Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie, w wakacje będzie prawdziwe oblężenie serwerów metina, wszyscy dobrze wiedzą, jak to wygląda ;) Chociaz niewiele jest serwerów takich jak Ascarial, co mają po 1k graczy.

Avenor lekko mówiąc okazał się niewypałem, dlatego skupiamy się na Ascarialu i jego udosknalaniu/wprowadzaniu nowosci w tym momencie. Na przyszłość pisz w temacie drugiego serwera.

Jak nie odczytujesz postow w temacie na gg,fb,forum to gdzie mam napisać że zgarneliści kase i osraliście graczy?Nawet nie próbowałeś go reklomować ani zachęcić graczy tylko bugi i obietnice a kasa poszła się walić.

Gdzie zdobędę trute?

Daj Lajka ! ;)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile luda gra na serwie?

Na chwile obecna do 800 osob. Dużo luda poprawia oceny itp. + jest ładna pogoda, więc wola wyjść na dwór :D ale w wakacje na pewno znowu dobije ponad 1k.

io7e.jpg

Opublikowano

ile luda gra na serwie?

Wacha się pomiędzy 800, a 1000 w tym momencie, w wakacje bedzie jeszcze wiecej ;)

17:15 zaczynamy Inwazje Bossów! Zapraszamy wszystkich!

Opublikowano

@NGS

Mnie zastanawia jakie nowi GM-owie mają prawa. Bo nowy gm Legenda nagle został królem serwera. Parę dni temu miał 70 lvl nagle ma 115 nie wiadomo skąd gram prawie 24/7 i nigdy nie widziałem żeby wbijał lvl. Do tego sprzedaję smocze ulepszacze w takich ilościach że jest to nie możliwe.

Wgl ci nowi gmowie to jakaś pomyłka same skargi. Jak są zalogowani to stoją w M1 na AFK-u i nawet nie raczą odpisać.

Jak dla mnie to olaliście ten serwer i wzięliście byle jakich gmow by się nim zajęli bo nic nie nie poprawia. Cały czas obiecanki że będzie "system będzie w tym tygodniu" pisaliście to 3 tygodnie temu. Do tego ta nowa biżuteria połowa osób od nowa musi robić EQ przez wasze zachcianki.

Jak tak dalej pójdzie to do wakacji ten serwer nawet się nie utrzyma. 

0bFkqdJ.png

Opublikowano

@UP

Żaden GM nie ma dostępu do komend typu item, czy dawanie sobie levela, nie mówiąc o całej reszcie, także tego typu teorie spiskowe możesz sobie wiesz gdzie wsadzić. Najłatwiej mozesz zweryfikowac to czasem gry. Poza tym nie miał 70lv, tylko +80, nie wprowadzaj ludzi w błąd, na drugi raz proponuje wejść do gry i go obserwować, może wtedy przekonasz się do swoich teorii spiskowych. GMi zostaną rozliczeni z swojej pracy. Osobiscie ja, (Azprime), sam stoje w m1 i co drugie pytanie które dostaje wygląda mniejwiecej tak "e gm co tam słychać", "e gm dasz mi cos?" "e gm kiedy raty" "e gm kiedy event". Wybaczcie, nie chce mi sie odpisywać na tego typu głupoty, jeśli już faktycznie masz jakąś sprawe niecierpiącą zwłoki zapraszamy na naszego TS'a, jesteśmy dostępni tam całym Teamem od rana do wieczora, także bez problemu możesz z nami pogadać, bądź tez na forum lub facebooku, w grze z reguły kluczowe informacje znikają w stercie spamu.

Wiesz, gdybyśmy olali ten serwer, nie pisal bym Ci wlasnie tutaj, nie organizowalbym eventow i reklamy, nie mial bym GM, ani nie robil update, takze proponuje Ci się zastanowic dobrze nad tym, zanim drugi raz napiszesz głupoty właśnie w tym stylu.

Opublikowano

@NGS

Mnie zastanawia jakie nowi GM-owie mają prawa. Bo nowy gm Legenda nagle został królem serwera. Parę dni temu miał 70 lvl nagle ma 115 nie wiadomo skąd gram prawie 24/7 i nigdy nie widziałem żeby wbijał lvl. Do tego sprzedaję smocze ulepszacze w takich ilościach że jest to nie możliwe.

Wbicie 70-115 na tym serwerze jest kwestia dwoch dni na Full IS. Nic podejrzanego niestety ;)

Gdy jeszcze gralem moj kumpel z Invidii 1-115 wbił  w niecałe 65 godzin - ten co wygarnal perma za bota, ktorych uzywa cala invidia.

Nie mam zadnego serwera i zadnego nie reklamuje oraz za bardzo sie metinem nie interesuje juz - ale czasem wchodze na MPC i jak widze, ze to imperium botów i navi posiada taka ilosc graczy to rzygac mi sie chce.

Opublikowano

@UP

Żaden GM nie ma dostępu do komend typu item, czy dawanie sobie levela, nie mówiąc o całej reszcie, także tego typu teorie spiskowe możesz sobie wiesz gdzie wsadzić. Najłatwiej mozesz zweryfikowac to czasem gry. Poza tym nie miał 70lv, tylko +80, nie wprowadzaj ludzi w błąd, na drugi raz proponuje wejść do gry i go obserwować, może wtedy przekonasz się do swoich teorii spiskowych. GMi zostaną rozliczeni z swojej pracy. Osobiscie ja, (Azprime), sam stoje w m1 i co drugie pytanie które dostaje wygląda mniejwiecej tak "e gm co tam słychać", "e gm dasz mi cos?" "e gm kiedy raty" "e gm kiedy event". Wybaczcie, nie chce mi sie odpisywać na tego typu głupoty, jeśli już faktycznie masz jakąś sprawe niecierpiącą zwłoki zapraszamy na naszego TS'a, jesteśmy dostępni tam całym Teamem od rana do wieczora, także bez problemu możesz z nami pogadać, bądź tez na forum lub facebooku, w grze z reguły kluczowe informacje znikają w stercie spamu.

Wiesz, gdybyśmy olali ten serwer, nie pisal bym Ci wlasnie tutaj, nie organizowalbym eventow i reklamy, nie mial bym GM, ani nie robil update, takze proponuje Ci się zastanowic dobrze nad tym, zanim drugi raz napiszesz głupoty właśnie w tym stylu.

O wow wchodzisz na serwer i stoisz w M1 no to rzeczywiście jesteś Adminem Roku , chcesz plakietkę? Chodziło mi o to że olewasz go bo się nim nie zajmujecie jak należy serwer po woli umiera coraz więcej ludzi odchodzi na obiecywaliście pełno rzeczy i nic się nie spełniło to gracze tracą w was wiarę.  Najpierw naprawcie te skille smocze i dodajcie ten dungeon który od pół roku zapowiadacie a dopiero potem pisz głupoty właśnie w tym stylu.

Co do reklamy to o jakiej reklamie dokładnie mówimy ? Smiechłem , jak ten Japet chce żeby to gracze wrzucali waszą prezentacje na inne fora bo sami nie umiecie sobie zadbać.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Od jak dawna grasz, ze twierdzisz, ze serwer umiera? Gra tam 50 osob czy jak? Bo mi sie wydaje jednak, ze w okolicach 1000. Fakt, praca nad update sie przedluzyla, ze wzgledu na zmiane technika, ale informujemy Was o wszystkim na bierzaco, gdybys wysilil sie troche, wszedl na TS lub forum to bys wiedzial jak sytuacja wyglada. Rozumiem, ze fanpage Typowy Metinczyk z 14 000 lajkow na FB i Tream z prawie 10 000 to sa nikomu nieznane osoby, tak? Jesli zamierzasz krytykowac, rob to konstruktywnie, a nie byle by sie przypierdolic do byle czego, bo powoli odbiegasz od tematu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Wbicie 70-115 na tym serwerze jest kwestia dwoch dni na Full IS. Nic podejrzanego niestety ;)

Gdy jeszcze gralem moj kumpel z Invidii 1-115 wbił  w niecałe 65 godzin - ten co wygarnal perma za bota, ktorych uzywa cala invidia.

Nie mam zadnego serwera i zadnego nie reklamuje oraz za bardzo sie metinem nie interesuje juz - ale czasem wchodze na MPC i jak widze, ze to imperium botów i navi posiada taka ilosc graczy to rzygac mi sie chce.

Sugerujesz fejkowe przedmioty stworzone przez query na Ascarialu? Nie ma takich.

Opublikowano

Od jak dawna grasz, ze twierdzisz, ze serwer umiera? Gra tam 50 osob czy jak? Bo mi sie wydaje jednak, ze w okolicach 1000. Fakt, praca nad update sie przedluzyla, ze wzgledu na zmiane technika, ale informujemy Was o wszystkim na bierzaco, gdybys wysilil sie troche, wszedl na TS lub forum to bys wiedzial jak sytuacja wyglada. Rozumiem, ze fanpage Typowy Metinczyk z 14 000 lajkow na FB i Tream z prawie 10 000 to sa nikomu nieznane osoby, tak? Jesli zamierzasz krytykowac, rob to konstruktywnie, a nie byle by sie przypierdolic do byle czego, bo powoli odbiegasz od tematu. Pozdrawiam.

Nie znam treama ani jakiś metinczyka nie używam fejsbuka nie mam 12 lat. I co ci daję to że oni Cię reklamują jak na serwerze liczba graczy spada w dół. I nie pieprz mi tutaj o tym końcu roku szkolnego bo to wymówka dla debili. I nie mam zamiaru wchodzić na waszego Ts-a nie widzę potrzeby z tobą rozmawiać. Ja nie jestem od tego żeby się wysilać i za tobą łazić tylko ty jesteś od tego żeby wykonywać swoją role , ja na serwerze jestem rekreacyjnie zabijam wolny czas to ty masz z tego pieniądze i powinieneś traktować to poważnie.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Sugerujesz fejkowe przedmioty stworzone przez query na Ascarialu? Nie ma takich.

Olej typa. Ten przygłup  spamił nam, że mamy navi na serwie B)

tW8Oe.png

Opublikowano

Miedzy innymi.

Ale glownym problemem, ze administeracja daruje boty topce.

Opublikowano

Nie jestem już w administracji, nigdy nie interesowałem się botami i tak dalej, byłem odpowiedzialny za same pliki ale mogę zapewnić Ciebie i innych, że administracja nie olewa serwera i tylko liczy złotówki. Azprime z Makelele naprawdę wiele czasu poświęcają serwerowi, praktycznie za każdym razem jak do nich przyjdę to mają odpaloną grę. Co do bugów to wiem, że są spisywane, lista z bugami jest dostarczana Destructami, a on nad nimi pracuje. Myślę, że w najbliższym czasie z serwera zostanie wyeliminowane wiele bugów tych większych jak i mniejszych. 

Opublikowano

Serwer wspina się na naprawdę wysoki szczebel, coraz więcej graczy, coraz mniej bugów!

GRYWALNY PRZEDE WSZYSTKIM!

Opublikowano

Nie jestem już w administracji, nigdy nie interesowałem się botami i tak dalej, byłem odpowiedzialny za same pliki ale mogę zapewnić Ciebie i innych, że administracja nie olewa serwera i tylko liczy złotówki. Azprime z Makelele naprawdę wiele czasu poświęcają serwerowi, praktycznie za każdym razem jak do nich przyjdę to mają odpaloną grę. Co do bugów to wiem, że są spisywane, lista z bugami jest dostarczana Destructami, a on nad nimi pracuje. Myślę, że w najbliższym czasie z serwera zostanie wyeliminowane wiele bugów tych większych jak i mniejszych. 

A nie maja czasu na dodanie glupiej zmiany maila do stronki i wyswietlanie aktualnego adresu email w profilu po zalogowaniu. Wiele graczy nie moze przez to handlowac postaciami. Na TS nie mozna nikogo zlapac, na PW tez 0 zycia. Sa rzeczy wazne i wazniejsze, to jest wazne a nie wierze w to, ze te wazniejsze rzeczy nie zostaly zrobione w ciagu miesiaca i nie zabrali sie do tych waznych.

Do administracji nie jestem przekonany. GM tylko na 1 pytanie mi odpisal. Na serverze gram idobrze sie gra

1386175744-U112610.png
Opublikowano

No z tym mailem to patola xD któryś z gmów napisał no poczekaj kilka dni zobaczymy jak będzie pytam się za kilka dni odpowiedź : nic nie mogę z tym zrobić ( podając mu login i mail nie mógł mi wysłać przypomnienia hasła potem zaoferowałem mu kilka ss ale też za mało chyba ) Czekam ponad miesiąc i nic z tym nie zrobiliście :) Pozdrawiam xBlassYaa :) 

Opublikowano

Osobiście sprawdziłem i takie opcje jak Zmiana hasła, zmiana kodu usunięcia postaci oraz zmiana maila działają, więc o co wam chodzi?

Opublikowano

Osobiście sprawdziłem i takie opcje jak Zmiana hasła, zmiana kodu usunięcia postaci oraz zmiana maila działają, więc o co wam chodzi?

Zmiana hasla dziala, zmiana maila dziala, lecz dlaczego nie przychodzi komunikat potwierdzajacy zmiane maila ? Skad mam pewnosc ze ten ktos zmienil tego maila, a moze mnie klamie i ja wrzuce EQ na ta postke a pozniej mnie okradna ? ;>

Kupilem konto szamanke 72 lvl bez eq skile G za niebianke do expa haslo sobie zmienilem ale maila nie znam i juz go nie zmienie ;]

Tak samo przypomnienie hasla nie dziala, zapomne haslo i co? Bede czekal na przypomnienie dopoki server nie padnie :> cale szczesnie mam all zapisane na kartce

Zrobi ktoś screen z jakiegoś m1? :) Jestem ciekaw ile obecnie osób gra. 

742211401297466964976.jpeg

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...