Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie itemy do Biologa dropią bez limitu poziomowego, tylko trzeba mieć tę misję aktywną.

a co z kamieniami po biologu ? na forum widziałem problemy u graczy :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co z kamieniami po biologu ? na forum widziałem problemy u graczy :)

Dropią one również normalne i można je odkupić od graczy. Problem polegał na tym, ze raczej zbyt długo sie je dropi. Chociaz ja osobiscie uwazam inaczej, 10/15 minut to odpowiedni czas, no ale to zależy już od indywidualnych upodobań.

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o 20:00 na Konkurs Znajdź GM'a. Do zgarnięcia dziś Kostiumy Mundialowe oraz Skrzynie Wiecznej Zimy :)

Została aktywowana również promocja w ItemShopie. Tylko do godziny 21:30 kupując SM przez PayPal oraz SMS otrzymacie aż 30% więcej SM!

Opublikowano

Można wiedzieć ile mniej więcej osób gra na serverze ?

Opublikowano

Można wiedzieć ile mniej więcej osób gra na serverze ?

800 - 1100

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Z tym 1100 to przesada troche...

900- 1000 w dni wolne w godzinach szczytu

Screen sprzed 30 minut dla Ciebie. Efekt reklamy Wallandera, ponadto dziś rowniez zaczyna Tream, jutro Diablo ;)

Bo tak pisze na liczniku, a ile jest to mozna polenizować xD

Wejdz do gry, przejdz sie po m1, expowiskach, dungeonach, a sam sie przekonasz ile osob gra. ;)

m1.png

Opublikowano

Mam kilka pytań, planuję zagrać a więc:

1. Ile graczy w godzinach szczytu?

2. Da radę grać na spokojnie bez is'u ? Tzn da się coś osiągnąć? 

3. Bugi?

4. Administracja zajmuje się serwerem? Często widać GM'ów?

5. Ciężko z expem? W ile wbiję przypuśćmy 75 lvl?

6. Warto grać szamanem? 

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

bez gif

Opublikowano

Mam kilka pytań, planuję zagrać a więc:

1. Ile graczy w godzinach szczytu?

2. Da radę grać na spokojnie bez is'u ? Tzn da się coś osiągnąć? 

3. Bugi?

4. Administracja zajmuje się serwerem? Często widać GM'ów?

5. Ciężko z expem? W ile wbiję przypuśćmy 75 lvl?

6. Warto grać szamanem? 

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

1. 900/1100. Wyzej masz screena

2. Tak, na spokojnie się da grac bez ItemShopu, poczytaj wypowiedzi na poprzedniej stronie, sami wspominali tam, ze na serwerze bez IS wiele osiagneli w pare tygodni.

3. Brak, jak juz jakis wyjdzie na bierząco poprawiamy :)

4. Staramy się, ale nie mi to oceniać

5. Nie będzie problemow, w parenascie godzin sie uwiniesz.

6. Jak dla mnie warto, na serwerze nie ma zbyt wielu szamanow, a klasy są zrównoważone.

To jest moja opinia, administratora, z chęcią widziałbym opinie innych graczy rowniez w tej kwestii, takze zapraszam do wypowiadania sie ;)

Tream wraca na serwer?

https://www.youtube.com/watch?v=TRPuqzZVHVM&list=UUwJl0tvDxzFNbGqiVbUHSlA

Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego nie mogę zalogować się do gry? Z forum próbowałem ściągnąć łatkę z tej strony : "http://46.41.130.64/20140526.rar" ale ta strona mi nie działa. jakieś propozycje? 

bez gif

Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego nie mogę zalogować się do gry? Z forum próbowałem ściągnąć łatkę z tej strony : "http://46.41.130.64/20140526.rar" ale ta strona mi nie działa. jakieś propozycje? 

Sciagnij najnowszego clienta z strony glownej lub z linku prezentacji bez wklejania łatki. Bedzie działać w 100%.

Opublikowano

Nie ma gdzie grac a ze Wallander zaczal to moze zagram 2 raz :>

Jutro nowy odcinek u Wallandera :)

Opublikowano

typowo!

jakieś dwa tygodnie temu ktoś zaoferował mi kupno mojej postaci za 200zł - miała ona 100 lvl? Nie pamiętam. Eq nawet nawet. Jasne, że się zgodziłem. Ten chciał sprawdzić "prowizoryczny kupiec" (wydawał się rozsądny) czy postać kiedykolwiek była banowana i powiedział, że Admin udziela mu dostęp do bazy danych. Poprosił mnie o login i mail'a - głupi ja nie wiedząc podałem mu to, po paru minutach wyjebało mnie i już dupa cycki; nic a nic z konta nie pozostało. Zdenerwowałem się na serwer i administracje; co za zabezpieczenia macie? Ale już mi przeszło i wracam z nową postacią powolutku będę sobie wbijał ten level. POWODZENIA W PROWADZENIU SERWERA, DOPIESZĆCIE LEPIEJ  ZABEZPIECZENIA PRZED HAKERAMI!

pytanie do administracji; jakaś możliwość w odzyskaniu mojego konta?

Opublikowano

typowo!

jakieś dwa tygodnie temu ktoś zaoferował mi kupno mojej postaci za 200zł - miała ona 100 lvl? Nie pamiętam. Eq nawet nawet. Jasne, że się zgodziłem. Ten chciał sprawdzić "prowizoryczny kupiec" (wydawał się rozsądny) czy postać kiedykolwiek była banowana i powiedział, że Admin udziela mu dostęp do bazy danych. Poprosił mnie o login i mail'a - głupi ja nie wiedząc podałem mu to, po paru minutach wyjebało mnie i już dupa cycki; nic a nic z konta nie pozostało. Zdenerwowałem się na serwer i administracje; co za zabezpieczenia macie? Ale już mi przeszło i wracam z nową postacią powolutku będę sobie wbijał ten level. POWODZENIA W PROWADZENIU SERWERA, DOPIESZĆCIE LEPIEJ  ZABEZPIECZENIA PRZED HAKERAMI!

pytanie do administracji; jakaś możliwość w odzyskaniu mojego konta?

Ktos Cie niezle oszukał, na przyszłość radze nie wierzyć w tego typu bajki. Serwer jest odpowiednio zabezpieczony, a podawanie takich danych to jednak jest już bez obrazy - głupotą gracza. Napisalem na PW.

Jutro nowy odcinek u Wallandera :)

Z tym 1100 to przesada troche...

900- 1000 w dni wolne w godzinach szczytu

Screen z dzisiaj dla Ciebie. Efekt reklamy Wallandera, ponadto dziś rowniez zaczyna Tream, jutro Diablo i prawdopodobnie R3SPECT ;)

Bo tak pisze na liczniku, a ile jest to mozna polenizować xD

Wejdz do gry, przejdz sie po m1, expowiskach, dungeonach, a sam sie przekonasz ile osob gra. ;)

m1.png

Opublikowano

Opłaca się wracać i zaczynać od 0?

Warto, sam zacząłem 3 dni temu i już praiwe eq na 30/40 poziom skompletowane;) Szybko się zarabia a ulepki też fajnie dropią, w godzinę miałem wszystko co potrzebne na ulepszenia śmiertelki do +9 i to na 5 prób;P

Opublikowano

Polecam, nawet przyjemnie się gra.

Może ktoś z administracji do mnie napisać ? Kupiłem sm sms i kod nie przyszedł. 

Napisz do mnie na PW :)

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie zagrać ale mam 2 pytanka

Ile ludzi gra?

Czy cięzko zdobyć jest eq?

Czy trzeba ładować kase w IS ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...