Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domyslam sie , i jest to kur** nie akceptowalne ! Porazka.

Czekam na odpowiedz GMA

jak masz problem idź do nich na ts'a i powiedz im to a jak nie pisz do @NSG na mpc

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Domyslam sie , i jest to kur** nie akceptowalne ! Porazka.

Czekam na odpowiedz GMA

Postac nie zostala usunięta, tylko dodaliśmy koncówke "2" na koncu nicku, aby Uzurpator mogl nagrywac pod swoim nickiem, takze nie rozumiem w czym problem. Na koncie nie byłeś prawie miesiąc, ostatni raz zaglądałeś na nie na początku czerwca, nie było tam absolutnie nic, aktywnosc postaci zerowa, dlatego pozwolilem sobie na taki ruch. Jesli Cie to uraziło to przepraszam, napisałem juz do Ciebie na PW.

50% expa i dropu do rana, miłej zabawy ;)

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

hierarchia serwerów MT2 od jakiegoś czasu wygląda  kolejno tak:

• GA
  • GM
  • YTber
  • GÓWNO
  • gracz

nie rozumiem jednego, jak można grać na hardach  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:

Proponuje wyjsc z domu i sie przewietrzyc :)

Opublikowano

Postac nie zostala usunięta, tylko dodaliśmy koncówke "2" na koncu nicku, aby Uzurpator mogl nagrywac pod swoim nickiem, takze nie rozumiem w czym problem. Na koncie nie byłeś prawie miesiąc, ostatni raz zaglądałeś na nie na początku czerwca, nie było tam absolutnie nic, aktywnosc postaci zerowa, dlatego pozwolilem sobie na taki ruch. Jesli Cie to uraziło to przepraszam, napisałem juz do Ciebie na PW.

50% expa i dropu do rana, miłej zabawy ;)

Proponuje wyjsc z domu i sie przewietrzyc :)

Dobrze zrobiłeś, masz prawo tak zrobić jeżeli konto nie jest używane. Więc nie wiem dlaczego teraz tak się rzuca.

Teraz licznik pokazuje prawdziwą ilość online. Dzisiaj było 2,4k :) ahh fajnie jest popatrzeć na tyle ludziów, tyle szkoda że wszyscy w jinno :) nie można zrobić wojny królestw :)

Taka propozycje ode mnie,

Zróbcie dużą mape na wojny królestw, dajcie jakąś możliwość przenoszenia się miedzy królestwami, aby niektórzy z jinno przeszli do innych krolestw, wtedy co sobote albo w piatek można byłoby robić wojny królestw i królestwo które wygra, dostaje 50% rate na weekend. Ale trzeba to jakoś "ustabilizować" bo jinno gdzie jest 2,2k ludzi vs shinsoo+she coś tam gdzie jest 300ludzi szans nie ma.

Opublikowano

Dobrze zrobiłeś, masz prawo tak zrobić jeżeli konto nie jest używane. Więc nie wiem dlaczego teraz tak się rzuca.

Teraz licznik pokazuje prawdziwą ilość online. Dzisiaj było 2,4k :) ahh fajnie jest popatrzeć na tyle ludziów, tyle szkoda że wszyscy w jinno :) nie można zrobić wojny królestw :)

Zróbcie dużą mape na wojny królestw, dajcie jakąś możliwość przenoszenia się miedzy królestwami, aby niektórzy z jinno przeszli do innych krolestw, wtedy co sobote albo w piatek można byłoby robić wojny królestw i królestwo które wygra, dostaje 50% rate na weekend. Ale trzeba to jakoś "ustabilizować" bo jinno gdzie jest 2,2k ludzi vs shinsoo+she coś tam gdzie jest 300ludzi szans nie ma.

W weekend odbedzie sie laczenie krolestw Shinsoo i Sonyong w jedno - Shinsoo. Do tego Uzurpator z Wallanderem zachęcą do rozwoju Shinsoo wiec nie powinno byc problemu ;)

Cieszy oko, co? ;)

7133314043158291028946.jpg

Tutaj screeny od Wreav, dzieki wielkie ;)

Nareszcie liczba graczy wydaje sie być taka jak pokazuje licznik :D

222831404247456922435.jpeg

691011404247477922435.jpeg

168661404247501922435.jpeg

Serwer polecam !!!

Opublikowano

Aktualnie jest sens wracać do ascariala ?, nie ma tyle bugów i problemów ?

CH1 juz nie pada, bylo sporo update'ow, gra 2000 ludzi, liczba bugów wynosi okrągłe 0. To chyba mowi samo za siebie, poczytaj opinie na poprzednich stronach ;)

Ile serwer już stoi ? 

Pół roku.

Opublikowano

was chyba popierdoliło, zmieniacie nick dla typa, bo chcecie żeby jakaś pierdolona pseudogwiazdeczka miała taki nick? azprime serdeczny c**j ci w dupe

Opublikowano

was chyba popierdoliło, zmieniacie nick dla typa, bo chcecie żeby jakaś pierdolona pseudogwiazdeczka miała taki nick? azprime serdeczny c**j ci w dupe

Tobie rowniez, po co sie spinasz, skoro wyjasnilem juz sprawe z samym uzytkownikiem i przeprosilem go? Jakos nie robi z tego powodu problemow. Zamiast siedziec na forum i sprowadzac uzytkownikow na twoj poziom intelektualny, wyjdz lepiej na spacer, dobrze Ci zrobi. Bez odbioru.

Opublikowano

CH1 juz nie pada, bylo sporo update'ow, gra 2000 ludzi, liczba bugów wynosi okrągłe 0. To chyba mowi samo za siebie, poczytaj opinie na poprzednich stronach ;)

Pół roku.

Wybacz lecz uwazam to za wielkie chamstwo zmieniac komus nick bo jakis youtuber tak chcial..w takim razie teraz wszyscy powinni przyjsc na tsa i sobie nicki pozmieniac oraz innym osoba . To bylo/jest strasznie nie fair.

Wyslales mi kod na 250sm , lecz sory ja tego kodu nie chce , po takim czyms nie chce na tym serwerze wogole grac z racji tego oddaje ten kod w rece graczy , komu uda sie wpisac 1wszemu ten bedzie mial;

uxYfv9f.png

Opublikowano

to mi też zmień nick, chce mieć darmowe sm

twój avatar dobrze pokazuje nie wiem ile masz lat ale myśleć chyba nie potrafisz

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Uwaga Uwaga! Mamy dla Was parę dobrych informacji. Pierwszą z nich jest chyba ta, na którą najwięcej z Was czekało, dziś w nocy na serwerze zadebiutuje Nowy System Smoczych Skilli, wiecej informacji na ten temat pojawi się w nocy na naszym forum. Ponadto do rana potrwają raty 50% expa i dropu oraz aktywowaliśmy promocje w ItemShopie, do godziny 21:30 doladowując swoje konto przez SMS i PayPal otrzymacie 30% SM więcej.

Mamy dla Was również parę kodów o wartości 3,69 pln do wykorzystania w ItemShopie, kto pierwszy, ten lepszy!

44a5dac8
75f4aaf6
c053537f
75af55f1
71cf7c5f
9d069c02

Życzymy udanej zabawy z serwerem ;)
Administracja Ascarial.pl

Opublikowano

Dobrze ze wczesniej nie ladowalem w isa ;p teraz zaladuje z promocjami.

Polecam! ;)

Jakies info nt. Wojny krolestw?

Aha i proponowalbym dodac pierscien anty expa i zwoj ktory przenosi miedzy krolestwami do npc za 10kk albo jakas misje zrobic. Na 30/40lvl

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA. Administracja banuje ZA NIC i nie chce pokazać dowodów, zamykając tematy na forum i dając bana. Gdy napisałem do NGSa na mpc, po tygodniu nie doczekałem się odpowiedzi. NIE POLECAM

Opublikowano

Warto wbić zaczynając od zera?

Tak o eq nisopoziomowe nie ma problemu tak samo z zarobkami. Jednak z wyższymi lvlami 90+ napotkasz problem z ulepszaniem eq jak to bywa na serwerach medium/hard. Tym bardziej, że łatwo tu się obkupić od graczy których jest dziennie ponad 1,5k.

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA. Administracja banuje ZA NIC i nie chce pokazać dowodów, zamykając tematy na forum i dając bana. Gdy napisałem do NGSa na mpc, po tygodniu nie doczekałem się odpowiedzi. NIE POLECAM

Sam ich oczerniasz, a nie masz żadnych dowodów....
Opublikowano

Raz, napisales do mnie dzisiaj dopiero, dwa, dopiero wrocilem do domu wiec zluzuj troche, trzy, NIKT nie dostaje bana bez powodu ;) Zapraszam na PW.

Dobrze ze wczesniej nie ladowalem w isa ;p teraz zaladuje z promocjami.

Polecam! ;)

Jakies info nt. Wojny krolestw?

Aha i proponowalbym dodac pierscien anty expa i zwoj ktory przenosi miedzy krolestwami do npc za 10kk albo jakas misje zrobic. Na 30/40lvl

Cos sie wymysli ;)

Opublikowano

Ja mam problem z clientem. Gdy odpalam "metin2client.exe" pokazuje się tylko "kółko" ładowania programu i nic się nie dzieje. Windows 8.

Zajrzyj do nas na forum w dziale z pomoca, napewno znajdziesz tam tutorial odnosnie tego problemu na Windows 8, ewentualnie wyłącz antywirusa i firewalla, pobierz od nowa clienta z pierwszego linku na stronie i wypakuj ;)

W weekend odbedzie sie laczenie krolestw Shinsoo i Sonyong w jedno - Shinsoo. Do tego Uzurpator z Wallanderem zachęcą do rozwoju Shinsoo wiec nie powinno byc problemu ;)

Cieszy oko, co? ;)

7133314043158291028946.jpg

Tutaj screeny od Wreav, dzieki wielkie ;)

Nareszcie liczba graczy wydaje sie być taka jak pokazuje licznik :D

222831404247456922435.jpeg

691011404247477922435.jpeg

168661404247501922435.jpeg

Serwer polecam !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...