Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś aktualizacja mi popsuła, bo loguję się na postać to mi klienta wywala.

Teraz rozpakowałem od nowa clienta i się nawet nie włącza. Co jest?

usun root i lcoale i wlacz jeszcze raz patchera

niema za co 

zhda.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś aktualizacja mi popsuła, bo loguję się na postać to mi klienta wywala.

Teraz rozpakowałem od nowa clienta i się nawet nie włącza. Co jest?

Jeśli ma ktoś problem z działaniem clienta, należy usunąć uiscript, locale oraz root.eix i epk z folderu pack, a następnie spatchować clienta, powinno działać. Robił ktoś już z Was bramy piekieł? Czekamy na podsumowanie ;)

Opublikowano

Jeśli komuś w dalszym ciągu nie działa client, wrzuciliśmy specjalną paczkę u nas na forum, można trafić tam przez strone główną, niestety nie moge Wam tutaj podać linka, ponieważ regulamin MPCforum zabrania wrzucania linków do innych for.

Opublikowano

Na serwerze gram od kilku dni nie powiem że jest zły tylko się troche wkurzyłem bo ponad 20 medali musiałem na boja ;/

Pytanie czemu jak klikam na muzyka to nic sie nie wyświetla z tymi medalami

Opublikowano

Na serwerze gram od kilku dni nie powiem że jest zły tylko się troche wkurzyłem bo ponad 20 medali musiałem na boja ;/

Pytanie czemu jak klikam na muzyka to nic sie nie wyświetla z tymi medalami

Event z Medalami Bohatera u Muzyka Yu-Hwan jest niedostępny, włączamy go tylko z okazji specjalnych wydarzen, w lutym były to Walentynki i urodziny serwera. Co do medali konnych, to jest kwestią przypadku, raz wejdą Ci 4 pod rząd, innym razem 8 pod rząd spali ;)

Opublikowano

Wracajac do tematu z poprzedniej strony i zamykając usta wszystkim malkontentom, ustaliliśmy drop z metinów 85lv zgodnie z Waszymi zaleceniami z naszego forum, tak, aby nie było inflacji przy Kamieniu Duchowym. Pozdrawiamy.

Opublikowano

Dobrze to teraz ja się wypowiem, bo już gram jakiś czas ;d 

Więc jeśli chodzi o sam server - fajny pomysł, w miarę dobrze wykonany. 
Nie zarabia się tylko ( tak jak to na innych servach ) na samych jakichś szkatach które dropią podczas gry, tylko jest klimat z tego typu serwerów gdzie można coś poulepszać i posprzedawać, z blasków lecą egzo ( chociaż tutaj mógłbyś minimalnie większy % na dropnięcie egzo, bo ze 129 szkat - 1 egzo to przesada ). Wieża orków na pewno jest to bardzo dobre rozwiązanie dla mniejszych lvl'i by każdy mógł się dorobić i potem z ostrą kosą się rozpędzić i expić.

Ale żeby nie było, że tylko zachwalam to teraz co mi się nie podoba ^^ 

Drop kamoli moim zdaniem jest kijowy, a jak widzę że niektórzy ze 105+ latają ze skilami na G no to hello?.. z metków 45+ mógłby być % na wypadnięcie kamola, a nie tylko z red lasu czy gdzieś tam.. 
Kalendarz eventowy niby dobra rzecz, ale mało kiedy się go trzymacie. Natomiast jak już jest faktycznie np. OX wg kalendarza to piszecie o której godzinie będzie, a jednak jest prawie zawsze opóźnienie i to grube. ( nie przytoczę Ci tu konkretnej daty, bo akurat mnie te eventy walą, ale oceniam to jak się z czego wywiązujecie ^^
Co do medalu bohatera, naprawdę mogliście inaczej o tym pomyśleć, bo składanie medalu tylko i wyłącznie w jakieś święto to dziwna sprawa, skoro części medalu dropią zawsze, a potem każdy woła ( ja swego czasu też ) na wołaczu gdzie to się składa itd. Jeśli dalej ma być tak, że części medalu dropią w zwykły dzień, zmieńcie informacje na tym itemie typu '' medal bohatera możesz składać tylko w specjalne święto " a nie piszcie, że w dzień eventowy, bo dla mnie taki dzień jest wtedy gdy patrzę na WASZ kalendarz EVENTÓW co jest bardzo mylące. 
Mówiłeś gdzieś też, że pytania, bugi itp. można składać na forum lub na pw tak? no to powiem Ci, że w 2 dniu mojej gry założyłem konto na forum i obserwuje co się dzieje, więc napiszę : 
Nie dzieje się nic z Waszej strony i bardzo łatwo to zauważyć, bo zakładka  '' propozycje '' jest przez Was chyba nie przeglądana w ogóle.. Jeśli jest to w każdym temacie moglibyście się wypowiedzieć co do propozycji bo tematów nie jest AŻ tak dużo, byście się nie wyrobili z czasem, a jaki sens jest dawać propozycje skoro tylko odpowiadają na to gracze? - nie ma sensu. Bugi nie bugi to samo..  obrazy nie obrazy lub zgłaszanie bota to samo.. Zakładam że forum istnieje, bo tylko istnieje i tyle. 
To samo jeśli chodzi o '' zatrudnianie '' GM'ów.. Wytłumacz mi po co bierzecie kogoś kto GRA na Waszym servie skoro potem są tylko takie głupie jaja jak w przypadku Niezgodnego który został GM i każdy już potem o tym wiedział bo robił cuda nie widy.. Albo jesteście naiwni i liczycie na to że ktoś taki mając swoich '' kumpli '' w grze nie będzie bardziej '' wspierał '' że będą nietykalni.. albo celowo dajecie takim ludziom GM'a, żeby mogli się wybić ze swoją ekipą i żadne potem dowody przeciwko im nie są rozpatrywane. GM ( moim zdaniem ) ma być neutralny.. jak ktoś boci czy łamie zasady jakieś to nie ważne czy ma 20 lvl czy 105 lvl tylko leci ban ( oczywiście tylko jak jest słuszny ) i koniec.. a nie potem dogadywanie się.  < - odnośnie tego to jest tylko i wyłącznie gdybanie. Chociaż jeśli chodzi o NIezgodnego myślę że już słyszałeś od paru osób co nie co ;) 

Tak więc zaglądajcie na forum.. i to nie tylko TY, bo po  to masz ludzi w teamie chyba, żeby Ci pomagali, a jeśli nie to wypierdzielić ich i po sprawie. 

Opublikowano

Wie ktos ile gdzies tak mniej-wiecej gra osob ?

W ciągu tygodnia 900/1000.

Weekend - ok 1,200.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wie ktos ile gdzies tak mniej-wiecej gra osob ?

W trakcie tygodnia +/- 1000 osób, w trakcie weekendu sięga liczba nawet 1200, ostatnio mielismy rekord, konkretniej 1202.

1598739_483424721761646_1525250122_o.jpg

A TU SCREEN OD GRACZA:

1393155763-U622292.jpg

Opublikowano

polecam serwer bo calkiem spoko jest, tylko zastanawia mnie jedno

Hyper - kobitka grała sobie w 7h wbiła się do topki, jak jeszcze mielismy gildię w shinsoo nie pamiętam już jaką, ale na ts nawet ArmaniJP i Slons64 i pare osob sie dziwilo jak ona tak szybko wbila level + eq skoro oni tyle nocek rwali, trudzili sie nawet brat slonska przychodził mu expić xD ale nevermind. Napisałem na fb że Endymion dawał eq tej swojej ślicznotce która jeszcze nagrywała z Żabkiem ale o tym nie wspomnieli. Nie wiem czy to ta sama dziewczyna czy nie zbytnio mnie to nie interere. Chłopaki z NGS, Endymion i Azprime postarali sie nad serwer i zajebiscie im wyszedł, szkoda że skończyłem grę jak grało może no po 200 osób, potem napłynęła masa ludzi na serwer :D

Opublikowano

polecam serwer bo calkiem spoko jest, tylko zastanawia mnie jedno

Hyper - kobitka grała sobie w 7h wbiła się do topki, jak jeszcze mielismy gildię w shinsoo nie pamiętam już jaką, ale na ts nawet ArmaniJP i Slons64 i pare osob sie dziwilo jak ona tak szybko wbila level + eq skoro oni tyle nocek rwali, trudzili sie nawet brat slonska przychodził mu expić xD ale nevermind. Napisałem na fb że Endymion dawał eq tej swojej ślicznotce która jeszcze nagrywała z Żabkiem ale o tym nie wspomnieli. Nie wiem czy to ta sama dziewczyna czy nie zbytnio mnie to nie interere. Chłopaki z NGS, Endymion i Azprime postarali sie nad serwer i zajebiscie im wyszedł, szkoda że skończyłem grę jak grało może no po 200 osób, potem napłynęła masa ludzi na serwer :D

I cały czas nad serwerem pracujemy, praktycznie 2x w miesiącu pojawia się jakaś aktualizacja, wprowadzająca event specjalny bądź nowy dungeon. Również na marzec szykujemy konkretne update dla graczy, pare stron wcześniej już o nim wspominałem. Dokończymy prace nad nim i pojawi się trailer tutaj na forum oraz konkretna reklama naszego przedsięwzięcia. Kwestie Harper najlepiej proponuje wyjaśnić z Endymionem na PW, na pewno powie on Tobie więcej niż ja w tym temacie, czy Azprime. Co do Hyper (Nie wiem czy czasem nicków z Harper nie pomyliłeś), nie rozumiem o co teraz za bardzo chodzi, sprawdziłem przed momentem postać w bazie i rankingu i wygląda tak, także chyba musiały Ci sie nicki pomylić.

sqk522.jpg

Opublikowano

Serwera nie polecam. Tworzy go banda dzieci, 0 ogarniecia, eq z navi dalej jest na serwerze.

Nie polecam, juz niedlugo maja zamknac serwer

Opublikowano

Serwera nie polecam. Tworzy go banda dzieci, 0 ogarniecia, eq z navi dalej jest na serwerze.

Jakiś pacan  na kmr modzie spamuje że ma eq z navi a tak naprawdę to nie jest navi -,-

Opublikowano

Tobie polecam odstawić komputer i wyjść na dwór, spotkać sie ze znajomymi, jak nie masz takowych to ewentualnie znaleść, zaczerpnąć troche świeżego powietrza. Hejtujesz wszystkie serwery po kolei (Przykład: Mortis) nie grając na żadnym z nich, także taką opinie możesz sobie w wsadzić tam, gdzie się nadaje. Miłego trollingu.

Jeszcze jedno pytanie czy mozna cos zrobic z kd+01/2 ? wymienic za cos czy cos ?

Tak, za marmury. Poza tym możesz je ulepszać u Seon-Pyeong w m1.

Opublikowano

Ze zagadkowej szkaty powinny byc 3losowe KU(tak jest napisane) a dropią tylko 2... naprawcie.. 

To nie jest bug, są dwie, po starcie serwera zostało to zmienione, bo KU nie miało w ogóle wartosci. Poprawimy prezentacje.

Wie moze ktos co daje Lew Cienia?

Przy zakupie w ItemShopie masz podane bonusy danego Wierzchowca, polecam tam zajrzeć.

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na administrację.. Na MPCForum siedzą cały czas w temacie, żeby ludzie przychodzili, bo szybko odpisują, a na forum serwera to odpisują po kilku tygodniach albo wogóle.. (Przykład: dział odwołania - Corvin odpisał w temacie po 2 tyg). W większości tematów administracja się nie wypowiada. Niektórzy czekają długo, przykład gracz AV0, który nie wie nawet za co dostał bana, tak długo czekał, że chyba skończył grę.. Więc administracjo zmieńcie podejście do graczy, bo narazie jestem w przekonaniu, że myślicie tak: "Są gracze, jest hajs, nic nie róbmy, bo po co". Albo tak jak było z Manwoo, które zostało odwołane z powodu tego, że w marcu będzie aktualizacja i za dużo by gracze zarobili czy coś takiego. Nie można było w te kilka h zmienić drop ze skrzynek? A nie, że kilka h ludzie czekają, administracja pisze, że będzie podane info, a info to odwołanie eventu.

Ale tak to serwer jest dobry, tylko zmieńcie to co wyżej, a będzie najlepszym serwem 2014 roku.

Pozdro 600

tenor.gif

Opublikowano

I cały czas nad serwerem pracujemy, praktycznie 2x w miesiącu pojawia się jakaś aktualizacja, wprowadzająca event specjalny bądź nowy dungeon. Również na marzec szykujemy konkretne update dla graczy, pare stron wcześniej już o nim wspominałem. Dokończymy prace nad nim i pojawi się trailer tutaj na forum oraz konkretna reklama naszego przedsięwzięcia. Kwestie Harper najlepiej proponuje wyjaśnić z Endymionem na PW, na pewno powie on Tobie więcej niż ja w tym temacie, czy Azprime. Co do Hyper (Nie wiem czy czasem nicków z Harper nie pomyliłeś), nie rozumiem o co teraz za bardzo chodzi, sprawdziłem przed momentem postać w bazie i rankingu i wygląda tak, także chyba musiały Ci sie nicki pomylić.

sqk522.jpg

No tak Harper, pomylilem sie.

Na niej teraz gra ThailGT bodajże...

Jeszcze jedno pytanie czy mozna cos zrobic z kd+01/2 ? wymienic za cos czy cos ?

Marmurki

Opublikowano

To nie jest bug, są dwie, po starcie serwera zostało to zmienione, bo KU nie miało w ogóle wartosci. Poprawimy prezentacje.

w grze poprawcie bo sa 3 napisane ;] 

Opublikowano

Tłusty Czwartek - Tłuuuste kody na SM na Ascarial.pl! Przygotowaliśmy dla Was z tej okazji 5 kodów za 11,07 pln do wykorzystania w ItemShopie! Kody są jednorazowe, kto pierwszy, ten lepszy! Udało sie komuś z Was ukończyć Bramy Piekieł? Jak podoba się Wam nowy dungeon?

64526081
cc250b0f
f9b402a0
bc45a61e
3fd52bca

1974119_485029904934461_309561124_o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...