Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po nocnym restarcie Wieża Mistyków będzie działać idealnie.

no w końcu 0,0

@

na czym będzie polegał event Manvoo ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

no w końcu 0,0

@

na czym będzie polegał event Manvoo ?

Serio, robicie manwoo na serwerze gdzie dozwolone jest FB? Z tego co pamietam ten event polega na wymianie ryb..

Moze chociaz ceny zejdą troszke, tyle chcoiaz.

A co do ZabQ przez chwile sam sie lekko przekonalem ale to jednak screeny sprzed kilku miechow, a do tego ZabQ wiele razy mowil, ze zalezy mu tylko na hajsie z LP  wiec dlaczego mialby tego nie robic dla hejtu na konkurencje ^^

Jakies problemy? Co chwile wejde na ch1 to wywali, moj net w szczytowej formie wiec odpada? Nie tylko mnie^^

zhda.png

Opublikowano

Przerwa techniczna była.

Nie który siedzą i oczerniają nas na jutubach, a my tymczasem bijemy kolejne rekordy online ;) Dziękujemy, że już prawie 1200 osób gra serwerze! Oczywiście z tej okazji mamy dla Was prezent, kody na SM do wykorzystania w ItemShopie o wartości 3,69 pln, należy wpisać je na stronie, kto pierwszy, ten lepszy!
Zapraszamy również do udziału w 4 Edycji konkursu - Zaproś znajomych na serwer, tym razem macie szanse zgarnąć aż 50 SM za jednego zaproszonego gracza ;) Więcej informacji na forum w dziale dyskusje.

3222efa0
aeee5d04
47a2374c
ce6cb6eb
d8d70808

1926095_595091160585236_31228956_o.jpg

Opublikowano

Na czym będzie polegał event manvoo ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Myśleliście nad zwiększeniem ilości metków? Bo nawet rano jest pełno osób..

Tak, ich resp zostanie zwiększony o 1,5x.

Prawda o ZabQ, czyli jak zrobić idiotów ze swoich widzów.

Opublikowano

Można wiedzieć w jakich godzinach będzie event manwoo? Przydałoby się uprzedzić ludzi, myślałem że całą dobę, od 00, no ale nie ma :>

Napiszcie w jakich godzinach jest przewidywany start i koniec. :)

Opublikowano

Można wiedzieć w jakich godzinach będzie event manwoo? Przydałoby się uprzedzić ludzi, myślałem że całą dobę, od 00, no ale nie ma :>

Napiszcie w jakich godzinach jest przewidywany start i koniec. :)

Wszystkiego dowiecie się jutro w grze ;) Damy informację po południu :)

Przerzucam również tutaj tutorial, moze komus sie przyda.

Tak, myślałem nad tym i tak więc zrobie.

---------------------------------------------------------------------------------

Porada skierowana dla graczy którym występuje błąd przy włączaniu Metina (WINDOWS 7)

1. Jak wygląda ten błąd?

oa6xig.jpg

2. Rozwiązanie

Krok pierwszy - Wchodzimy w panel sterowania

vcuvth.jpg

Krok drugi - Wchodzimy w system

qzjaqo.jpg

Krok trzeci - Po lewej stronie kolumny widnieje napis zaawansowane ustawienia systemu

2wd6fm9.jpg

Krok czwarty - Trzeba wejść w opcję, wydajność

33cqayx.jpg

Ostatni finalny krok, zaznaczamy tak jak mamy na screenshot'cie.

Mam nadzieje że gdy komuś nadarzy się problem jaki Ja miałem, to pomoże.

Pozdrawiam :)

Pogrywając już co nie co na serwerze, podsumuje go trochę, a więc:

GRA:

Ilość graczy jest bardzo pozytywna, 1100 dochodzi w godzinach szczytu, a administracja szykuje podobno jakąś ciekawą reklamę, miejmy nadzieję że przez nią przybędzie na serwer jeszcze więcej graczy!

Expienie do 75lvl to czysta przyjemność, a co najważniejsze - nie zajmuje aż tak sporo czasu.

Robienie EQ? Nic trudnego dla chcącego! Ulepek na rynku jest od zaybania i jeszcze więcej.

Eventy? Na żadnym serwerze nie spotkacie się z taką ilością eventów co tutaj, 3-5 wydarzeń w ciągu tygodnia!

Administracja:

Jak pewnie każdy z was zauważył, nie jaki jutuber Żabq nagrał ciekawy filmik nt. Ascariala, który tak naprawdę jest psinco prawdą, bo owa sytuacja miala miejsce na samym poczatku serwera, gdy grało ok 200-300 osób a administracja zrobiła całkowitą cofke serwera.

Może posłuże się moim doświadczeniem:

Pewnego razu zostalem okradziony z calutkiego EQ.. po paru rozmowach z adminami odzyskałem cale EQ w przeciągu 3/4dni, na żadnym innym serwerze nie zdarzylo mi się tak szybko otrzymać pomoc w tak trudnej sprawie.

Jak dla mnie team - 8,5/10 co jest chyba wybitnym wynikiem na te czasy.

Sam serwer - 9/10

Pewnie zaraz ktoś zacznie mnie wyzywać od lizodupów - leje na to, mówię czystą prawdę.

Zaprasza serdecznie na Ascarial i proszę się nie sugerować jakimiś durny i " hejtami " ze strony konkurencji.

Ascarial - Najlepszy hard/medium 2013 i zapewne 2014 roku.

Wpadajcie a nie pożałujecie ;)

Dawno nie czytałem tak konkretnego podsumowania, w końcu obiektywna i realna ocena naszej pracy. Dzięki ;)

Nie który siedzą i oczerniają nas na jutubach, a my tymczasem bijemy kolejne rekordy online ;) Dziękujemy, że już prawie 1200 osób gra na serwerze!

1926095_595091160585236_31228956_o.jpg

Oczywiście polecam serwer... ZabQ juz nie pierwszy raz pajacuje...

Opublikowano

Mam dziwny problem: Podczas gry nagle laguje mi metina, mam tj. przerwy 30 sekundowe i nie da sie nic zrobic, gdy chce wejsc na nowo to nie moge sie polaczyc z serwerem, dopiero po jakims czasie to ustepuje.
Pytalem sie innych graczy, oni niby nie maja takich problemow.

Ktos wie co to moze byc?

Opublikowano

@dyn1 może mam po prostu problem z internetem? Skacze Ci ping i przerywa grę. Ja wczoraj miałem to samo, przez internet, ale ustało po jakichś 30 minutach.wszyst

@ Wszystkie drobne ryby będą usuwane przed manwoo?

Opublikowano

Serwer polecam,z dnia na dzień coraz bardziej się rozwija ;)

~ Dokończcie wreszcie Wiki Ascarial.Support na stronie głównej również nie trybi-naprawcie to o wiele szybciej pójdzie eliminowanie botów.

Wieża mistyków już działa 100%? Jeżeli nie kiedy będzie wersja finalna ?

#rein

Opublikowano

Serwer polecam z dnia na dzień coraz więcej osób i nie da się nawet bić metków bo jest ich bardzo mało :/ Każdy coś bije i nawet jak zalogujecie się rano to masakra pusto.o

Sklepów w Jinho jest pełno a w Shinso pustkowie jak zawsze.

Zapraszam do Shinso,

Opublikowano

Serwer polecam,z dnia na dzień coraz bardziej się rozwija ;)

~ Dokończcie wreszcie Wiki Ascarial.Support na stronie głównej również nie trybi-naprawcie to o wiele szybciej pójdzie eliminowanie botów.

Wieża mistyków już działa 100%? Jeżeli nie kiedy będzie wersja finalna ?

Wieża Mistyków dziala od wczoraj w 100%, tak samo wgraliśmy juz nowa wersje Wieży Orków. Co do Wiki Ascarial, czekamy jeszcze na tutoriale, jak bedzie ich pare, zrobimy Wiki Ascarial do konca. Odnosnie supportu, jest na forum naszym. ;)

Serwer polecam z dnia na dzień coraz więcej osób i nie da się nawet bić metków bo jest ich bardzo mało :/ Każdy coś bije i nawet jak zalogujecie się rano to masakra pusto.o

Sklepów w Jinho jest pełno a w Shinso pustkowie jak zawsze.

Zapraszam do Shinso,

Tu masz sposób na zarobek na low levelach od Treama :) Co do Sonyong i Shinsoo, dlatego właśnie będizemy przeprowadzać ich łączenie.

http://www.youtube.com/watch?v=4kdgYMSE14w

Mam dziwny problem: Podczas gry nagle laguje mi metina, mam tj. przerwy 30 sekundowe i nie da sie nic zrobic, gdy chce wejsc na nowo to nie moge sie polaczyc z serwerem, dopiero po jakims czasie to ustepuje.

Pytalem sie innych graczy, oni niby nie maja takich problemow.

Ktos wie co to moze byc?

Niestety nie wiem jak Ci pomoc, napisz u nas na forum, na pewno ktos znajdzie na to jakis sposob ;)

Opublikowano

Wieża Mistyków dziala od wczoraj w 100%, tak samo wgraliśmy juz nowa wersje Wieży Orków. Co do Wiki Ascarial, czekamy jeszcze na tutoriale, jak bedzie ich pare, zrobimy Wiki Ascarial do konca. Odnosnie supportu, jest na forum naszym. ;)

Tu masz sposób na zarobek na low levelach od Treama :) Co do Sonyong i Shinsoo, dlatego właśnie będizemy przeprowadzać ich łączenie.

http://www.youtube.com/watch?v=4kdgYMSE14w

Niestety nie wiem jak Ci pomoc, napisz u nas na forum, na pewno ktos znajdzie na to jakis sposob ;)

I tak w Sonyong i Shinsoo nawet po łączeniu będzie jakieś 10-15razy mniej osób niż w Jinno, więc trochę to dziwne. 

Na początkach tutaj jest trudno - idę do m2 poexpić a tu 40+ lvle widzę same oO

tenor.gif

Opublikowano

Jak z tym info. co do Manwoo? Miało być popołudniu, no więc chyba powinniście dać już jakieś informacje :>

Mam nadzieję, że drobne ryby nie będą usuwane, no ale się zobaczy xD

Opublikowano

Jak z tym info. co do Manwoo? Miało być popołudniu, no więc chyba powinniście dać już jakieś informacje :>

Mam nadzieję, że drobne ryby nie będą usuwane, no ale się zobaczy xD

Tak jak mowilem, tak i będzie z informacją ;) Bądźcie cierpliwi.

Opublikowano

Na mały lvl jest też dobre bicie bestów i mini bossów m2 = sztabki 100k i 500k :>

Na wysokich polecam wypowiedź z naszego forum ;)

xmma4d.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...