Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mysle ze majac trute sr 39 z kd +5 i 90% na trupy to malo bic 4k w te moby...

Zmienie bony na diably i napisze jakie efekty.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Devils = diabelskie . Chyba nie muszę tłumaczyć :)

Nowa era dzieci nie znają a angielskiego

Fajnie że chciałeś zabłysnąc, lecz jednak Ci nie wyszło...   To że akurat devils znaczy diabelskie nie oznacza, że działa bon na diabły.. Na ezoterach jakoś działa bon na mistyki a czy nazywają się miestyczne dręczyciele? ... Także jeśli chodzi o bon to nie tylko na tym privie ale i wszędzie, naawet na pl'u działa bon na dt, a jeśli to Ci nei wystarcza to wejdź sobie choćby na metin wiki i zobacz co działa na azraela = czyli katakumby. 

Logout co do Twojego pytania, tak jak mówili w dc leci piękny exp.. a im więcej ludzi w pt tym większe spoty. Co do ceny jaką Ci podali to 10kk nie jest max.. niektórrzy ludzie którzy   tepają 1 postacią cenią się na 10kk, a ja osobiście przenosze 4 postaciami za 15kk, także musisz po prostu pytać kto ile bierze i iloma postaciami. 

Opublikowano

@Up Polecam spoty ladne a 15kk to nie duzo. Nigdy nie mialem problemow z tepkiem od niego ; )

Zapraszam, pytanie do administracji kiedy polaczycie te krolestwa?

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Fajnie że chciałeś zabłysnąc, lecz jednak Ci nie wyszło... To że akurat devils znaczy diabelskie nie oznacza, że działa bon na diabły.. Na ezoterach jakoś działa bon na mistyki a czy nazywają się miestyczne dręczyciele? ... Także jeśli chodzi o bon to nie tylko na tym privie ale i wszędzie, naawet na pl'u działa bon na dt, a jeśli to Ci nei wystarcza to wejdź sobie choćby na metin wiki i zobacz co działa na azraela = czyli katakumby.

Logout co do Twojego pytania, tak jak mówili w dc leci piękny exp.. a im więcej ludzi w pt tym większe spoty. Co do ceny jaką Ci podali to 10kk nie jest max.. niektórrzy ludzie którzy tepają 1 postacią cenią się na 10kk, a ja osobiście przenosze 4 postaciami za 15kk, także musisz po prostu pytać kto ile bierze i iloma postaciami.

wejdź na serwer , zobacz :) gram tu trochę dłużej niż ty , i wiem co działa a co nie ^^

Opublikowano

@Up Polecam spoty ladne a 15kk to nie duzo. Nigdy nie mialem problemow z tepkiem od niego ; )

Zapraszam, pytanie do administracji kiedy polaczycie te krolestwa?

Przy update gry do wersji 2.0

Opublikowano

Tylko ja nie mogę się zalogować? 

ip-blpklbzxztkohkhzeufx.jpg

#Ascarial #Metin

Usunales te pliki z packa?

90472801207480070301.png

Opublikowano

Usunales te pliki z packa?

Niezbyt wiem wgl. o co chodzi?

Edit

Dobra już znalazłem, wielkie dzięki :)

Edit

Sciagnalem, pobrałem to co kazało forum i znowu to samo.

Edit

Tylko z ch1 tak mam :F

Opublikowano

wejdź na serwer , zobacz :) gram tu trochę dłużej niż ty , i wiem co działa a co nie ^^

Hmm możliwe ze grasz dłużej niż ja, nie wiem.. Ale żeby nie wprowadzać tutaj zamieszania z czystej ciekawości wszedłem jeszcze raz do dc, z tym że wybonowałem sobie 2 hełm 20 na diabły i wynik jest taki ( oczywiście na krycie )  :

1. Bez hełmu w moby 1290

2. w hełmie na 20% diabły  1346

3. w hełmie 20% na nieumarłych  1428 

Także no bon na diabły może i działa, ale jak widać nie tak jak bon na nieumarłych więc najlepiej mieć to i to ;x Także sprawdź sam jeszcze raz czy aby na pewno tutaj bon na dc różni się od pozostałych privóv i PL'a  ;x  

Opublikowano

heehs, dziś dowiedziałem sie, że dostałem bana :O

bardzo ciekawie, zwłaszcza dlatego, że nie znam powodu :)

można sie jakoś porozumieć w tej sprawie z administracją ? :)

pozdrawiam i czekam na wyjaśnienie :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

heehs, dziś dowiedziałem sie, że dostałem bana :O

bardzo ciekawie, zwłaszcza dlatego, że nie znam powodu :)

można sie jakoś porozumieć w tej sprawie z administracją ? :)

pozdrawiam i czekam na wyjaśnienie :D

Napisz do mnie na PW z Nickiem Postaci to powiem Ci dokładnie, nie wiem pod jakim nickiem grasz w grze. Jeśli jest on niesłuszny, mozesz napisac odwolanie u nas na forum.

Zaraz odbedzie sie przerwa techniczna potrwa ok. +/- 15 minut.

Opublikowano

Baobao to tylko z item shopu mozna ogarnac czy jest na to jakas misja czy cos??? 

Only IS, lub za 300 - 500kk od graczy.

* No chyba że za jakiś event, czy coś.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zaraz odbedzie sie przerwa techniczna potrwa ok. +/- 15 minut, międzyczasie możecie zapisać się na Turniej PvP ;)

Opublikowano

Czy warto tu zagrac ? Ile osób  online w dzien jest? 

Dobija do 1,2k tak warto.

90472801207480070301.png

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, ale na 80-85 lvl trzeba brać big spota na DC, a co za tym idzie lagi są masakryczne, Mój komputer, na którym obecnie siedzę tego nie wytrzymuje i tu pojawia się pytanie - co robić na serwerze? Do Gv1/2 nie pójdę, bo po co? exp słaby, dropu nie ma. Dropić ulepszacze? Nie ma jakich na tym lvlu, bo w grocie matowe etc. słabo lecą, metiny 90? Nic z nich nie leci dobrego. Drop 30lvl się nie opłaca. PD na 7 dni... 23zł :O Serwer ogólnie bardzo dobry, polecam jak najbardziej, nie radzę nikomu się śpieszyć z wysokim lvlem, bo później jedyne co będzie robił, to siedział w m1, bo na mapach 85+ słyszałem, że trudno jest zarobić bo również multum ludzi.

No ale tak czy siak, serwer mega, polecam w 100% :)

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, ale na 80-85 lvl trzeba brać big spota na DC, a co za tym idzie lagi są masakryczne, Mój komputer, na którym obecnie siedzę tego nie wytrzymuje i tu pojawia się pytanie - co robić na serwerze? Do Gv1/2 nie pójdę, bo po co? exp słaby, dropu nie ma. Dropić ulepszacze? Nie ma jakich na tym lvlu, bo w grocie matowe etc. słabo lecą, metiny 90? Nic z nich nie leci dobrego. Drop 30lvl się nie opłaca. PD na 7 dni... 23zł :O Serwer ogólnie bardzo dobry, polecam jak najbardziej, nie radzę nikomu się śpieszyć z wysokim lvlem, bo później jedyne co będzie robił, to siedział w m1, bo na mapach 85+ słyszałem, że trudno jest zarobić bo również multum ludzi.

No ale tak czy siak, serwer mega, polecam w 100% :)

Wielkość spota w Katakumbach jest zależna od ilości osób w PT. Czym więcej osób w PT, tym większe spoty. Poza tym masz od tego grote v1 i v2, od 85lv masz Przylądek Smoczego Ognia, więc co tu więcej mówić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...