Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Btw. - fajna powtórka - lagi, kicki itp.

Sytuacje już zażegnaliśmy, serwer został przeniesiony na nowa, ok. 8krotnie lepszą maszyne.

Przygotowaliśmy dla Was najnowszą, spatchowaną i w pełni działającą wersje Clienta Ascarial. Należy rozpakować go Winrarem lub innym unpackerem, nie wymaga on patchowania i można na nim bezpośrednio grać uruchamiając z Ascarial.exe.

http://ascarial.pl/ClientAscarial2.rar

http://www.multiupload.nl/LMZMCF02S0
Opublikowano

Siema, jestem starym wyjadaczem i planuję znów zagrać na jakimś privie. Jak ocenicie serwer? Administracja konkretna? Jak sprawność serwera itd? Dzieci niszczą atmosferę serwera, czy jest dużo ogarniętych ludzi na poziomie? Jakie ma minusy? Dzięki z góry za pomoc.

Opublikowano

Oceniam go na zajebisty medium/hard.  Jeśli chodzi o robienie EQ to medium straszny. Jak masz 100kk to zarobek zagwarantowany. Robienie tarcz na 61 lvl +9, ebo itp. ;p      Skille - banał.   Z expem jeszcze nie wiem jak jest, ale jak zrobie trutę na +9 to lece expić ;p   Po odcinkach tream'a widzę, że to w końcu serwer na jaki czekałem - można być dobrym i nie potrzeba do tego gildii tak jak na balmorze i innych privach. :D    Polecam

io7e.jpg

Opublikowano

Orientuje się ktoś może co jest z administracją? Bo słyszałem, że serwer się dobrze rozwijał, ludzi przybywało, ale podobno w administracji zaszyły zmiany i od tego czasu serwer powoli gaśnie. Więc jak jest z tym?

Opublikowano

Serwer jest naprawdę ciekawy, sporo eventów, fajnie edytowane różne rozwiązania. Gra się przyjemnie, ale irytująca jest masa bugów, szczególnie z misjami oraz biologiem. Podobno ostatnio liczba graczy spadła, jednak nie jest to aż tak odczuwalne. Należy dodać, że to jeden z niewielu hardów, który ma ponad tysiąc graczy.

Opublikowano

Ile osób na co dzień tak na ok ? Bo nie wiem czy zaczynać grę.

Ludzi gra bardzo sporo 1k  - 1,3k w godzinach popołudniowych, także polecam. 

xD 

Opublikowano

Powie mi ktoś po co iść na DC? Ludzie tak piszą na czacie 

Exp leci tam wyśmienicie , nie opłaca się chodzić do groty wygnanców ;)

#rein

Opublikowano

Da się jeszcze wymieniać te kd na marmurki ? Bo jak idę do Handu-Up to mam tylko koło losu i itemshop.

I ile kosztuję pierścień anty expa  ?

Skąd zwoje egzo ?

I czy są rady :P

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Da się jeszcze wymieniać te kd na marmurki ? Bo jak idę do Handu-Up to mam tylko koło losu i itemshop.

Skąd zwoje egzo ?

Kd wymieniasz na punkty u Seon-Hae a za punkty masz marmuty. ;p

Opublikowano

Skąd zwoje egzo ?

Zwoje egzo z zadań oraz szkat blasku

nie ma rad na serwerze

Pierścień anty expa widziałem na rynku za 200kk , według mnie lepiej gildie zrobić ;D

Opublikowano

Zwoje egzo z zadań oraz szkat blasku

nie ma rad na serwerze

Pierścień anty expa widziałem na rynku za 200kk , według mnie lepiej gildie zrobić ;D

Pierscien antyexpa to chwytliwy pomysl, niby w IS, a serwer hard, do tego mozna latwo robic gildie.

ALE

od 85 lvl gdzie za metka bez PD leci 10-15% to te % prawie wbija gildii 20 lvl, kolejny metek i 20 lvl gildii.

Wiec jesli chcesz zarabiac na 85+ to musisz kupic anty-exp bo inaczej koniec zarobku i zostaje sam exp, a na metkach bardzo fajnie mozna sie narobic.

Opublikowano

Kd wymieniasz na punkty u Seon-Hae a za punkty masz marmuty. ;p

A w prezentacji że u handu-up :P , dzięki.

Pierscien antyexpa to chwytliwy pomysl, niby w IS, a serwer hard, do tego mozna latwo robic gildie.

ALE

od 85 lvl gdzie za metka bez PD leci 10-15% to te % prawie wbija gildii 20 lvl, kolejny metek i 20 lvl gildii.

Wiec jesli chcesz zarabiac na 85+ to musisz kupic anty-exp bo inaczej koniec zarobku i zostaje sam exp, a na metkach bardzo fajnie mozna sie narobic.

Jak dla mnie to wgl jest łatwo się dorobić... Mam teraz 5h 42 minuty przegrane i w samych sztabkach mam 50kk do tego prawie 200 blasków ( z czego jak widziałem na rynku 1 blask = 1kk) I jeszcze prawie 100 kuferków tych z KU. Do tego kupiłem 17 medali na boja.

Więc chyba nie jest trudno zarobić nawet na małym lvl zaczynając bez niczego. Co bardzo cieszy bo da się jakoś dogonić ludzi którzy już trochę grają wystarczy przy nolifować :P

topic@

Polecam wszystkim serwer byłem sceptycznie nastawiony przez te "navi" które niby było chociaż w to nie bardzo wierzyłem to trochę mnie odpychała taka myśl że gdzieś tam ktoś ma navi.Mimo wszystko serwer jest super dużo osób , serwer niby hard a gra się naprawdę przyjemnie.

Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Wlasnie pobieram, duzo ludzi gra przecietnie?

w trakcie tygodnia ok. 900 osob, w weekendy dochodzi nawet do 1000/1100.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...