Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkość spota w Katakumbach jest zależna od ilości osób w PT. Czym więcej osób w PT, tym większe spoty. Poza tym masz od tego grote v1 i v2, od 85lv masz Przylądek Smoczego Ognia, więc co tu więcej mówić.

tak, wiem że jest grota v1 i v2, ale chyba tam nigdy nie sprawdzaliście expa, bo jak tam byłem chyba na 70, to leciało tam z PD 1% za dużego spota, więc na 80 pewnie leci z 0.30%. Wiem że wielkość spota w DC jest zależna od ilości osób, ale przecież nikt nie będzie expił na 80lvlu na małym spocie, bo na big spocie nie leci już tak łądnie, to co mówić o małym :D

wiem że jest przylądek smoczego ognia, ale słyszałem, że tam jest tyle osób, że się praktycznie nie da zarobić. xD

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przepraszam bardzo ale ja gdzies czytalem ze "dodamy nowa ulepszona baronowa" czy cos w tym stylu i teraz moje pytanie: co tam jest nowego ?

Chodziło mi raczej o sprawność dungeonu, nie powinno być już problemu z robieniem go na ch1.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry gra się świetnie. Atmosfera naprawdę miła a administracja również jest pomocna :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Jak już podałem nick w temacie na forum z zbugowanym biologiem to ile czasu minie nim to naprawicie moge się spodziewać?

Opublikowano

Proponuje dodać info na stronę, że skorzystaliście z moich plików PSD :)

Dodamy niebawem.

Jak już podałem nick w temacie na forum z zbugowanym biologiem to ile czasu minie nim to naprawicie moge się spodziewać?

Do najblizszej przerwy konserwacyjnej (nie mylić z techniczna, przewaznie sa raz w tygodniu)

Serwer bardzo dobry gra się świetnie. Atmosfera naprawdę miła a administracja również jest pomocna :)

Dzieki za opinie ;)

Opublikowano

Czy fishbot jest nadal legalny?

Tak, Bonusswitcher tak samo.

o godzinie 13:50 odbędzie się 10 minutowa przerwa techniczna, mająca na celu poprawę paru błędów.

Opublikowano

Dziwne xD

W 1 dzien max lvl ...

Hard/Medium xD

Chyba Ci sie serwery pomyliły kolego. Doba musiała by mieć u Ciebie 1125 godzin, btw, maksymalny jest 125, w rankingu TOP1 ma 115.

o godzinie 13:50 odbędzie się 10 minutowa przerwa techniczna, mająca na celu poprawę paru błędów.

Opublikowano

NGS, przeczytasz PW w sprawie tego bana ?

Nie mam za bardzo teraz czasu, ale jutro chciałbym już pograć. Proszę o szybką odpowiedź :)

@ Serwer jak najbardziej polecam, jeest bardzo dobry... administracja się nim zajmuję, lecz czasami trzeba ponarzekać. :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

NGS, przeczytasz PW w sprawie tego bana ?

Nie mam za bardzo teraz czasu, ale jutro chciałbym już pograć. Proszę o szybką odpowiedź :)

@ Serwer jak najbardziej polecam, jeest bardzo dobry... administracja się nim zajmuję, lecz czasami trzeba ponarzekać. :)

Odpisalem.

Opublikowano

Nono ! sprawa wyjaśniona !

Jeszcze nie spotkałem administracji, która tak szybko reaguje ! W tym momencie wg. mnie serwer w 100% zasługuje na miano TOP1 Medium/Hard w Polsce !

Świetny kontakt, super wyjaśniona sprawa. Wszystko bardzo przejrzyście ! Polecam i jak najbardziej zapraszam na serwer !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Skoro fish bot jes legalny przydało by się go wgrać :)

Dzięki za podsunięcie pomysłu, pojawi się przy Update gry do wersji 2.0

Opublikowano

Moim zdaniem ta bizu nie wyjdzie na dobre, tak jak to było na innym serverze... ale zobaczymy reakcje ludzi. Już wystarczająco jest jak w zbrojach na wysoki lvl jest 200 wartości  itp. itd.  a nie każdy wbija 90+ czy jeszcze lepiej 100+..  Ale to tylko takie moje zdanie i mnie się wcale nie podoba ten pomysł. 

Opublikowano

Moim zdaniem ta bizu nie wyjdzie na dobre, tak jak to było na innym serverze... ale zobaczymy reakcje ludzi. Już wystarczająco jest jak w zbrojach na wysoki lvl jest 200 wartości  itp. itd.  a nie każdy wbija 90+ czy jeszcze lepiej 100+..  Ale to tylko takie moje zdanie i mnie się wcale nie podoba ten pomysł. 

Nie dają aż tak dużo  zależy to też jak trudno bd zrobić te bizu :) Wygląd nie jest zły . Nie mam 100 lvl ( mam 50 ) i uważam że przyda się nowe eq

Opublikowano

Proponuję żeby w is niektóre rzeczy dało się kupować tak jak np. magiczne metale, że wpisujesz liczbę i tyle dostajesz. Np. taka opcja do zwoji egzorcyzmu by się przydała :)

Na serwerze gra się na prawde przyjemnie, gorąco polecam bo dawno nie widziałem priva aż tak wartego uwagi. 

Opublikowano

Zrobilismy ankiete u nas na forum, dotyczy ona bonusów w nowej biżuterii, która pojawi się na serwerze przy update 2.0. Zapraszamy do udziału, zależy nam na Waszej opinii.

Opublikowano

Proponuję żeby w is niektóre rzeczy dało się kupować tak jak np. magiczne metale, że wpisujesz liczbę i tyle dostajesz. Np. taka opcja do zwoji egzorcyzmu by się przydała :)

Na serwerze gra się na prawde przyjemnie, gorąco polecam bo dawno nie widziałem priva aż tak wartego uwagi. 

Nie wiem czy wiesz ale takie coś już jest i to cały czas ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...