Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nadal się trzyma stabilnie, po przerwie dwutygodniowej wracam spowrotem na wartę. Polecam, jeden z najlepszych serwerów!

Opublikowano

Grałam na starcie miałam 30lvl ale przez navi odeszłam , widzę posty up czyli warto ale czy jest osoba która pomogłaby na starcie ?

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Grałam na starcie miałam 30lvl ale przez navi odeszłam , widzę posty up czyli warto ale czy jest osoba która pomogłaby na starcie ?

Navi nadal jest. Do tego na 100% administracja to kłamcy, zarzekali sie na swoje matki na poprzedniej odslonie tego serwera, ze kupili serwer od Azprime, a to nadal jest on sam.

Do tego jesli liczysz na konkretna zabawe to nie polecam, topka(a nawet o wiele wiecej niz topka) na expbotach i dropbotach dominuje serwer, najwiecej ich jest/było w gildii Invidia (ZrobToLepiej m.in.).

Opublikowano

Navi nadal jest. Do tego na 100% administracja to kłamcy, zarzekali sie na swoje matki na poprzedniej odslonie tego serwera, ze kupili serwer od Azprime, a to nadal jest on sam.

Do tego jesli liczysz na konkretna zabawe to nie polecam, topka(a nawet o wiele wiecej niz topka) na expbotach i dropbotach dominuje serwer, najwiecej ich jest/było w gildii Invidia (ZrobToLepiej m.in.).

Masz jakieś dowody na to, że tak oczerniasz serwer oraz topkę? 

Poza tym, nikt nie ukrywa, że serwer należy do Azprime'a, sprawdź sobie zakup ZM na jakie dane jest ;)  

Poza tym, NIGDY nie było powiedziane, że ktoś od kogoś kupił serwer. 

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Szczerze mówiąc to na każdym serwerze bez wyjątku są jakieś przekręty, także jeżeli navi jest nadal, nawet bym się nie zdziwił, co do serwera polecam, mimo że ilość graczy troszkę spadła. 

xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co Ty za głupoty wygadujesz? Jaka poprzednia odsłona serwera? Ascarial istnieje nieprzerwanie od grudnia, nie było żadnej pierwszej odsłony, a Azprime jest jego właścicielem od samego początku, chyba pomyliły się Tobie serwery. Ty w ogole tutaj grałeś, ze takie rzeczy opowiadasz? z tego co piszesz, łatwo wywnioskowac, ze sobie nabijasz posty nawet nie zaglądając na serwer. Dziwne, ze nikt poza Toba zastanawiającym cudem nie dopatrzył się, aby zostało jakiekolwiek navi na serwerze z włamania z grudnia. Zamiast wypisywać farmazony wyssane z palca na forum proponuje wejść na serwer i zobaczyć faktycznie jak wygląda gra i czy rzeczywiście jest to Twoje "eq z navi". Tak samo zajrzeć na Topke, bo nie ma tam żadnej osoby z Invidii.

Serwer nadal się trzyma stabilnie, po przerwie dwutygodniowej wracam spowrotem na wartę. Polecam, jeden z najlepszych serwerów!

Według mnie serwer roku.

Gra się przyjemnie ,gorąco polecam!

To jest zdecydowanie bardziej wiarygodna opinia od Twojej, tak jak już napisałem, zanim ocenisz i podejmiesz się jakiegokolwiek wypowiadania na forum, zajrzyj do gry, bo póki co Twoje informacje są wyssane z palca, co potwierdzi Ci każdy gracz na serwerze.

Szczerze mówiąc to na każdym serwerze bez wyjątku są jakieś przekręty, także jeżeli navi jest nadal, nawet bym się nie zdziwił, co do serwera polecam, mimo że ilość graczy troszkę spadła. 

Liczba graczy cały czas trzyma się w okolicach 1k. Co do tego całego navi, w grudniu była całkowita cofka do stanu sprzed włamania, także nawet najmniejsza czerwona mikstura z niego na serwerze nie pozostała. Zamiast spekulować i snuć dziwne teorie na forum proponuje wejść na serwer i zobaczyć sobie, czy faktycznie jest tak jak mówicie. Pozdrówki.

Opublikowano

Liczba graczy spadla na wszystkich serwerach.Koniec roku sie zbliza,duzo osob chce podciagnac oceny a teraz jest ladna pogoda wiec nie kazdy chce siedziec 24/7 przed komputerem.Poczekajcie do wakacji,wlasnie wtedy ludzie nie maja co zrobic z czasem ;)

Serwer polecam,tym bardziej ze w teamie nie ma juz Endymiona.

Srij9JT.png

Opublikowano

Endymiona w teamie zastąpił Destruct ;)

Opublikowano

Liczba graczy spadla na wszystkich serwerach.Koniec roku sie zbliza,duzo osob chce podciagnac oceny a teraz jest ladna pogoda wiec nie kazdy chce siedziec 24/7 przed komputerem.Poczekajcie do wakacji,wlasnie wtedy ludzie nie maja co zrobic z czasem ;)

Dokladnie, w wakacje będzie prawdziwe oblężenie serwerów metina, wszyscy dobrze wiedzą, jak to wygląda ;) Chociaz niewiele jest serwerów takich jak Ascarial, co mają po 1k graczy.

Przepraszam że nie o tym serwie ale co z drugim waszym serwerem avenor?

Zaniedbaliście go strasznie.

Avenor lekko mówiąc okazał się niewypałem, dlatego skupiamy się na Ascarialu i jego udosknalaniu/wprowadzaniu nowosci w tym momencie. Na przyszłość pisz w temacie drugiego serwera.

Opublikowano

@NGS

Głupoty gadasz stary. Cieszymy się że Destruct jest u was w teamie tylko nie wiem czy to lepiej skoro nadal nie zrobiliście systemu smoczych skilli ? Może czas napisać do Endymiona & Krzywego by wam je naprawili bo obiecujecie,obiecujecie kolejny tydzień dobiega końca i nadal ich nie ma.

Kolejna sprawa to taka że podejmujecie strasznie głupie decyzję jako administracja i robicie dużo rzeczy na siłę. Chociażby o tej nowej biżuterii stara biżuteria stanie się bez użyteczna (wczoraj ktoś szmaragdową branze za 75kk sellał )

Robicie codziennie jakieś restarty i nic nowego nie wprowadzacie.Kolejna sprawa to ten biolog nikt nie wie co się w końcu stało czy te bonusy został zabrane czy nie czy będzie od nowa ten biolog. Zero informacji. I kolejna rzecz to Ci nowy GM-owie. Nie znam ich jakoś bardzo z Legendą parę razy pisałem i tyle , ale głupim pomysłem jest dawanie GM-ów ludziom którzy grają już trochę na serwie bo mają tam i wrogów i przyjaciół. I było już parę skarg na ich jednostronność.

Polecam zrobić to co powinno być zrobione i zając się porządnie serwer bo liczba graczy nie przekracza już nawet 850.

Ja wchodzę teraz byle by oddać biologa i czekam aż weźmiecie się do roboty. Bo serwer jest naprawdę kozacki gram już trochę i nadal wiele mam do zrobienia. Gra się przyjemnie bo jest wiele sposób zarobku , nie trzeba cały czas się tułać na jakiś dungeonach które są już trochę przereklamowane.

Czekam aż wszystko stanie na nogi i będę mógł spokojnie znowu nolifować.

Nie traktuj tego jako hejt po prostu ktoś musi Cię trochę skrytykować żebyście się w końcu do robty wzięli.

Pozdrowionka

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Co Ty za głupoty wygadujesz? Jaka poprzednia odsłona serwera? Ascarial istnieje nieprzerwanie od grudnia, nie było żadnej pierwszej odsłony, a Azprime jest jego właścicielem od samego początku, chyba pomyliły się Tobie serwery. Ty w ogole tutaj grałeś, ze takie rzeczy opowiadasz? z tego co piszesz, łatwo wywnioskowac, ze sobie nabijasz posty nawet nie zaglądając na serwer. Dziwne, ze nikt poza Toba zastanawiającym cudem nie dopatrzył się, aby zostało jakiekolwiek navi na serwerze z włamania z grudnia. Zamiast wypisywać farmazony wyssane z palca na forum proponuje wejść na serwer i zobaczyć faktycznie jak wygląda gra i czy rzeczywiście jest to Twoje "eq z navi". Tak samo zajrzeć na Topke, bo nie ma tam żadnej osoby z Invidii.

Na koncie NGS broniles Reventiala i jego nastepcy(dopiero po nastepcy powstal ascarial), ze NGS to inni ludzie, ktorzy kupili te pliki od azprima wiec nie wciskaj kitu. Serwer mial 3 odslony liczac reaktywacje Reventiala bo to wciaz te same pliki.

Posty mnie nie interesuja. 

Opublikowano

Moglibyście podawac godzine, w kalendarzu eventów?, bo np dzis jest ox a nie wiadomo o ktorej.

Opublikowano

Endymiona w teamie zastąpił Destruct ;)

Moment kurwa. Coś tu jest nie tak. Nie robiłem dla was od kilku miesięcy, na moim miejscu był Rudi i to Rudiego zastąpił Destruct. Na przyszłość nie pierdol głupot, bo wychodzi na to że najgorsze rzeczy z serwerem się działy przeze mnie a to Rudi dawał dupy. ;)

Opublikowano

Wszystko pięknie się prezentuje. Serwer bardzo ciekawie zrobiony. A to nowe królestwo też wygląda ciekawie :) Jak będę miał dostęp do mojego komputera to na pewno zawitam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...