podobnego do WO?

Baronka, Genki w av2, Mapki + 85 itd

Nie wiem konkretnie ponieważ mało gram, nie orientuje się już dokładnie w cenach :/

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wybacz lecz uwazam to za wielkie chamstwo zmieniac komus nick bo jakis youtuber tak chcial..w takim razie teraz wszyscy powinni przyjsc na tsa i sobie nicki pozmieniac oraz innym osoba . To bylo/jest strasznie nie fair.

Wyslales mi kod na 250sm , lecz sory ja tego kodu nie chce , po takim czyms nie chce na tym serwerze wogole grac z racji tego oddaje ten kod w rece graczy , komu uda sie wpisac 1wszemu ten bedzie mial;

1331414043180831167415.png

Opublikowano

Wybacz lecz uwazam to za wielkie chamstwo zmieniac komus nick bo jakis youtuber tak chcial..w takim razie teraz wszyscy powinni przyjsc na tsa i sobie nicki pozmieniac oraz innym osoba . To bylo/jest strasznie nie fair.

Wyslales mi kod na 250sm , lecz sory ja tego kodu nie chce , po takim czyms nie chce na tym serwerze wogole grac z racji tego oddaje ten kod w rece graczy , komu uda sie wpisac 1wszemu ten bedzie mial;

1331414043180831167415.png

Jezu, każdy ma cię w dupie i twoje humorki. Konto było nie aktywne, myśleli, że nikt tam nie gra to kuźwa zmienili i tyle, a w zamian za to dali ci SM. Co za durne popisywanie się. Zresztą już za samo zawalenie nicku powinno ci go zmienić. Ciota jakaś zawali nick bez zgody, a potem płaczę. Tak samo jak Loth'owi jakas ciota wzięła nick na innym serwie, wbiła większy niz 35 lvl i stracił swój nick po fuzji serwerów. A c**j ci w d***

io7e.jpg

Opublikowano

Ja uważam że to dobra postawa z strony administracji że potrafią przyznać się do błędu, Przeprosić i jeszcze dać rekompęsate. Co prawda do takich sytułacji nie powinno dochodzić, Jednak jeżeli już doszło to administracja nie olała tego. Tylko zrobiła to co należy :)

Swoją drogą " Błąd podczas logowania na serwer " Czyżby coś się stało ? ;p

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Jezu, każdy ma cię w dupie i twoje humorki. Konto było nie aktywne, myśleli, że nikt tam nie gra to kuźwa zmienili i tyle, a w zamian za to dali ci SM. Co za durne popisywanie się. Zresztą już za samo zawalenie nicku powinno ci go zmienić. Ciota jakaś zawali nick bez zgody, a potem płaczę. Tak samo jak Loth'owi jakas ciota wzięła nick na innym serwie, wbiła większy niz 35 lvl i stracił swój nick po fuzji serwerów. A c**j ci w d***

hahah ty jakis tepy jestes...od kiedy nicki mozna rezerwowac?

Czy uzurpator ma jakies prawa do swojego nicku ? nie wydaje mi sie,zes dojebal teraz

Opublikowano

hahah ty jakis tepy jestes...od kiedy nicki mozna rezerwowac?

Czy uzurpator ma jakies prawa do swojego nicku ? nie wydaje mi sie,zes dojebal teraz

Ty za to nie potrafisz używać polskich znaków co jest jeszcze gorsze ;(

Poza tym nie chodzi o prawa, tylko o nie bycie tzw. Chujem, który zabiera nicki, bo jest dana osoba znana pod tym nickiem i jest to świństwo po prostu i bycie debilem nazywanie się czyjąś ksywką.

Administracja przeprosiła, dała sm, więc nie wiem o co Ci biega.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...