Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie się odbędzie? Mam nadzieje że dla mniejszych lvli też coś będzie;p

Informacja pojawi się w grze przed rozpoczeciem eventu

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informacja pojawi się w grze przed rozpoczeciem eventu

spamujecie konkursem na zapraszanie znajomych oraz że sm 'dostaniemy do 6 godzin'

gówno prawda, administracja jak zwykle rzuca słowa na wiatr

Opublikowano

spamujecie konkursem na zapraszanie znajomych oraz że sm 'dostaniemy do 6 godzin'

gówno prawda, administracja jak zwykle rzuca słowa na wiatr

jakis dowod na Twoje slowa? regularnie co 2/3h przegladamy wiadomosci na facebooku, jesli takowe wysylales, miej pewnosc, ze do 6h od momentu wyslania wiadomosci przyznamy Ci SM.

Opublikowano

jakis dowod na Twoje slowa? regularnie co 2/3h przegladamy wiadomosci na facebooku, jesli takowe wysylales, miej pewnosc, ze do 6h od momentu wyslania wiadomosci przyznamy Ci SM.

Poprawcie się w sprawie wchodzenia na tego TS'a. Franklin miał mi pomóc  wiesz w jakiej sprawie, a z dupy sobie poszedł, zostawiając mnie w waszym pokoju adminów, whatever.

WCHODŹCIE CZĘŚCIEJ NA TS!

/

Nadal siedzę na tym cholernym TS od 4h z małą nadzieją, że ktoś w końcu wejdzie ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Siedzialem dzis od 10 do 16. To nie moja wina, ze nie bylo Cie w tym czasie, a do franklina podalem Ci kontakt. Po 21 bede w domu to mozemy pogadac na TS.

Opublikowano

Siedzialem dzis od 10 do 16. To nie moja wina, ze nie bylo Cie w tym czasie, a do franklina podalem Ci kontakt. Po 21 bede w domu to mozemy pogadac na TS.

Bardziej by się zdało siedzieć po 16, ale ok, rozumiem.

Franklin był, gadałem z nim, ale nagle sobie przyafczył, aż wyszedł z ts.

Czekam na ciebie na ts'ie ;)

AW: Skąd mogę zdobyć Cor Draconis prócz dropu z mobów?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

1083 osoby były dzisiaj z nami na Inwazji Bossów! Dziękujemy Wam za tak duże zainteresowanie serwerem, mamy nadzieje kolejne tygodnie przyniosą kolejne rekordy ;) Na zakończenie tego jakże udanego dnia mamy dla Was 5 kodów za 3,69 pln do wykorzystania w ItemShopie, kto pierwszy ten lepszy! Zapraszamy również do udziału w czwartej edycji konkursu - Zaproś znajomych na serwer. Więcej informacji znajdziecie u nas na forum w dziale dyskusje.

1ca9f423
9e6b9d49
52a6a4b1
f53df652
b260a344

1655940_594182330676119_1316933628_n.jpg

Opublikowano

Wieża mistyków działa ? Wszedłem dziś i nic nie było na 1-szm piętrze :<

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Pogrywając już co nie co na serwerze, podsumuje go trochę, a więc:

GRA:

Ilość graczy jest bardzo pozytywna, 1100 dochodzi w godzinach szczytu, a administracja szykuje podobno jakąś ciekawą reklamę, miejmy nadzieję że przez nią przybędzie na serwer jeszcze więcej graczy!

Expienie do 75lvl to czysta przyjemność, a co najważniejsze - nie zajmuje aż tak sporo czasu.

Robienie EQ? Nic trudnego dla chcącego! Ulepek na rynku jest od zaybania i jeszcze więcej.

Eventy? Na żadnym serwerze nie spotkacie się z taką ilością eventów co tutaj, 3-5 wydarzeń w ciągu tygodnia!

Administracja:

Jak pewnie każdy z was zauważył, nie jaki jutuber Żabq nagrał ciekawy filmik nt. Ascariala, który tak naprawdę jest psinco prawdą, bo owa sytuacja miala miejsce na samym poczatku serwera, gdy grało ok 200-300 osób a administracja zrobiła całkowitą cofke serwera.

Może posłuże się moim doświadczeniem:

Pewnego razu zostalem okradziony z calutkiego EQ.. po paru rozmowach z adminami odzyskałem cale EQ w przeciągu 3/4dni, na żadnym innym serwerze nie zdarzylo mi się tak szybko otrzymać pomoc w tak trudnej sprawie.

Jak dla mnie team - 8,5/10 co jest chyba wybitnym wynikiem na te czasy.

Sam serwer - 9/10

Pewnie zaraz ktoś zacznie mnie wyzywać od lizodupów - leje na to, mówię czystą prawdę.

Zaprasza serdecznie na Ascarial i proszę się nie sugerować jakimiś durny i " hejtami " ze strony konkurencji.

Ascarial - Najlepszy hard/medium 2013 i zapewne 2014 roku.

Wpadajcie a nie pożałujecie ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pogrywając już co nie co na serwerze, podsumuje go trochę, a więc:

GRA:

Ilość graczy jest bardzo pozytywna, 1100 dochodzi w godzinach szczytu, a administracja szykuje podobno jakąś ciekawą reklamę, miejmy nadzieję że przez nią przybędzie na serwer jeszcze więcej graczy!

Expienie do 75lvl to czysta przyjemność, a co najważniejsze - nie zajmuje aż tak sporo czasu.

Robienie EQ? Nic trudnego dla chcącego! Ulepek na rynku jest od zaybania i jeszcze więcej.

Eventy? Na żadnym serwerze nie spotkacie się z taką ilością eventów co tutaj, 3-5 wydarzeń w ciągu tygodnia!

Administracja:

Jak pewnie każdy z was zauważył, nie jaki jutuber Żabq nagrał ciekawy filmik nt. Ascariala, który tak naprawdę jest psinco prawdą, bo owa sytuacja miala miejsce na samym poczatku serwera, gdy grało ok 200-300 osób a administracja zrobiła całkowitą cofke serwera.

Może posłuże się moim doświadczeniem:

Pewnego razu zostalem okradziony z calutkiego EQ.. po paru rozmowach z adminami odzyskałem cale EQ w przeciągu 3/4dni, na żadnym innym serwerze nie zdarzylo mi się tak szybko otrzymać pomoc w tak trudnej sprawie.

Jak dla mnie team - 8,5/10 co jest chyba wybitnym wynikiem na te czasy.

Sam serwer - 9/10

Pewnie zaraz ktoś zacznie mnie wyzywać od lizodupów - leje na to, mówię czystą prawdę.

Zaprasza serdecznie na Ascarial i proszę się nie sugerować jakimiś durny i " hejtami " ze strony konkurencji.

Ascarial - Najlepszy hard/medium 2013 i zapewne 2014 roku.

Wpadajcie a nie pożałujecie ;)

Dawno nie czytałem tak konkretnego podsumowania, w końcu obiektywna i realna ocena naszej pracy. Dzięki ;)

Ciężko mi Ci pomóc, bo najzwyczajniej nie wiem jak, napisz u nas na forum temat w dziale dyskusje, któryś z graczy Tobie napewno pomoże ;)

Wieża mistyków działa ? Wszedłem dziś i nic nie było na 1-szm piętrze :<

Tak, działa. Również jest już nowa wersja Wieży Orków wgrana i Bramy Piekieł ;)

1083 osoby były dzisiaj z nami na Inwazji Bossów! Dziękujemy Wam za tak duże zainteresowanie serwerem, mamy nadzieje kolejne tygodnie przyniosą kolejne rekordy ;) Na zakończenie tego jakże udanego dnia mamy dla Was 5 kodów za 3,69 pln do wykorzystania w ItemShopie, kto pierwszy ten lepszy! Zapraszamy również do udziału w czwartej edycji konkursu - Zaproś znajomych na serwer. Więcej informacji znajdziecie u nas na forum w dziale dyskusje.

1ca9f423

9e6b9d49

52a6a4b1

f53df652

b260a344

1655940_594182330676119_1316933628_n.jpg

Opublikowano

Post MarueS'a może rzeczywiście wskazywać na to, że serwer jest ok... Ale.

Marues pisze w tym temacie takie posty i to juz ktorys raz, co to oznacza? Po 1. Tworzy sie niepotrzebny spam, za co oczywiście żaden moderator nie będzie warnować. Po 2 może to oznaczać, że jest to albo członek administracji = opinia gówno warta, kolega administracji = to samo wcześniej lub jakiś totalnie napalony gracz.. w co szczerze wątpie. Warto akurat sugerować się filmem ZabQa... W sumie to co to za różnica uwierzyć w film Isamu/Malysza na temat FuBu czy ZabQa o Ascarialu, przeciez to jedno i to samo, zwłaszcza jak dowody są jak najbardziej odpowiednie. W każdym razie, osobiście nie grałem ma serwerze, więc toku gry nie ocenie, oceniam natomiast żałosne zachowanie administracji nie tylko tego serwera, ale i też tego forum. Ciekawy jestem czy po zobaczeniu tego posta pan Azprime nie wykona telefonu do M..., aby mnie zbanował i skasował ten post. xD Wracając jednak do administracji serwera, nie będę wypominać o przekrętach, bo one były i będą na każdym serwerze od Aprime'a lub kiedy on jest kimś tam w teamie. Czekam tylko jak ten serwer zostanie zamknięty z byle dupy i na następny serwer od tej samej szajki.

Może się jednak myle i Wasz wspaniały serwer będzie dalej się "znakomicie" rozwijać. Jednakże nie mam zamiaru zaczynać gry u Was i szczerze mówiąc na dzień dzisiejszy nie polecam nikomu tam zaczynać, mimo to jednak życzę Wam adminictracjo, powodzenia nad tym projektem, a również nad kolejnymi Waszymi projektami.

Jeżeli ten post czyta pan M... niech nie kasuje już ludziom tematów tak ot tak ok? :)

Notka dla moderatora/admina:

To nie jest żaden spam/obraza czy cokolwiek tam sobie wymyślicie, tylko szczera opinia na temat serwera, chyba to jeszcze mogę na tym forum wyrazić?

Edit

Tak btw. to piszę z telefonu, mam nadzieję, że nie ma tutaj żadnych większych błędów.

Opublikowano

Post MarueS'a może rzeczywiście wskazywać na to, że serwer jest ok... Ale.

Marues pisze w tym temacie takie posty i to juz ktorys raz, co to oznacza? Po 1. Tworzy sie niepotrzebny spam, za co oczywiście żaden moderator nie będzie warnować. Po 2 może to oznaczać, że jest to albo członek administracji = opinia gówno warta, kolega administracji = to samo wcześniej lub jakiś totalnie napalony gracz.. w co szczerze wątpie. Warto akurat sugerować się filmem ZabQa... W sumie to co to za różnica uwierzyć w film Isamu/Malysza na temat FuBu czy ZabQa o Ascarialu, przeciez to jedno i to samo, zwłaszcza jak dowody są jak najbardziej odpowiednie. W każdym razie, osobiście nie grałem ma serwerze, więc toku gry nie ocenie, oceniam natomiast żałosne zachowanie administracji nie tylko tego serwera, ale i też tego forum. Ciekawy jestem czy po zobaczeniu tego posta pan Azprime nie wykona telefonu do M..., aby mnie zbanował i skasował ten post. xD Wracając jednak do administracji serwera, nie będę wypominać o przekrętach, bo one były i będą na każdym serwerze od Aprime'a lub kiedy on jest kimś tam w teamie. Czekam tylko jak ten serwer zostanie zamknięty z byle dupy i na następny serwer od tej samej szajki.

Może się jednak myle i Wasz wspaniały serwer będzie dalej się "znakomicie" rozwijać. Jednakże nie mam zamiaru zaczynać gry u Was i szczerze mówiąc na dzień dzisiejszy nie polecam nikomu tam zaczynać, mimo to jednak życzę Wam adminictracjo, powodzenia nad tym projektem, a również nad kolejnymi Waszymi projektami.

Jeżeli ten post czyta pan M... niech nie kasuje już ludziom tematów tak ot tak ok? :)

Notka dla moderatora/admina:

To nie jest żaden spam/obraza czy cokolwiek tam sobie wymyślicie, tylko szczera opinia na temat serwera, chyba to jeszcze mogę na tym forum wyrazić?

Edit

Tak btw. to piszę z telefonu, mam nadzieję, że nie ma tutaj żadnych większych błędów.

Po 1. Wydaje ci się że to jest Spam. Mam w temacie ok 30 postów z tego parę ich jest z samego poczatku serwera, a kolejne parę dot. Tego, że ociupali mi cale konto i poganiałem nie co administrację.

Po 2 . Nie jestem żadnym administratorem, kolegom NGS czy kogo kolwiek. Jestem zwykłym graczem któremu akurat tem serwer przypadł do gustu i jak widać po liczbie Online - nie tylko mi.

Pozdrawiam oraz Życzę Miłego dnia!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

@UP Dziękujemy za informacje.

Domizz, szanuje Twoją opinie, ale nie ma ona pokrycia w rzeczywistości. Gdzie masz rzekomo usuwane przez nas posty? I na jakiej postawie oceniasz serwer i administracje nie grając nawet u nas? To wygląda tak, jakbym napisał (bez obrazy), że masz krzywy ryj nie widząc nawet Twojego zdjęcia i nie znając Cie. Takie małe porównanie. Uważam, że w tej kwestii MarueS ma więcej do powiedzenia niż Ty w tym momencie, zagrasz, oceniaj. pozdrawiam.

Opublikowano

Po cztero dniowych zmaganiach z idiotycznym błędem, udało się! Gram kilka minut i owoce pracy żeby naprawić błąd, opłaciły się.

Serwer bynajmniej na początku bardzo dopracowany, sprawia solidnego i wytrzymałego serwera, podoba mi się liczba graczy.

Napewno zostanę na dłużej.

Gratulacje ekipie. Pozdrawiam mocno

Opublikowano

@Up. Mógłbyś wrzucić swój sposób tutaj, przyda się graczom na przyszłość ;)

Tak, myślałem nad tym i tak więc zrobie.

---------------------------------------------------------------------------------

Porada skierowana dla graczy którym występuje błąd przy włączaniu Metina (WINDOWS 7)

1. Jak wygląda ten błąd?

oa6xig.jpg

2. Rozwiązanie

Krok pierwszy - Wchodzimy w panel sterowania

vcuvth.jpg

Krok drugi - Wchodzimy w system

qzjaqo.jpg

Krok trzeci - Po lewej stronie kolumny widnieje napis zaawansowane ustawienia systemu

2wd6fm9.jpg

Krok czwarty - Trzeba wejść w opcję, wydajność

33cqayx.jpg

Ostatni finalny krok, zaznaczamy tak jak mamy na screenshot'cie.

Mam nadzieje że gdy komuś nadarzy się problem jaki Ja miałem, to pomoże.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dzięki za tutorial, jeśli chce ktoś porozmawiać ze mną, zapraszam po godzinie 22 na TS ;) Adres: 178.217.190.29:6300

Opublikowano

mam pytanie, gdzie expić po v2 i jak tutaj wygląda dc? i od którego lvla tam expić/dropić?

w dc expisz od 50 do 85

czym wiecej osob tym wieksze spoty

750 defa -/+ luzno styknie zeby brac full spoty w pt 8os+, 650 od biedy na mniejsze

pozdrawiam

zhda.png

Opublikowano

Niestety wieza mistykow dalej nie dziala i przenosi na pietro w dt ^^

polecam serwer <3

Po nocnym restarcie Wieża Mistyków będzie działać idealnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...