Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakty było troszkę zamieszania z Nowym Biologiem, ale już wszystko śmiga. 

Zapraszam, dla chętnych do zobaczenia odcinka :

https://www.youtube.com/watch?v=za9ZUe25gac

podexpił bys mnie za hajs?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

hah zjebali***e biologa osety nie dropią nwm czemu

Bo nie dropią od razu... Jest szansa na drop tego Ostu aby misje nie były za proste.

Opublikowano

Nowy biolog jest o niebo lepszy. Przecież nie powiecie, że trudniej zdobyte lepiej smakuje, nie prawdaż? Nagrody dopasowane, czemu by nie.

Opublikowano

Szansa na pomyślnie przyjęcie chyba 25%.

Misja 1 od Biologa 5 mniszków musiałem oddać 21. :>

Reklama w sygnie.

Opublikowano

hah zjebali***e biologa osety nie dropią nwm czemu

To, że musisz troche dłużej podropić niż 2 minuty, nie oznacza, że one wcale nie dropią, poczytaj opinie użytkowników wyżej.

Opublikowano

Gra się póki co kozacko. Nie sądziłem, że na low lvl można tak łatwo zrobić tu stal +9, trute +9 itp. :D     Pod kątem robienia EQ póki co to jak dla mnie medium. O expie jeszcze się nie wypowiem, bo siedzę na jednym lvl-u i zarabiam.

Mam tylko jedno pytanie - serio expienie na DC to najlepsza opcja ? W grocie i v2 exp jest wiele gorszy ? Z góry dzięki.

Serwer polecam.

io7e.jpg

Opublikowano

Gra się póki co kozacko. Nie sądziłem, że na low lvl można tak łatwo zrobić tu stal +9, trute +9 itp. :D     Pod kątem robienia EQ póki co to jak dla mnie medium. O expie jeszcze się nie wypowiem, bo siedzę na jednym lvl-u i zarabiam.

Mam tylko jedno pytanie - serio expienie na DC to najlepsza opcja ? W grocie i v2 exp jest wiele gorszy ? Z góry dzięki.

Serwer polecam.

tak,najlepiej rob pt zlozone z wiekszej ilosci osob masz wtedy wiecej mobow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Migracja na nową maszyne przebiegła pomyślnie, serwer już online! Usuńcie pliki root z folderu pack, spatchujcie clienta i wchodzcie do gry! Na noc mamy dla Was zwiększone raty serwera o 50%, natomiast już popołudniu czeka Was Event OX!

Dla tych, którym nie działa patcher, mamy paczkę do clienta. Wystarczy rozpakować ją, wkleić do folderu głównego i po sprawie.

http://www.ascarial.pl/ascarialUp.zip
Opublikowano

Na jakim lvl można tutaj zarobić na jakieś fajniejsze eq w stylu bojowy+9 te sprawy? Czasu mam sporo, cierpliwości w miarę. Najlepiej gdyby był to jakiś nieduży lvl. Czekam na pomoc.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Na jakim lvl można tutaj zarobić na jakieś fajniejsze eq w stylu bojowy+9 te sprawy? Czasu mam sporo, cierpliwości w miarę. Najlepiej gdyby był to jakiś nieduży lvl. Czekam na pomoc.

Jak ja jeszcze grałem ( czyt. 2-3 msc temu ) to na małym lvl 35 - 55 najlepszy zarobek to WO oraz Medale Konne. Nie wiem jak jest z medalami teraz, ale WO jak najbardziej polecam, chodzić na parę kont i ulepszać itemki do +9.

* Taka mała wskazówka, polecam znaleźć poradnik jak pozbyć się mobów w tym cliencie, gdzie będziemy mieli odpalone te tzw. noobskie konta - Zminimalizuje ci to lagi, testowałem i różnica jest megaelo kolosalna.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Migracja na nową maszyne przebiegła pomyślnie, serwer już online! Usuńcie pliki root z folderu pack, spatchujcie clienta i wchodzcie do gry! Na noc mamy dla Was zwiększone raty serwera o 50%, natomiast już popołudniu czeka Was Event OX!

Dla tych, którym nie działa patcher, mamy paczkę do clienta. Wystarczy rozpakować ją, wkleić do folderu głównego i po sprawie.

http://www.ascarial.pl/ascarialUp.zip
Opublikowano

Aspiryna = nie polecam.

Grałam na Reventialu i po tym serwerze powiedziałem sobie, że nie zagram nigdy na jego serwerze. 

Może Revential cudny nie był, ale Ascarial chłopakom się udał i to można śmiało mówić. Chłopkami się starają, to najważniejsze.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...