Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

7y5e2x.jpg

Po co takiej osobie TGM jak nawet nie chce powiedziec jaki ma nick jako TGM. Powinien od razu powiedziec. Po 2 podejrzewam, ze nawet nie zrobil SS' ktory by ograza ta oto osobke a zbanowal typka.

Fakt wystawil shopa z nazwa " ssij " ale nic wiecej bo nawet nie zdarzyl wystawic kolejnego shopa bo najpierw dostal blokade czatu a za sekunde bana.

Chamski typek.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Po co takiej osobie TGM jak nawet nie chce powiedziec jaki ma nick jako TGM. Powinien od razu powiedziec. Po 2 podejrzewam, ze nawet nie zrobil SS' ktory by ograza ta oto osobke a zbanowal typka.

Fakt wystawil shopa z nazwa " ssij " ale nic wiecej bo nawet nie zdarzyl wystawic kolejnego shopa bo najpierw dostal blokade czatu a za sekunde bana.

Chamski typek.

Dlaczego chamski? Jesteśmy konsekwetni wobec wszystkich graczy, złamał regulamin to dostał to na co zapracował, aczkolwiek Ogar mógł mieć nienajlepszy dzień, dlatego skończyło się to tak, a nie inaczej.

Jakie bonusy działają na sniezny dungeon bo bym sie przeszedl

Bonus na Potwory.

ile typa gra w godzinach szczytu?

Ok 800-1000, wyżej masz screeny.

Opublikowano

Dlaczego chamski? Jesteśmy konsekwetni wobec wszystkich graczy, złamał regulamin to dostał to na co zapracował, aczkolwiek Ogar mógł mieć nienajlepszy dzień, dlatego skończyło się to tak, a nie inaczej.

Bonus na Potwory.

Ok 800-1000, wyżej masz screeny.

To nie chodzi nawet o tego bana, tylko o odpowiedzi do mnie. Powinien powiedzeic nick jaki ma on jako TGM oraz powinien odpowiadac na moje pytanie a nie konczyc rozmowe, to jest zachowanie godne TGM ? No tak bo on ma 120 lvl i nie odpisze byle jakiemu 80 lvlowi

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To nie chodzi nawet o tego bana, tylko o odpowiedzi do mnie. Powinien powiedzeic nick jaki ma on jako TGM oraz powinien odpowiadac na moje pytanie a nie konczyc rozmowe, to jest zachowanie godne TGM ? No tak bo on ma 120 lvl i nie odpisze byle jakiemu 80 lvlowi

Chyba, że tak, porozmawiam z nim dziś na ten temat, dzięki mimo wszystko za zgłoszenie.

Opublikowano

Chyba, że tak, porozmawiam z nim dziś na ten temat, dzięki mimo wszystko za zgłoszenie.

127891402659087964976.jpeg

Jak naprawic to ? Dzieje sie tak tylko u was

1386175744-U112610.png
Opublikowano

mam kilka pytań :

czy jest pierścień tp ?

czy warto inwestować w is (tutaj pytanie do graczy a nie adminów ;p)

ile się wbija 30/40 lvl na bodziaku ?

ile ku do g ?

Opublikowano

mam kilka pytań :

czy jest pierścień tp ?

ile ku do g ?

wiem ze 10 ku do G a reszte ci nie powiem bo sam jeszcze nie gralem ;p

Opublikowano

mam kilka pytań :

czy jest pierścień tp ?

ile ku do g ?

Jest

Wszystko można zdobyć w grze, jak to woli.

Zależy od ilości czasu na grę, eq itd

10

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Polecam serwer jest najlepszym hardem na wakacje mistrzostwo! exp lajtowo nawet jak ktos umie grac ogarnie skile i eq tak samo na WO mozna fajnie zarobic, wbijac na serwer i reklamowac bo wato! pozdrawiam DanielJP z chunjo

1392572103-U1071037.png

Opublikowano

mam kilka pytań :

czy jest pierścień tp ?

ile ku do g ?

1.jest

2. jesli masz hajs to tak, dobre rozpoczecie gry by kupic eq na 30/42 lvl

3. jesli juz masz gotowe eq to hmm 80 lvl mozna wbic w 1 dzien. Jesli nie masz eq to pare H by jeszcze sie dorobic tego eq np na metinach i sprzedawac aury po 5kk sztuka lub chodzic od 30 lvla na Wierze orkow-leci tam duuzo szkat blaskow a z szkat dropia egzo ktore stoja +/- 27-35kk

4. 10 lecz na M6 moze Ci wejsc od razu na G1 zalezy jakie masz szczescie, mi tylko 1 skil wszedl na m6 a reszta normalnie G1

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ja tam gram bez is-a. Łączny czas gry ok. 2 i pół dnia, zamieniając to na 2 miechy grania :D   obecnie 97 lvl i 1kkk idzie zarobić w 1.5h xD   wiec w is-a nie trzeba, ale można np. na strój czy tam zbroję 30 blok, pd expa itp. 

io7e.jpg

Opublikowano

Polecam serwer jest najlepszym hardem na wakacje mistrzostwo! exp lajtowo nawet jak ktos umie grac ogarnie skile i eq tak samo na WO mozna fajnie zarobic, wbijac na serwer i reklamowac bo wato! pozdrawiam DanielJP z chunjo

Dziekujemy za opinie ;)

Ja tam gram bez is-a. Łączny czas gry ok. 2 i pół dnia, zamieniając to na 2 miechy grania :D   obecnie 97 lvl i 1kkk idzie zarobić w 1.5h xD   wiec w is-a nie trzeba, ale można np. na strój czy tam zbroję 30 blok, pd expa itp. 

Dokladnie, to nie jest serwer nastawiony pod ItemShop, bez niego idzie tutaj tez sporo osiągnąć ;)

Opublikowano

Mam pytanie - nie widze licznika na stronce, ile gra ludzi w godzinach popoludniowych w tygodniu? (ew. ile gra teraz)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Mam pytanie - nie widze licznika na stronce, ile gra ludzi w godzinach popoludniowych w tygodniu? (ew. ile gra teraz)

Licznik graczy jest w grze :) Dokladnie. w Tygodniu jakos ok. 800, w weekendy sięga +1k online. Prosze, aktualny screen dla Ciebie z M1:

Screensho_eesnexw.png

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o 18:30 na Inwazje Bossow! Wiecej informacji w grze przed rozpoczęciem :)

Opublikowano

Kiedy te eliksiry do biologa naprawicie -_-

Wszelkie informacje znajdziesz u nas na forum, proponuje tam zaglądać ;)

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o godzinie 20:00 na 1 Runde OX z okazji zakończenia Weekendu. Została aktywowana również promocja w ItemShopie. Tylko do godziny 21:00 kupując SM przez PayPal oraz SMS otrzymacie aż 30% więcej SM!

Opublikowano

Grałem tu kiedyś, było fajnie. Po tułaczce po wielu serwerach stwierdzam, że jest to obecnie najlepszy i najciekawszy wybór, dlatego wracam. Widzę, żę zmiany które zaszły od czasu mojej przerwy dodały solidnego kopa serwerowi. Zapraszam wszystkich!

P.S.- wydropiłem 5 części medalu, gdzie mogę je oddać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...