Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez tam gralem i powiem ci ze jest inaczej - lepiej. Nie oceniaj dopoki nie zagrasz.

Serwer polecam gra sie bardzo fajnie.

Nie wiesz ,bo zapewne tego nie odczuwasz ,a co jeśli to co mówił ZabQ to była prawda ( nie jestem obrońća tego małpiszona)  ?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiesz ,bo zapewne tego nie odczuwasz ,a co jeśli to co mówił ZabQ to była prawda ( nie jestem obrońća tego małpiszona)  ?

Jak juz bylo pisane to co mowil zabqa to brednie(wg. administracji) ale screeny sa prawdziwe, co przyznala administracja ale pozbyla sie tego czlowieka oraz tych przedmiotow.

Jednak tutaj jedyne na co mozna sie powolac to wiara i tylko wiara w słowa. :)

zhda.png

Opublikowano

kto się orientuje w cenach ? po ile stoi aktualnie stalka dla sury +9 do expa lub mixu ?

btw ma ktoś na sprzedaz?

baner.png

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na administracji jest zapewne jak na Reventialu.

Co do prezki grafika przejrzysta , serwer ma w sobie klimat ale gralem jużna poprzedniej edycji wymienionej wyżej i działo się co działo .

Chyba Ci sie prezentacje pomyliły, bo żadnej poprzedniej edycji nie było (?)

Bez obrazy, ale wiesz, chyba gracz który gra na serwerze ma więcej do powiedzenia niż Ty, skoro nawet u nas nie grasz. Poza tym polecam filmik niżej.

kto się orientuje w cenach ? po ile stoi aktualnie stalka dla sury +9 do expa lub mixu ?

btw ma ktoś na sprzedaz?

Sprawdz u nas na forum. Cena ok. 300kk.

Prawda o ZabQ, czyli jak zrobić idiotów ze swoich widzów.

Opublikowano

Bez obrazy, ale wiesz, chyba gracz który gra na serwerze ma więcej do powiedzenia niż Ty, skoro nawet u nas nie grasz. Poza tym polecam filmik niżej.

Akurat na serwerze jest "navi". Wszyscy archerzy na serwerze sa na to doskonalym dowodem.

Jesli wiesz o czym mowie :)

zhda.png

Opublikowano

Jak podobają się wam Bramy Piekieł? Jakieś bugi, pomysły na usprawnienie? :)

Są fajne.

może, może nie

Opublikowano

Akurat na serwerze jest "navi". Wszyscy archerzy na serwerze sa na to doskonalym dowodem.

Jesli wiesz o czym mowie :)

jak ty pierdzielniesz to jest masakra archerzy maja takie dmg bo łuk jest zbugowany i juz sie staraja to naprawic to z navi nie ma nic wspolnego wiec nie opowiadaj takich glupot

Opublikowano

jak ty pierdzielniesz to jest masakra archerzy maja takie dmg bo łuk jest zbugowany i juz sie staraja to naprawic to z navi nie ma nic wspolnego wiec nie opowiadaj takich glupot

nie mowie o navi navi, w sensie, ze archerzy maja tak masakryczne pierdneicie niczym z navi, moze sie ogarnij troszke a nie piana z pyska co?

poprostu administracja sobie zlewa, ze archerzy mja z dupy gigantyczny dmg i administracja to zlewa, co, poseidon sypia z calym NGS?

Nawet full abs nie pomaga, bije im wtedy min 2x mniej niz oni mi..

widac nie musze czekac na 15:00 az dzieci przyjda ze szkoly bo dorosli tez maja wodoglowie i biora wszystko na powaznie

zhda.png

Opublikowano

nie podniecaj sie tak zle zrozumialem to o co ci chodzilo po co tak sie napinasz? spokojnie apropo tego ze admini maja to w dupie to poczytaj lepiej w temacie bo tam karkowsky z tego co pamietam wypowiada sie i staraja sie to ludzie razem ogarnac ;)

Opublikowano

dokladnie mam 50 na strzaly i dostalem z Ognistej okolo 40k Archer z 90 zdjal mmnie na skilla przesada. 

2. Drop kamoli na forum jest GLOSNO i to Bardzo zaczynalem gre mialem ponad 20 kamoli no to mowie sobie kurde wbije ten 85 i pojde na nowe metki 3h na metkach 0 Kamoli 70 malzy no to dobre i te malze 

nastepny dzien 0 kamoli 10 malzy 3 pudla z KU mam rekawice z IS + w grze czyli 100% na drop a jeszcze zmiejszyliscie drop malzy z 3 do 1. Czyli radze wam drodzy gracze nie wbijac 75 bo to bezsens 0 zarobku wiecej mozna zarobic w M2 niz na mapie 85/95 

kamole teraz to rzadkosc na rynku a jak sa to po 20-30kk gdzie to bylo warte 2kk za 3-4 to juz nikt nie bral. 

i gdzie tu rozum ? :)

image.png

Opublikowano

dokladnie mam 50 na strzaly i dostalem z Ognistej okolo 40k Archer z 90 zdjal mmnie na skilla przesada. 

2. Drop kamoli na forum jest GLOSNO i to Bardzo zaczynalem gre mialem ponad 20 kamoli no to mowie sobie kurde wbije ten 85 i pojde na nowe metki 3h na metkach 0 Kamoli 70 malzy no to dobre i te malze 

nastepny dzien 0 kamoli 10 malzy 3 pudla z KU mam rekawice z IS + w grze czyli 100% na drop a jeszcze zmiejszyliscie drop malzy z 3 do 1. Czyli radze wam drodzy gracze nie wbijac 75 bo to bezsens 0 zarobku wiecej mozna zarobic w M2 niz na mapie 85/95 

kamole teraz to rzadkosc na rynku a jak sa to po 20-30kk gdzie to bylo warte 2kk za 3-4 to juz nikt nie bral. 

kamole z 85 juz wgl nie dropia z metkow jakby co :)

jedyne co dropi z tych metkow to zmianki po 20 obsydiany i malze po 3, do tego z rekawiczka nie zawsze dropi nawet 1 z tych 

zhda.png

Opublikowano

Dlatego właśnie dystukujemy o tym u nas na forum, w końcu od tego ono służy, wyciągniemy z tego wszystkiego logiczne wnioski i zrobimy tak, aby odpowiadało to wszystkim ;)

Robił już ktoś z Was dungeon - Bramy Piekieł? Jak wrażenia? ;)

1888904_586023521492000_503932187_o.jpg

Opublikowano

jezeli masz rekawice z isu i jeszcze zalozysz rekawiczke w grze to one Ci sie buguja i nie daja zadnego efektu :D

Opublikowano

kamole z 85 juz wgl nie dropia z metkow jakby co :)

jedyne co dropi z tych metkow to zmianki po 20 obsydiany i malze po 3, do tego z rekawiczka nie zawsze dropi nawet 1 z tych 

juz po 1 leci od 2 dni. :) 

jezeli masz rekawice z isu i jeszcze zalozysz rekawiczke w grze to one Ci sie buguja i nie daja zadnego efektu :D

bilem buffem i mialem Identyczny drop 

Dlatego właśnie dystukujemy o tym u nas na forum, w końcu od tego ono służy, wyciągniemy z tego wszystkiego logiczne wnioski i zrobimy tak, aby odpowiadało to wszystkim ;)

" Dyskutujemy " widzialem temat gdzie gracz pisal do Franklina w grze i to mi wystarcza zeby wiedziec jak " pracuje " :) sam nie wie co dodal xD taka prawda i poprawice drop nieb. ziol

image.png

Opublikowano
" Dyskutujemy " widzialem temat gdzie gracz pisal do Franklina w grze i to mi wystarcza zeby wiedziec jak " pracuje " :) sam nie wie co dodal xD taka prawda i poprawice drop nieb. ziol

Temat zostanie rozwiązany - zostanie zastosowany odpowiedni drop kamoli z odpowiednich bossów/metinów. Trochę absurdalnym jest rzucanie tekstami, że sam nie wie co dodał, bo jednak zależało nam na tym, żeby te kamole były coś warte, to samo tyczyło się KU. Najwidoczniej z zmneijszeniem dropu kamoli przesadziliśmy, fakt, jest to nasz błąd i przyznajemy się do tego, za co przepraszamy. Jesli masz bugi, mozesz zglosic je do mnie na PW i w odpowiednim temacie u nas na forum, jeszcze nie spotkałem się, żeby miał ktoś problem z dropem niebieskich ziół do biologa, także sprawdź dokładnie, a pózniej opisz jak sytuacja wyglada.

Opublikowano

Jakiś pomysł na zarobek na 114 lvl? :D

Bossy na nowych mapach i dungeony, do tego mozesz sobie dropka zrobic.

Opublikowano

O proszę jak miło że administracja pomaga. Z małej obserwacji zauważyłem że trochę nudno jest na serwerze jak na taką populację. Mało wojen gildii, może droga administracja zorganizowała by jakiś turniej pvp?

Opublikowano

Temat zostanie rozwiązany - zostanie zastosowany odpowiedni drop kamoli z odpowiednich bossów/metinów. Trochę absurdalnym jest rzucanie tekstami, że sam nie wie co dodał, bo jednak zależało nam na tym, żeby te kamole były coś warte, to samo tyczyło się KU. Najwidoczniej z zmneijszeniem dropu kamoli przesadziliśmy, fakt, jest to nasz błąd i przyznajemy się do tego, za co przepraszamy. Jesli masz bugi, mozesz zglosic je do mnie na PW i w odpowiednim temacie u nas na forum, jeszcze nie spotkałem się, żeby miał ktoś problem z dropem niebieskich ziół do biologa, także sprawdź dokładnie, a pózniej opisz jak sytuacja wyglada.

aktywowalem misje z nieb. ziolami bilem tego bossa na mapie 85 i ziola nie dostalem. ;p 

Eliksir poszukiwacza nie dziala , Jezeli masz stroj i zakladasz smoking postac normalnie sie porusza moze expic z smokingiem ktory mozna wybnowac. ;)

image.png

Opublikowano

Bossy na nowych mapach i dungeony, do tego mozesz sobie dropka zrobic.

Coś aktualizacja mi popsuła, bo loguję się na postać to mi klienta wywala.

Teraz rozpakowałem od nowa clienta i się nawet nie włącza. Co jest?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...