Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie nie mam żadnej opcji, to od jakiegoś konkretnego poziomu jest?

Grałem tu kiedyś, było fajnie. Po tułaczce po wielu serwerach stwierdzam, że jest to obecnie najlepszy i najciekawszy wybór, dlatego wracam. Widzę, żę zmiany które zaszły od czasu mojej przerwy dodały solidnego kopa serwerowi. Zapraszam wszystkich!

P.S.- wydropiłem 5 części medalu, gdzie mogę je oddać?

Dzieki za opinie ;)

Tylko podczas aktywnego eventu mozna wytwarzac Medal Bohatera, natomiast jego części mozna dropic na biezaco podczas gry.

Opublikowano

Zaktualizowano prezentacje na dzień 17.06.2014

Polecam serwer jest najlepszym hardem na wakacje mistrzostwo! exp lajtowo nawet jak ktos umie grac ogarnie skile i eq tak samo na WO mozna fajnie zarobic, wbijac na serwer i reklamowac bo wato! pozdrawiam DanielJP z chunjo

Grałem tu kiedyś, było fajnie. Po tułaczce po wielu serwerach stwierdzam, że jest to obecnie najlepszy i najciekawszy wybór, dlatego wracam. Widzę, żę zmiany które zaszły od czasu mojej przerwy dodały solidnego kopa serwerowi. Zapraszam wszystkich!

Dzięki za opinie chłopaki, motywuje nas to do dalszej pracy :)

Opublikowano

serwer znakomity, chociaż dawno nie grałem :D

zmieniło się coś w przeciągu 2 miesięcy ? coś ciekawego rzecz jasna :P

mam nadzieję, że ludzi będzie coraz więcej bo w wakacje wracam na serwer !

TOPka się sama nie wbije ! xD

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

zmieniło się naprawili nawet stronę i ludzi ubyło ;p 

troche ubyło, nie ukrywamy, z 1200 online, które było kiedyś teraz trzyma się około 1000, więc dużej różnicy nie ma, możesz wejść na expowiska, do m1 i zrobić sobie małe porównanie ;) Opinie mówią same za siebie jednak, poza tym niedługo wakacje, więc sami dobrze wiecie, że przybędzie troche graczy ;)

serwer znakomity, chociaż dawno nie grałem :D

zmieniło się coś w przeciągu 2 miesięcy ? coś ciekawego rzecz jasna :P

mam nadzieję, że ludzi będzie coraz więcej bo w wakacje wracam na serwer !

TOPka się sama nie wbije ! xD

Oj duzo sie zmienilo, naprawiliśmy Biologa w tym czasie, wprowadzilismy Sniezny Loch i wiele innych rzeczy, ustabilizowaliśmy serwer, maksymalny level został również zwiększony, tak samo na serwerze pojawiła się nowa biżuteria i nowe zbrojki. Polecam abyś wszedł i osobiscie zobaczyl, co sie zmienilo w tym czasie, bo jednak sporo tego jest :)

Opublikowano

Opłaca się ściagnać i wejść? 

Dużo ludzi w miescie?

Ludzi 750+ w dni powszednie, nawet do 1k+ w weekendy.

Dosyć dobry serwer, stabilny, co pewien czas updaty oraz kalendarz eventów na miesiąc w przód.

Opublikowano

Szkoda że tak biednie z reklamą bo mogłoby być 1500+ ;p (ludzi)

Spokojnie tyle skoczy w wakacje, teraz jakoś nie ma problemu z osiągnieciem 1000 online w weekendy, w tygodniu trzyma się ok. 800 regularnie

Czyżbyście naprawili to cofanie expa z metinów  ? :D   w końcu chce się expić xD

Dokladnie ;)

Szybko leci exp w v2? W jakim czasie wbije z 74 na 75lv bez PD?

Szybciej leci exp w Katakumbach, polecamy się tam wybrać.

Ludzi 750+ w dni powszednie, nawet do 1k+ w weekendy.

Dosyć dobry serwer, stabilny, co pewien czas updaty oraz kalendarz eventów na miesiąc w przód.

Dzieki za opinie ;)

Opłaca się ściagnać i wejść? 

Dużo ludzi w miescie?

Prosze, screen z m1, co do opłacalności gry, wypowiedzi wyzej mowia same za siebie raczej ;)

Screensho_eesnexw.png

Opublikowano

Witamy Wallandera, nowego YouTubera w naszych szeregach, ktory bedzie nagrywać pełną serie z serwera :)

Opublikowano

ascarial jest jedynym serwerem, na którym zostałem na dłużej :)

mam nadzieję, że się nigdy nie rozczaruje ! :D

btw.

z tego co pamiętam to miałem problemy z biologiem, jak zostało to rozwiązane ? został on zresetowany ?

Opublikowano

ascarial jest jedynym serwerem, na którym zostałem na dłużej :)

mam nadzieję, że się nigdy nie rozczaruje ! :D

btw.

z tego co pamiętam to miałem problemy z biologiem, jak zostało to rozwiązane ? został on zresetowany ?

Tak, do zera, stary został całkowicie usunięty, wraz z bonusami i całą resztą, która bugowała tego biologa. Obecny jest w pełni sprawny i każda z postaci musi robić go od zera ;) Wiecej informacji masz na naszym forum.

Opublikowano

Tak, do zera, stary został całkowicie usunięty, wraz z bonusami i całą resztą, która bugowała tego biologa. Obecny jest w pełni sprawny i każda z postaci musi robić go od zera ;) Wiecej informacji masz na naszym forum.

A co z dropem zebow / ksiag na 80 lvl ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Albo zakładasz dropka, albo skupujesz od graczy, masz pełno sklepow w m1.

Opublikowano

Albo zakładasz dropka, albo skupujesz od graczy, masz pełno sklepow w m1.

Za rekompensate tego biologa, ze nie dzialal powinniscie skasowac limit " zrobic maly event na 2 dni ".

Przeciez nie bede wbijal na nowo 80 lvl by zrobic lody czy tam konary

1386175744-U112610.png
Opublikowano

dropek 30 lvl to jest 5 minut roboty :)

ząbki raczej szybko lecą, gorzej z księgami :<

Opublikowano

Za rekompensate tego biologa, ze nie dzialal powinniscie skasowac limit " zrobic maly event na 2 dni ".

Był konkurs OX w dzień, w którym wprowadzaliśmy Biologa.

Co do serwera teraz żałuje że sprzedałem konta widać że serwer dobrze prosperuje :D

Serwer według mnie godny polecenia Nie długo wracam na serwer

Pozdrawiam i Polecam Morteusz/Sorex

Dzieki za opinie ;)

dropek 30 lvl to jest 5 minut roboty :)

ząbki raczej szybko lecą, gorzej z księgami :<

Dokladnie.

Opublikowano

lody dropniesz na 50lvlu, konarki z tego co pamiętam lecą bez lvlu :) możesz je dropić na każdym

Opublikowano

lody dropniesz na 50lvlu, konarki z tego co pamiętam lecą bez lvlu :) możesz je dropić na każdym

Wszystkie itemy do Biologa dropią bez limitu poziomowego, tylko trzeba mieć tę misję aktywną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...