Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi serwer nie działa ;)

Aktualnie trwa przerwa techniczna 15 minutowa, zwiekszamy minimalnie drop kamieni po biologu, bo spotkaliśmy się z taką prośbą u nas na forum. Zajrzyj tam, będziesz wiedział co i jak ;)

Zastanawiam się czy nie zagrać ale mam 2 pytanka

Ile ludzi gra?

Czy cięzko zdobyć jest eq?

Czy trzeba ładować kase w IS ?

Przeczytaj wypowiedzi wyzej, wrzucilem nawet ss z m1 na poczatku tej strony tematu. ;)

Opublikowano

Ile ludzi gra?

Dużo ludzi gra

Nie trzeba is ładować , ale można

Eq bardzo łatwo bo masz dużo sposobów na zarobek

Opublikowano

Aktualnie trwa przerwa techniczna 15 minutowa, zwiekszamy minimalnie drop kamieni po biologu, bo spotkaliśmy się z taką prośbą u nas na forum. Zajrzyj tam, będziesz wiedział co i jak ;)

Przeczytaj wypowiedzi wyzej, wrzucilem nawet ss z m1 na poczatku tej strony tematu. ;)

Chodzi ogółem, jakiś czas temu próbowałem sobie pograć, ale niestety jest błąd i nie da rady :D

Opublikowano

Chodzi ogółem, jakiś czas temu próbowałem sobie pograć, ale niestety jest błąd i nie da rady :D

Serwer juz online.

Opublikowano

Bedzie dzis ox?, bo widzialem ze wczoraj pisales Zapraszmy na konkurs OX o 19, a mnie wtedy nie bylo to byl zamiat piątkowego ? 

@NGS

Tak, bedzie dzis OX. Wczorajszy byl wyjątkowy - dodatkowy ;)

Opublikowano

mam pytanie r3spect bedzie nagrywał jakąś  dłuższą serie?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

mam pytanie r3spect bedzie nagrywał jakąś  dłuższą serie?

Tak, wszystkie informacje masz w odcinku wyzej, tak samo Wallander i Tream.

Opublikowano

a moge wiedzieć jaką sumke kasy dostają od odcinka czy za free

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ma ktoś pojęcie dlaczego myszka w tym cliencie chodzi mi tak dziwnie?

Mam na myśli, że chodzi, ale z opóźnieniem, mam to tylko w tym cliencie.

Jest jakaś opcja, której nie widzę, która może to powodować?

Opublikowano

Ma ktoś pojęcie dlaczego myszka w tym cliencie chodzi mi tak dziwnie?

Mam na myśli, że chodzi, ale z opóźnieniem, mam to tylko w tym cliencie.

Jest jakaś opcja, której nie widzę, która może to powodować?

Wejdz w plik CONFIG w glownym folderze z clientem i odznacz opcje "Use Software Cursor"

Biolog zostal calkowicie zresetowany i musze od nowa robic?

Kiedy zmienicie te smocze skille?

Tak, pisalem Ci strone, czy dwie wczesniej. Informacje na temat SS bedziesz mial u nas wkrotce na forum.

Ile ludzi gra?

Screen dla Ciebie z m1, co do reszty niech wypowiedza sie gracze ;)

m1.png

Opublikowano

czemu ch1 nie dziala?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Myślę nad powrotem na serwer bo jest on moim zdaniem w czołówce polskiej 'sceny' metina.

Czy na Ascarialu dalej opłacalnym zarobkiem jest WO/Baronówna ? Jakiej lepsze zarobki/inne?

Serwer polecam i zapraszam. Sami widzicie im bliżej wakacji tym aktywność administracji zwiększa się i co za tym idzie reklama rusza.

#rein

Opublikowano

Poda ktos link do najnowszego klienta? Bo nie wiem czy ten na stronie jest nowy. ;x

Opublikowano

Do kiedy przerwa ?

Jak robimy przerwe od czasu do czasu to trwa najwyzej 15 minut, chcemy, aby serwer był jak najbardziej doskonaly. Podczas tej przerwy podkrecilismy troche drop notatek do misji u biologa na 90lv. Zostaly rowniez wlaczone raty, potrwaja do niedzieli nad ranem, udanego weekendu ;)

Poda ktos link do najnowszego klienta? Bo nie wiem czy ten na stronie jest nowy. ;x

Na stronie jest aktualny, sciagaj z 1szego linku, najszybciej leci ;)

Myślę nad powrotem na serwer bo jest on moim zdaniem w czołówce polskiej 'sceny' metina.

Czy na Ascarialu dalej opłacalnym zarobkiem jest WO/Baronówna ? Jakiej lepsze zarobki/inne?

Serwer polecam i zapraszam. Sami widzicie im bliżej wakacji tym aktywność administracji zwiększa się i co za tym idzie reklama rusza.

Dalej WO jest jednym z najlepszych zarobkow i bossy w m2, leca z nich sztabki 500k.

Opublikowano

a co z tym błędem patchera?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

a co z tym błędem patchera?

Client z patcherem jest nieaktualny od 2 miesięcy, prosimy pobrac aktualną wersje ze strony glownej serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...