Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualny mail będzie chyba dobrym potwierdzeniem.

Jesli masz dobry kontakt z administracja to jeszczze im przekaz, ze ( nie wiem czy tylko ja ) po kliknieciu wyloguj button nie dziala. Nie weim czy to ma cos wspolnego z rozdzialka

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ale po przejsciu na inna podstronę, nawet na główna i tak jesteś już wylogowany wiec mały problem, ale zobaczę jutro co da się zrobić.

Opublikowano

Serwer wspina się na naprawdę wysoki szczebel, coraz więcej graczy, coraz mniej bugów!

GRYWALNY PRZEDE WSZYSTKIM!

Serwer nadal się trzyma stabilnie, po przerwie dwutygodniowej wracam spowrotem na wartę. Polecam, jeden z najlepszych serwerów!

Według mnie serwer roku.

Gra się przyjemnie ,gorąco polecam!

Dziekujemy za pozytywna opinie ;)

Zrobi ktoś screen z jakiegoś m1? :) Jestem ciekaw ile obecnie osób gra. 

w tygodniu w godzinach szczytu gra 800/900 osob, w weekend +1000. W wakacje napewno ta liczba sporo skoczy ;) Tu masz screena z dzis od usera:

742211401297466964976.jpeg

Tutaj ode mnie:

Screensho_eehwaqr.png

Drodzy gracze, na serwer została wgrana nowa strona główna, przy wejściu na www.ascarial.pl prosimy odświeżyć ją 2/3 razy, aby wczytało Wam skrypty i grafike.

Pozdrawiamy i zapraszamy do oceny,

Administracja Ascarial.pl

Opublikowano

Jesli masz dobry kontakt z administracja to jeszczze im przekaz, ze ( nie wiem czy tylko ja ) po kliknieciu wyloguj button nie dziala. Nie weim czy to ma cos wspolnego z rozdzialka

Rozchodzi się o ciasteczka, jesli chcesz sie wylogowac ze strony, musisz je usunąć z przeglądarki.

Opublikowano

liczba luda na serwie  zachęca gorąco gram od jutra z ekipą :)

[P] medale konne dropi się tradycyjnie? :D

[P] jest vip? jeśli tak to ślepy jestem :)

[P] jakie ch jest najbardziej oblegane?

[P] ile ku z tej skrzynki dropi?

Opublikowano

Siemanko fajny serwer 2 pytanka.

Czy można sprzedawać yangi

Jak zarabiać i ile da sie wyciągnąć na max lvl ;) 

z góry thx za odp

Opublikowano

Siemanko fajny serwer 2 pytanka.

Czy można sprzedawać yangi

Jak zarabiać i ile da sie wyciągnąć na max lvl ;)

z góry thx za odp

Jesli "napniesz posladki" to mozesz w pare dni osiagnac maxa. W 1 dzien spokojnie mozna wbic 90 + ( tylko trzeba miec eq na kazdy lvl ).

liczba luda na serwie  zachęca gorąco gram od jutra z ekipą :)

[P] medale konne dropi się tradycyjnie? :D

[P] jest vip? jeśli tak to ślepy jestem :)

[P] jakie ch jest najbardziej oblegane?

[P] ile ku z tej skrzynki dropi?

Nie ma vipa

Medale sie dropi

Ch1

Od 1 do chyba 4 sztuk

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Już naprawione. Na stronie został dodany także ranking gildii.

Opublikowano

Już naprawione. Na stronie został dodany także ranking gildii.

To tylko jeszcze ogarnijscie te potwierdzenie zmiany maila :)

Ide szybko ogarnac inne konta i pozmieniac maile poki mozna xDD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To tylko jeszcze ogarnijscie te potwierdzenie zmiany maila :)

Ide szybko ogarnac inne konta i pozmieniac maile poki mozna xDD

Ale w jakim celu chcesz dodać potwierdzenie zmiany maila? Jeżeli wymienisz się z kimś mailem, zmieniasz maila, hasło i nikt Ci się nie włamie. Aktualny mail widzisz przecież w panelu użytkownika na stronie, więc wiesz jaki mail jest ustawiony na koncie.

Opublikowano

Ale w jakim celu chcesz dodać potwierdzenie zmiany maila? Jeżeli wymienisz się z kimś mailem, zmieniasz maila, hasło i nikt Ci się nie włamie. Aktualny mail widzisz przecież w panelu użytkownika na stronie, więc wiesz jaki mail jest ustawiony na koncie.

Z takim, ze ktos moze nie chces sie zamienic dlatego, ze go okradli i zabrali cale konto a nie tylko eq :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

50% expa więcej do jutra do godziny 23:59. W ten weekend szykuje sie wielkie wydarzenie na serwerze, bądźcie czujni!

Z okazji zblizajacego sie weekendu mamy dla Was az 10 kodow o wartości 3,69 pln na Darmowe SM! Kody nalezy wpisac na stronie głównej w dziale z doładowaniami SMS. Kto pierwszy, ten lepszy!

34572338
95a42535
0cd7bb20
15439d68
665b0d6a
608d7829
ad6ddf07
e3dde553
fbe972c9
0291165c

Opublikowano

To jego sygnatura -.- co jest irytujące w chuj.          Mniejsza o to - czemu nie mogę użyć tego eliksiru poszukiwacza do biologa?

Syganturka jest pod kreską, tak jak Twoja.

Opublikowano

Opisal by ktos w kilku slowach (paragrafach) server?     TZN  Plusy i minusy servera, balans klas (PVP jak i EXP), Bugi, godziny szczytowe (ilosc ONline) i czy oplaca sie zaczynac.   Mowie z gory ze nie interesuja mnie inni tzn ich eq itp gram dla siebie.  

Opublikowano

Opisal by ktos w kilku slowach (paragrafach) server?     TZN  Plusy i minusy servera, balans klas (PVP jak i EXP), Bugi, godziny szczytowe (ilosc ONline) i czy oplaca sie zaczynac.   Mowie z gory ze nie interesuja mnie inni tzn ich eq itp gram dla siebie.  

plusy

+ Łatwo zarobić na początku na fms+9/ebo czy skille P czy inne takie pierdołki.

+ Serwer jest przyjemny nie za trudny nie za łatwy

+ Nie trzeba wydawać w Is-a żeby coś osiągnąć.

Minusy

- Administracja olewa trochę serwer

- Nowi Gmowie to debile

- Liczba graczy spada z dnia na dzień ( ludzie odchodzę przez głupie decyzje Administracji )

Serwer jest ogółem fajny. Liczba graczy strasznie spadła ( tak tak zaraz wejdzie azprime i napiszę że to przez koniec roku szkolnego, ale wystarczy wejść na forum i zobaczyć ile osób kończy grę i sprzedaję itemy itp.)

Teraz w godzinach szczytu licznik wybija ok 750. W weekendy tak 860. Bugów jakiś poważnych nie ma ostatnio były z ulepszaniem truty , ale oprócz tego nic bardziej bijącego po oczach nie ma.

Co do bilansu postaci to nikt nie wie... Bo na serwerze były 2 biologi (stary i nowy) i niektóre postacie mają biologa x2 niby miał on zostać usunięty , ale nigdzie nie ma potwierdzenia że tak się stało.

to tak w paru zdaniach.

Syganturka jest pod kreską, tak jak Twoja.

teoretycznie sygnatura to podpis czyli jakiś charakterystyczny podpis. To że nie jest pod kreską nie znaczy że to nie jest sygnatura.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Minusy

- Administracja olewa trochę serwer

- Nowi Gmowie to debile

- Liczba graczy spada z dnia na dzień ( ludzie odchodzę przez głupie decyzje Administracji )

Jak slysze, ze administracja olewa serwer to szlak mnie trafia. Rozumiem, ze graczom odpisuje jakis bot, tak samo w tym temacie i siedzi na TS. Update i eventy robia sie same, tak? Przejzyj sobie nasza aktywnosc na forum i fanpage, oraz w grze i na TS, pozniej zacznij oceniac. Co do GMow, kazdy ma prawo miec wlasne zdanie, jednemu oni pasuja, innemu nie. Na jakiej podstawie uwazasz, ze liczba graczy spada z dnia na dzien? Od jaka dawna tu grasz? Uwazasz, ze prawie 1000 osob online to jest niewiadomo jak mało? Chce Ci uswiadomic, ze raczej niewiele masz serwerow z tak duza iloscia graczy, do tego z administracja, ktora odpisuje codziennie, siedzi po 8h w grze itd. Fakt, ascarial mial okres, kiedy grało mniej osob, jeszcze dwa tygodnie temu grało po 500/600, dzisiaj zanotowaliśmy spowrotem prawie 1000, tym bardziej, ze zblizaja sie wakacje i liczba graczy bedzie rosnąć. Przejdź sie do m1 na drugi raz zanim sie wypowiesz w tym temacie. Pozdrawiam ;)

To jego sygnatura -.- co jest irytujące w chuj.          Mniejsza o to - czemu nie mogę użyć tego eliksiru poszukiwacza do biologa?

Celowo ustawilismy tak, ze w niektorych misjach nie mozna go uzywac, poniewaz calego biologa zrobilbys w raptem pare godzin.

Opublikowano

Jak slysze, ze administracja olewa serwer to szlak mnie trafia. Rozumiem, ze graczom odpisuje jakis bot, tak samo w tym temacie i siedzi na TS. Update i eventy robia sie same, tak? Przejzyj sobie nasza aktywnosc na forum i fanpage, oraz w grze i na TS, pozniej zacznij oceniac. Co do GMow, kazdy ma prawo miec wlasne zdanie, jednemu oni pasuja, innemu nie. Na jakiej podstawie uwazasz, ze liczba graczy spada z dnia na dzien? Od jaka dawna tu grasz? Uwazasz, ze prawie 1000 osob online to jest niewiadomo jak mało? Chce Ci uswiadomic, ze raczej niewiele masz serwerow z tak duza iloscia graczy, do tego z administracja, ktora odpisuje codziennie, siedzi po 8h w grze itd. Fakt, ascarial mial okres, kiedy grało mniej osob, jeszcze dwa tygodnie temu grało po 500/600, dzisiaj zanotowaliśmy spowrotem prawie 1000, tym bardziej, ze zblizaja sie wakacje i liczba graczy bedzie rosnąć. Przejdź sie do m1 na drugi raz zanim sie wypowiesz w tym temacie. Pozdrawiam ;)

Celowo ustawilismy tak, ze w niektorych misjach nie mozna go uzywac, poniewaz calego biologa zrobilbys w raptem pare godzin.

Mam wystawionego shopa prawie 24/7 wiem ile gra osób.Już nie będę pisał że licznik wydaję się na podkręcony... Co mnie obchodzi że ty siedzisz na Tsie ? Myślałem że ty jesteś adminem serwera a nie administratorem ts3. Update-y codziennie fajnie fajnie szkoda tylko że nic nie jest dodwane to że sobie serwer zresetujesz 5 razy dziennie nie znaczy że coś zrobiłeś.

Prawienie przypomnę :D że smoczy system miał być za tydzień miesiąc temu. A wiki to chyba jak startował serwer xD

A i PS.

Skoro tak często odpisujesz w grze to czemu mi nigdy nie odpisujesz ? Ostatnio o 5 w nocy jakoś ktoś wbił lvl i napisałeś mu na czacie Gz , napisałem do ciebie z pytaniem nigdy nie dostałem odpowiedzi.

Nie zrozum mnie źle Azprime ja Cie nie uważam i nie chce uważać za wroga. Tylko jak zaczynałem tu grać to staraliście się bardziej niż teraz.

PS X 2

Co to za wielkie wydarzenie miało być w ten weekend? Już koniec weekendu i nic nie było.

0bFkqdJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...