Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przerwa techniczna potrwa 10/15 minut.

od 80lvla dalej trzeba expić w DC, czy jest inne miejsce do expienia?

Grota v1, v2. Od 85 Nefrytowa Zatoka.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po kilku już dniach gry stwierdzam iż serwer jest idealny do gry . Jedynie eq ciężko kupić po normalnej cenie :D Zarobek dla nowych graczy jest idealny zobaczymy co bd potem . Być może zainwestuje w IS ( kupie chyba peta ) na pewno opłaca się wydać te kilkanaście zł na serwer !

Opublikowano

co z inwazją metinów ? nie było żadnego info.!!

Polecam czytanie ze zrozumieniem na przyszłość.

47teo9.jpg

oyqhvl.jpg

Wymienie postać na concrodi za postać/eq tutaj. Pisać na priv.

Anty. Jak oceniacie serwer? Ciężko się wybić z początku, jak z zarobkiem, ilością osób online itp?

Graczy online dziennie ok. 1200, łap screena z godziny 14. Odnosnie zarobku, polecamy dungeony takie jak Wieża Orkow, Wieza Mistyków, Diabelskie Katakumby i Bramy Piekieł, oraz wyprawy na bossy. Co do reszty, chyba MarueS dobrze Ci wyjasnil, mozesz tez zagadac do reszty userow.

8/10

Nie, nie jest ciężko. Sporo ludzi zaczyna grać na serwerze, jest pełno 25 - 50lvl.

Zarobki na małym lvl, hmm - WO/WM , ulepszanie, dropienie ulepszaczy typu Shurikeny+, Pajęcze Sieci itp.

W ciągu tygodnia + 900 graczy, Weekend - ok 1200.

z078gq.jpg

Gdzie jest wieza mistykow? ??? 

Dodacie jakies raty do kalendarza ?

Wieża Mistyków znajduje się niedaleko DT i DC. Otwórz minimapke i bedziesz mial pokazany konkretny punkt. Raty są tylko z okazji specjalnych wydarzeń, być może dostaniecie po Wojnie Krolestw

Opublikowano

Przerwa techniczna potrwa 10/15 minut.

Grota v1, v2. Od 85 Nefrytowa Zatoka.

wydaje mi się, że exp w grocie jest troszkę słaby, byłem tam na 70lvlu i leciał mi tam chyba niecały % za spota przed v2, więc jak mam 81lvl, to się boję pomyśleć, co tam się będzie działo. Exp w grocie jest chyba za słaby.

Czemu jak otwieram szkaty w red lesie, to lecą mi same PD i laski mędrca? Nic poza tym, myślałem, że dropią z  tego krwste etc. a tylko pd i laski...

Opublikowano

Chwilowo zablokowaliście wejście na baronową usprawiedliwiając się tym,że quest do niej może powodować błędy powodujące wywalanie chanelu 1. Jednak wczoraj wieczorem znów wywaliło ch1 a na baronową nie można było chodzić więc od czego jeżeli nie od questu jest to spowodowane?Wiecie już o co chodzi? Co powoduje błędy i najważniejsze pytanie:Kiedy ponownie będzie można chodzić na ten rajd?Kiedy będzie poprawnie funkcjonował i zostanie oddany do użytku?

~Serwer polecam i zapraszam do gry.

#rein

Opublikowano

Zapisy na Turniej PvP otwarte! Zapraszamy na nasze forum do działu dyskusje, link na forum.

1653990_485959398174845_2077322557_n.png

Chwilowo zablokowaliście wejście na baronową usprawiedliwiając się tym,że quest do niej może powodować błędy powodujące wywalanie chanelu 1. Jednak wczoraj wieczorem znów wywaliło ch1 a na baronową nie można było chodzić więc od czego jeżeli nie od questu jest to spowodowane?Wiecie już o co chodzi? Co powoduje błędy i najważniejsze pytanie:Kiedy ponownie będzie można chodzić na ten rajd?Kiedy będzie poprawnie funkcjonował i zostanie oddany do użytku?

~Serwer polecam i zapraszam do gry.

Najwidoczniej tak. Oddamy ją do użytku jak dopracujemy ją tak, aby działała sprawnie, będzie miało to miejsce w trakcie tygodnia.

Opublikowano

z tym zuo to troche byla lipa dla 95+ bo nie mialem co tam bic .. metki z czer. lasu ? :X wolalem juz zostawic innym .. na 2 raz pomyslcie o wieszych lv np mogliscie zrzucic Bossy z mapki 85. ;) 

@ co do badan biologa to nieb ziola .. dajcie drop z kazdego bossa 

Zostały zrespione wszystkie kamienie metin od 1 do 125lv, także to nie nasza wina jesli ktoś zdąrzył ubić je przed Tobą, na przyszłość zrespimy ich więcej. Odnosnie nowych questow u biologa, drop ziół zostanie taki jak jest.

Opublikowano

A co to za event bedzie?

Niedziela 02.03 Inwazja Bossów raczej dzisiaj o 20:00 będą zrespione bossy na jakieś mapie i na którymś chanelu :)

ddz8gi.png

Opublikowano

moglibyście naprawić tego Biologa w końcu -,-

czekam i czekam i nadal nic... chyba nawet w temat na forum żaden admin nie wchodzi :) 

wielu ludzi ma problem, nie tylko ja  =_=

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Mam pytanie czemu ludzie na 50 lvl płacą za tp na dc ? Co tam takiego jest ? Jakie eq muszę mieć żeby dać tam rade ? Exp tam leci czy co ?

Co mogę kupić za 50 ap ?

Opublikowano

Mam pytanie czemu ludzie na 50 lvl płacą za tp na dc ? Co tam takiego jest ? Jakie eq muszę mieć żeby dać tam rade ? Exp tam leci czy co ?

Co mogę kupić za 50 ap ?

Expisz tam 50 - 85LvL.

Jak najwięcej na nieumarłe, trochę hp, ataku, % na moby, bloku/odbicia i jazda calutkie korytarze na lajcie ;)

* Polecam zaopatrzyć się w wierzchowca 150/150 lub 200/200.

Dodam również, że im więcej ludzi mamy w pt, tym większe są spoty!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Expisz tam 50 - 85LvL.

Jak najwięcej na nieumarłe, trochę hp, ataku, % na moby, bloku/odbicia i jazda calutkie korytarze na lajcie ;)

* Polecam zaopatrzyć się w wierzchowca 150/150 lub 200/200.

Dodam również, że im więcej ludzi mamy w pt, tym większe są spoty!

Ile ludzie biorą za tp ?

Opublikowano

Ile ludzie biorą za tp ?

Czasem cie wrzucą za free, a tak przeważnie to od 5 do 10 kk maks.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dzisiaj 1 gm powiedzial mi ze w dc dzialaja diably.

Dziwne, wszyscy robią eq na Nieumarłe.

Poza tym, ja mając 60 na DT, FMS+9 śr 40 z Moba+5 biłem po 4-5k, a na diabły miałem parę marnych % .

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...