Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co z Manwoo ? odbędzie się ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kuhwa, nie ma to jak zmieniać rozpiskę eventów, w ten sam dzień kiedy miało być 50% drop i manwoo, mieliśmy dostać info. co do eventu, ale dostaniemy chyba tylko info. o tym że się nie odbędzie, nie ma to jak dawać jakiś szajs "znajdź GM-a" za manwoo i 50% dropu. Najgłupsze co mogliście robić, czekałem cały dzień na to, zresztą, nie tylko ja, a @NGS sam pisał że będzie info i nagle zmiana planów. Minus macie za to ode mnie.

Opublikowano

nohohohoho, ale zjebaliście sprawę... taka wpadka....

zamiast manwoo, na które czekało wielu graczy wy daliście jakieś znajdź GM ? po prostu niekompetentny admin.... 

w tym momencie aż mi Cię żal ;) coraz więcej wpadek z waszej strony, nie staracie sie za bardzo ostatnimi czasy ... 

Opublikowano

Kuhwa, nie ma to jak zmieniać rozpiskę eventów, w ten sam dzień kiedy miało być 50% drop i manwoo, mieliśmy dostać info. co do eventu, ale dostaniemy chyba tylko info. o tym że się nie odbędzie, nie ma to jak dawać jakiś szajs "znajdź GM-a" za manwoo i 50% dropu. Najgłupsze co mogliście robić, czekałem cały dzień na to, zresztą, nie tylko ja, a @NGS sam pisał że będzie info i nagle zmiana planów. Minus macie za to ode mnie.

Nawet nie dałeś mi dokończyć posta ;) Zmiana planów nastąpiła ze względu na Update gry do wersji 2.0, który odbędzie się na początku marca. Co szykujemy dla Was? Nowy set biżuterii pod PvP, który nie będzie łatwy do zdobycia, już teraz możemy zdradzić, że aby go zdobyć, będziecie musieli zbierać przedmioty które dropią podczas rozgrywki do 85lv, następnie Admirał Angmur wraz z Jubilerem będą mogli przygotować dla Was ten wyjątkowy set. Kolejną rzeczą jest konkretny dungeono-rajd, którego wykonanie trwać będzie w okolicach 45 minut, a nagrody będą wręcz epickie. Już na dniach pojawi się trailer zapowiadający Update 2.0. Co ma przesunięcie evetów do update gry? Otóż to, że zbyt łatwo weszli byście w posiadanie przedmiotów wymaganych do stworzenia tego, co napisałem wyżej. ;) Pozdrawiamy!

nie staracie sie za bardzo ostatnimi czasy ... 

Hm, interesujące..

Opublikowano

Nawet nie dałeś mi dokończyć posta ;) Zmiana planów nastąpiła ze względu na Update gry do wersji 2.0, który odbędzie się na początku marca. Co szykujemy dla Was? Nowy set biżuterii pod PvP, który nie będzie łatwy do zdobycia, już teraz możemy zdradzić, że aby go zdobyć, będziecie musieli zbierać przedmioty które dropią podczas rozgrywki do 85lv, następnie Admirał Angmur wraz z Jubilerem będą mogli przygotować dla Was ten wyjątkowy set. Kolejną rzeczą jest konkretny dungeono-rajd, którego wykonanie trwać będzie w okolicach 45 minut, a nagrody będą wręcz epickie. Już na dniach pojawi się trailer zapowiadający Update 2.0. Co ma przesunięcie evetów do update gry? Otóż to, że zbyt łatwo weszli byście w posiadanie przedmiotów wymaganych do stworzenia tego, co napisałem wyżej. ;) Pozdrawiamy!

Hm, interesujące..

mam wrażenie, że bardzo interesujące ;]

poza tym,

co z tego, że szykujecie update ? zdobylibyśmy przedmioty wymagane do stworzenia tego ? to co wy tam do dropu chcieliście dać ? mieliście bardzo dużo czasu na dopasowanie wszystkiego do dropu, no ale jednak.

Opublikowano

Hm, interesujące..

Ale co ma piernik, do wiatraka? Update inną drogą, a event inną drogą, nie trzeba dawać do szkatułek przedmiotów do ulepszania, zwykli gracze zostali pokrzywdzeni (z niższymi lvl-ami), bo update będzie tylko dla dużych lvl-i, a dla niskich będzie gówno :)

Więc, mówiąc krótko  zrąbaliście to na maxa. Cięzko było napisać wczoraj, że eventu nie ma, to trzymacie do ostatniej chwili jak wszyscy pytają i czekają na event. A dawanie " znajdź GMa" to najgorsze co mogliście dać, moglibyście bodaj dać jakiś exp i drop za to, a nie to COŚ. :x

no ale przecież to Wasz serwer, Wy na nim rządzicie.

Opublikowano

Ale co ma piernik, do wiatraka? Update inną drogą, a event inną drogą, nie trzeba dawać do szkatułek przedmiotów do ulepszania, zwykli gracze zostali pokrzywdzeni (z niższymi lvl-ami), bo update będzie tylko dla dużych lvl-i, a dla niskich będzie gówno :)

Więc, mówiąc krótko  zrąbaliście to na maxa. Cięzko było napisać wczoraj, że eventu nie ma, to trzymacie do ostatniej chwili jak wszyscy pytają i czekają na event. A dawanie " znajdź GMa" to najgorsze co mogliście dać, moglibyście bodaj dać jakiś exp i drop za to, a nie to COŚ. :x

Uważasz, że dla niskich leveli jest gówno? Dodaliśmy nową wersję Wieży Orków, podczas której macie szanse zarobić, wprowadziliśmy Wieże Mistyków parę dni temu, do tego jest Dungeon Lodowa Otchłań oraz Komnata Baronowej, nie wspominając już o questach z których otrzymujecie m.in Magiczne Metale oraz Zwoje Egzo. Skoro uważasz to za gówno to Twoja decyzja w końcu. Poza tym, będziesz siedział wiecznie na 40lv na głównej postaci? Bądźmy poważni.

mam wrażenie, że bardzo interesujące ;]

poza tym,

co z tego, że szykujecie update ? zdobylibyśmy przedmioty wymagane do stworzenia tego ? to co wy tam do dropu chcieliście dać ? mieliście bardzo dużo czasu na dopasowanie wszystkiego do dropu, no ale jednak.

Jakieś przykłady tego? Zatrudniliśmy nowych gm, szykujemy kolejny już update w tym miesiącu, do tego organizujemy 3/4 eventy w tygodniu oraz konkursy na facebooku, nie wspominając już o TS.. Z całym szacunkiem dla Ciebie, ale przejdź się po innych serwerach i powiedz mi, gdzie widzisz takie zaangażowanie ze strony administracji poza He****2. Cóż, każdemu nie dogodzisz. Odnośnie dzisiejszego bonusu do dropu, nie będe się tutaj produkował, bo znając zycie dostane zaraz odpowiedź, że gównem się interesuje i jestem półmózgiem, zobaczysz wszystko na trailerze który pojawi się na dniach.

Opublikowano

Pozwole wrzucic sobie filmik na kolejna strone tematu.

Prawda o ZabQ, czyli jak zrobić idiotów ze swoich widzów.

Opublikowano

gracze z nizszymi lvlami pokrzywdzeni ostatnio

smutam

ja tam na WO w krotkim czasie zarobilem na eq w ktorym dropie na mapce 85, wystarczy myslec, jeden bieg to max 20min przy zmienionych pieczatkach, do tego idziesz 3 postkami i wbijasz smierty itp ktore dropia z odrodzonego z 6 na 9, albo kupujesz ebo 6  po 7kk(ostatnio juz juz nie ma cos takich ebo niestety) i robisz u jubilera i opylasz za 110kk czyste, pomijam juz ile dropnie ci zmianek i szkat na pieczatkach :) Białka +4/6 zabierasz tez mozna, jedno bialko 9 czyste 300kk+/-

no lepszego zarobku na tym lvl to chyba nie ma wiec co jak co ale usprawnienie tego WO to przyjemna sprawa dla nowych graczy

btw inwazja bossow calkiem spoko, na inwazji metkow tez powinno byc takie dzilenie bo z tego co pamietam to wlasnie tego nie bylo i mieszalsicie metiny nie wiadomo gdzie, a takto wiadomo, ze idziesz na ta mapke i psotkasz same 90-xxx a nie, ze przeplata sie 5lv z 95 i nie wiadomo gdzie szukac

zhda.png

Opublikowano

Uważasz, że dla niskich leveli jest gówno? Dodaliśmy nową wersję Wieży Orków, podczas której macie szanse zarobić, wprowadziliśmy Wieże Mistyków parę dni temu, do tego jest Dungeon Lodowa Otchłań oraz Komnata Baronowej, nie wspominając już o questach z których otrzymujecie m.in Magiczne Metale oraz Zwoje Egzo. Skoro uważasz to za gówno to Twoja decyzja w końcu. Poza tym, będziesz siedział wiecznie na 40lv na głównej postaci? Bądźmy poważni.

Jakieś przykłady tego? Zatrudniliśmy nowych gm, szykujemy kolejny już update w tym miesiącu, do tego organizujemy 3/4 eventy w tygodniu oraz konkursy na facebooku, nie wspominając już o TS.. Z całym szacunkiem dla Ciebie, ale przejdź się po innych serwerach i powiedz mi, gdzie widzisz takie zaangażowanie ze strony administracji poza He****2. Cóż, każdemu nie dogodzisz. Odnośnie dzisiejszego bonusu do dropu, nie będe się tutaj produkował, bo znając zycie dostane zaraz odpowiedź, że gównem się interesuje i jestem półmózgiem, zobaczysz wszystko na trailerze który pojawi się na dniach.

nie chodzi mi o to co było wcześniej dodane, tylko o ten update, 12.0, czy tam jakieś. Chodziło mi o to, że przez wprowadzenie nowych rzeczy na wysoki lvl, nie będzie manwoo, więc gracze o niskich lvlach nie mają z tego korzyści, tylko anulowano przez to manwoo i nie ma jakiegokolwiek zarobku. Nie chodzsi mi o to co już zmieniliście/poprawiliście, tylko o manwoo i przez co jest anulowane.

Opublikowano

Udało się komuś z forumowiczów wygrać dzisiejszy event? Zgarnął ktoś z Was główne nagrody, czyli Marmur Czerwonego Smoka, Zwoje Egzorcyzmu oraz Magiczne Metale? Jesli tak, slijcie do nas screeny z eventów na PW, tworzymy mały album dla graczy ;)

Przerzucam również tutaj tutorial, moze komus sie przyda.

Tak, myślałem nad tym i tak więc zrobie.

---------------------------------------------------------------------------------

Porada skierowana dla graczy którym występuje błąd przy włączaniu Metina (WINDOWS 7)

1. Jak wygląda ten błąd?

oa6xig.jpg

2. Rozwiązanie

Krok pierwszy - Wchodzimy w panel sterowania

vcuvth.jpg

Krok drugi - Wchodzimy w system

qzjaqo.jpg

Krok trzeci - Po lewej stronie kolumny widnieje napis zaawansowane ustawienia systemu

2wd6fm9.jpg

Krok czwarty - Trzeba wejść w opcję, wydajność

33cqayx.jpg

Ostatni finalny krok, zaznaczamy tak jak mamy na screenshot'cie.

Mam nadzieje że gdy komuś nadarzy się problem jaki Ja miałem, to pomoże.

Pozdrawiam :)

Nie który siedzą i oczerniają nas na jutubach, a my tymczasem bijemy kolejne rekordy online ;) Dziękujemy, że już prawie 1200 osób gra na serwerze!

1926095_595091160585236_31228956_o.jpg

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, czemu tyle ludzi z 50lvlem chodzi na DC? Jest tam dobry drop kasy, czy jak?

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, czemu tyle ludzi z 50lvlem chodzi na DC? Jest tam dobry drop kasy, czy jak?

Od 50 lvl można expić na DC.

Exp tam leci.. po prostu nieziemsko jak na hard/medium, na 63lvl dostawałem po 30% za mały korytarzyk, a co dopiero na 50lvl - 2-3 kulki jak nic.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak złożyć medal??

wszystkie 5 części robisz u muzyka w m2.

Od 50 lvl można expić na DC.

Exp tam leci.. po prostu nieziemsko jak na hard/medium, na 63lvl dostawałem po 30% za mały korytarzyk, a co dopiero na 50lvl - 2-3 kulki jak nic.

a możesz powiedzieć, czy dam radę tam bez buffa i czy jakieś bony poza nieumarli działają?

Opublikowano

wszystkie 5 części robisz u muzyka w m2.

a możesz powiedzieć, czy dam radę tam bez buffa i czy jakieś bony poza nieumarli działają?

Dasz radę bez buffa.

Mając 60 na DT, śr + 35 w FMS/RIB z KD Moba, trochę pż, % do pż, defa i na kryta powinieneś na lajcie dawać radę ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale mi jakoś szałowo nie leci exp. Może nie biorę mega dużo, ale leci mi średnio 5-9% z pd 30min, na 50 lvl. przez 30min. wbiłem 2 lvl-e. Jak się expi w DC, to się chodzi na wyższe piętra, czy siedzi na 1?

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale mi jakoś szałowo nie leci exp. Może nie biorę mega dużo, ale leci mi średnio 5-9% z pd 30min, na 50 lvl. przez 30min. wbiłem 2 lvl-e. Jak się expi w DC, to się chodzi na wyższe piętra, czy siedzi na 1?

nie wiem jak expiles bo mi na 50 za poczatkowy spot na 50 wleciala jedna kulka z PD, obstawiam, ze go nie uzywales, a to podstawa

i czym wieksze pt tym wieksze spoty jbc  ale z tym powodzenia, 

zhda.png

Opublikowano

Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego w bossach: Best Kapitan, Lord Małp, Goo-Pae, Mahon, Bo, Chuong... pisze w prezentacji, że dropią kamienie duchowe? jeździłem po m2 ponad tydzien ubijając te bossy z rekawica + ostatnie dni w trudnym lochu małp na lordzie I CO ? ZERO KAMOLI... -,-

++ Drop z tajemniczego kufra: - Kamień Duchowy ? ciekawe -.- otwarłem dzisiaj 300 złotych kluczy ani jednego kamola..

na dodatek było już kilka pomyłek z eventami...

baner.png

Opublikowano

Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego w bossach: Best Kapitan, Lord Małp, Goo-Pae, Mahon, Bo, Chuong... pisze w prezentacji, że dropią kamienie duchowe? jeździłem po m2 ponad tydzien ubijając te bossy z rekawica + ostatnie dni w trudnym lochu małp na lordzie I CO ? ZERO KAMOLI... -,-

++ Drop z tajemniczego kufra: - Kamień Duchowy ? ciekawe -.- otwarłem dzisiaj 300 złotych kluczy ani jednego kamola..

na dodatek było już kilka pomyłek z eventami...

bo drop w prezce jest troche inny do tego jeszcze ostatnio duzo pozmieniali

usuneli metale od nosiciela w prezzce nawet nie ma ze z niego dropily

kamole z go pae itp i lorda tez nie dropia a wiem bo lodow na low lvl ubilem z "milion" razy zawsze mialem rekawiczke i nic

WO w prezce tez rozni sie od rzeczywistego na srodkowym etapie 

cos tam jeszcze by sie znalazlo

zhda.png

Opublikowano

UP nie będzie, spójrz na tą tabele z eventami, dziś powinna być inwazja kamieni metin

Widać że na serwerze gra coraz więcej osób, wystarczy spojrzeć na sklepy  w m1 :)

1393155763-U622292.jpg

Opublikowano

UP nie będzie, spójrz na tą tabele z eventami, dziś powinna być inwazja kamieni metin

Widać że na serwerze gra coraz więcej osób, wystarczy spojrzeć na sklepy w m1 :)

1393155763-U622292.jpg

Wystarczy kliknąć enter i zobaczyć ile osób online ;) bo 50% sklepów jest od innych postaci.

O której jest ta inwazja? Bo trochę to wkurzajace, że kalendarz jest, ale godzin nie ma, a nie chce mi sie 12h przed kompem siedzieć.

Co jest najlepiej kupić w IS, żeby to sprzedać i jak najwięcej zarobić? Bo Hajs sie zgadza ;d

Skille wbijaja z m6 jak było na balantii etc. czy z m10?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...