Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry server, z dość dużą ilością graczy.. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj było 2,5k on-line, w tyle graczy to nie uwierzę. Także NGS można prosić o tego screena z komendy ? ale coś czuję, że się nie doczekam. Powodzenia. (Jak coś serwera nie hejtuje, grzecznie tylko się pytam). 

xD 

Opublikowano

#up

aktualnie jest 1,7 prawie 1,8

#Screen 

6706414042319791038096.jpg

Licznik można zawsze podkręcić, dlatego tak jak pisałem prosiłbym o screena z komendą /w ;)

xD 

Opublikowano

Licznik można zawsze podkręcić, dlatego tak jak pisałem prosiłbym o screena z komendą /w ;)

Tego nie podkręcisz bo on jest podłączony odrazu do bazy, gdyby był na stronie spokojnie się da go podkręcić.

Serwer polecam przyjemny exp oraz drop, graczy zawsze 1k+ oraz rzetelna administracja.

Opublikowano

Co to za nowa moda z pokazywaniem screena z tą komenda? 

Zapraszam do gry,graczy jest na prawdę sporo. Stale ktoś chodzi na DT/WW/WO/Katakumby lub po prostu expi .

26191029641698505230.jpg

#rein

Opublikowano

ale administracja olewa sprawę tego pd ;(

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

ale administracja olewa sprawę tego pd ;(

Nie olewamy, pracowaliśmy cały dzień wczoraj nad smoczymi skillami :) Już dziś w nocy zadebiutują na serwerze, przy okazji naprawilismy awarie channeli :)

Wczesniej Tream, R3SPECT, Wallander, Diablo, RabittX, dziś witamy w gronie YouTuberow Uzurpatora. Zapraszamy do oglądania, subksrybowania i lajkowania!

Opublikowano

Ale wiecie, że przydałoby się kalendarz zaaktualizować? :)

A i na serwerze było już raz 2k tylko ss'a nie mam :D

Opublikowano

Wiym, zwróciliśmy już na to uwage, zaraz zabieramy się za robote ;)

Opublikowano

Było raz 2k. Po 1 dniu zrobilo sie 2,7k, a po postach wysmiewajacych licznik nagle zeszlo do 1,7-1,8k.

Nie sugeruje odejscia graczy, raczej kręcenie.

Opublikowano

Nie olewamy, pracowaliśmy cały dzień wczoraj nad smoczymi skillami :) Już dziś w nocy zadebiutują na serwerze, przy okazji naprawilismy awarie channeli :)

Wczesniej Tream, R3SPECT, Wallander, Diablo, RabittX, dziś witamy w gronie YouTuberow Uzurpatora. Zapraszamy do oglądania, subksrybowania i lajkowania!

Szkoda,ze wszyscy youtuberzy nagrywaja w jinno.Widzowie czesto ida w slady ''idola'' i zaczynaja gre w tym samym imperium.Przydaloby sie troche osob w shinsoo i seyoyong gdyz cala rozgrywka opiera sie na 1 krolestwie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Czy jak mialem stare smocze skille na full to nowe tez beda na full?

Nie, kazdy gracz na serwerze musi szkolic je od nowa.

Było raz 2k. Po 1 dniu zrobilo sie 2,7k, a po postach wysmiewajacych licznik nagle zeszlo do 1,7-1,8k.

Nie sugeruje odejscia graczy, raczej kręcenie.

Przyznajemy sie i przyznalismy to na TSie, wczoraj licznik zostal wyzerowany co mozna poznac po ilosci graczy na serwerze i nie bedzie juz krecony, bo teraz w takiej sytuacji to pokazywał by z 3/4k :|

Szkoda,ze wszyscy youtuberzy nagrywaja w jinno.Widzowie czesto ida w slady ''idola'' i zaczynaja gre w tym samym imperium.Przydaloby sie troche osob w shinsoo i seyoyong gdyz cala rozgrywka opiera sie na 1 krolestwie.

w weekend łącznie krolestw Sonyong i Shinsoo, nastąpi troche wieksza rownowaga ;)

Opublikowano

Przyznajemy sie i przyznalismy to na TSie, wczoraj licznik zostal wyzerowany co mozna poznac po ilosci graczy na serwerze i nie bedzie juz krecony, bo teraz w takiej sytuacji to pokazywał by z 3/4k :|

w weekend łącznie krolestw Sonyong i Shinsoo, nastąpi troche wieksza rownowaga ;)

I po co klamiecie ze licznik nie byl krecony? pewnie nadal jest krecony tylko udajecie, server sam w sobie jest dobry chociaż wątpie w to 1,8-2k online.

43976131910427822020.png

Opublikowano

mam pytanie

Jakim cudem "Uzurpator"(youtuber) ma taki nick jak ja mialem na shopie 1 lvl? Taki nick mialem dokladnie "Uzurpator" i teraz na koncie wogole tej postaci nie mam,wyjasni mi to ktos

Opublikowano

I po co klamiecie ze licznik nie byl krecony? pewnie nadal jest krecony tylko udajecie, server sam w sobie jest dobry chociaż wątpie w to 1,8-2k online.

teraz spokojnie jest 2k jak wejdę do jinno aż laga złape

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

mam pytanie

Jakim cudem "Uzurpator"(youtuber) ma taki nick jak ja mialem na shopie 1 lvl? Taki nick mialem dokladnie "Uzurpator" i teraz na koncie wogole tej postaci nie mam,wyjasni mi to ktos

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

hierarchia serwerów MT2 od jakiegoś czasu wygląda  kolejno tak:

• GA
  • GM
  • YTber
  • GÓWNO
  • gracz

nie rozumiem jednego, jak można grać na hardach  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:

Opublikowano

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

hierarchia serwerów MT2 od jakiegoś czasu wygląda  kolejno tak:

• GA
  • GM
  • YTber
  • GÓWNO
  • gracz

nie rozumiem jednego, jak można grać na hardach  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:

to, że ty nie lubisz grać na hardach nie oznacza to, że inni nie lubią a to nie hard tylko medium ;-)

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Powtarzam moje pytanko:

" mam pytanie

Jakim cudem "Uzurpator"(youtuber) ma taki nick jak ja mialem na shopie 1 lvl? Taki nick mialem dokladnie "Uzurpator" i teraz na koncie wogole tej postaci nie mam,wyjasni mi to ktos "

Opublikowano

Powtarzam moje pytanko:

" mam pytanie

Jakim cudem "Uzurpator"(youtuber) ma taki nick jak ja mialem na shopie 1 lvl? Taki nick mialem dokladnie "Uzurpator" i teraz na koncie wogole tej postaci nie mam,wyjasni mi to ktos "

Jak to dlaczego? Skasowali Ci shopa zeby uzurpator mogl nagrywac ze swoim nickiem.

Tak to sie prezentuje jesli chodzi o hierarchie w roznych sprawach.

• HA
  • GM etc
  • YTber
  • Szara masa
Opublikowano

Jak to dlaczego? Skasowali Ci shopa zeby uzurpator mogl nagrywac ze swoim nickiem.

Tak to sie prezentuje jesli chodzi o hierarchie w roznych sprawach.

• HA
  • GM etc
  • YTber
  • Szara masa

Domyslam sie , i jest to kur** nie akceptowalne ! Porazka.

Czekam na odpowiedz GMA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...