Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytan , z góry dzieki za odpowiedzi ^^

1. Ile osób w dzien na serwie?

2. Jak tutaj jest z KU?

3. Na czym mozna zarabiac na low poziomach? Da sie cos zarabiac na fms'ach czy cos?

4. Administracja interesuje sie serwerem?

5. Czy czesto sa eventy?

6. Skąd mozna wziasc dodania , zmianki i dodanie 5b?

1- Do 1000 a weekend czy  np teraz ( event ) to nawet było 1300

2- 10 ku do G z tym że jest od M5 ; 50% szans na wbicie odraz na G

3-Na tym serwerze jest bardzo ale to bardzo dużo sposobów na zarobek wystarczy wbic na forum serwera

4-widać w temacie starają się pomóc

5- Bardzo często praktycznie co kilka dni popatrz na kalendarz eventów

6- np z szkat blasku , które dropia przy expie

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy wprowadzicie ten patch/aktualizację 2.2 ?

Miał być nowy biolog wbiłem chciałem grać od nowa ale nie widzę aktualnego biologa.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Kiedy wprowadzicie ten patch/aktualizację 2.2 ?

Miał być nowy biolog wbiłem chciałem grać od nowa ale nie widzę aktualnego biologa.

Na facebooku są fotki nowego dungeonu

Opublikowano

Tak,postawili avenora na tej samej maszynie + ddosy wiec dedyk nie daje rady xD

O ile mi się wydaje to na tym serwie avenorze nikt nie może nic ugrać a administracja ma all głęboko w dupie :).

Opublikowano

O ile mi się wydaje to na tym serwie avenorze nikt nie może nic ugrać a administracja ma all głęboko w dupie :).

Dokładnie. Stawiać dwa serwery na jednej maszynie, bo szkoda było kasy wydawać na drugą maszynę, a do tego chcieli jeszcze dorobić na drugim serwerze. Żeby jeszcze się nim zajmowali, a mają go głęboko w dupie. Nie dość, że spartolą serwer z 1k+ to i ten drugi z 300... Fuck logic.

Opublikowano

Dokładnie. Stawiać dwa serwery na jednej maszynie, bo szkoda było kasy wydawać na drugą maszynę, a do tego chcieli jeszcze dorobić na drugim serwerze. Żeby jeszcze się nim zajmowali, a mają go głęboko w dupie. Nie dość, że spartolą serwer z 1k+ to i ten drugi z 300... Fuck logic.

Panie proroku, chciałbym Pana poinformować, że Avenor i Ascarial nie stoją na tej samej maszynie. Idąc Twoim tokiem rozumowania, rozumiem, że aktualizacje, przerwy i eventy robią boty, tak?

Oj tam narzekacie administracja chociaż się stara , a z tymi atakami są święta za kilka dni powinno się unormować

Dzisiaj przenosimy Ascarial w nocy na nowego, 5x lepszego dedyka, wiec nie bedzie juz szans na jakiekolwiek ataki.

Drodzy gracze, o godzinie 18:00 odbędzie się 30 minutowa przerwa techniczna, po której zostaną wgrane na serwer nowe misje u biologa od 1 do 125lv.

Opublikowano

Drodzy gracze, informujemy, że na serwer został wgrany nowy biolog od 1 do 125lv. Stare bonusy zostały.

Opublikowano

Drodzy gracze, informujemy, że na serwer został wgrany nowy biolog od 1 do 125lv. Stare bonusy zostały.

a jak z lagami?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

a jak z lagami?

Najprawdopodobniej dzis lub najpozniej jutro (zalezy od dostawcy) w nocy serwer zostanie przeniesiony na nową, pare razy lepsza maszyne, dzieki czemu nie będzie z nimi problemu.

Opublikowano

Najprawdopodobniej dzis lub najpozniej jutro (zalezy od dostawcy) w nocy serwer zostanie przeniesiony na nową, pare razy lepsza maszyne, dzieki czemu nie będzie z nimi problemu.

czyli dziś w nocy sobie nie pogram :(

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

hah zjebali***e biologa osety nie dropią nwm czemu

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...