Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy kliknąć enter i zobaczyć ile osób online ;) bo 50% sklepów jest od innych postaci.

O której jest ta inwazja? Bo trochę to wkurzajace, że kalendarz jest, ale godzin nie ma, a nie chce mi sie 12h przed kompem siedzieć.

Co jest najlepiej kupić w IS, żeby to sprzedać i jak najwięcej zarobić? Bo Hajs sie zgadza ;d

Skille wbijaja z m6 jak było na balantii etc. czy z m10?

Inwazja odbedzie się o 19:00, dawaliśmy info w grze ;) Najlepiej opłaca się kupić wierzchowca Ailosa lub BaoBao z tego co zauważyliśmy, jest dużo chętnych na te dwie rzeczy. do G jest 10KU, skill na G może wbić nawet z m6. ;)

Swoją drogą.

Dziś o godzinie 13:22 pobiliśmy kolejny rekord online - 1202 osoby aktywne na serwerze. Dziękujemy Wam za tak duże zainteresowanie, liczymy, że z dnia na dzień będzie Was coraz więcej ;) Standardowo z okazji pobicia rekordu mamy dla Was kody na SM do wykorzystania w ItemShopie o wartości 3,69 pln, należy wpisać je na stronie w odpowiedniej tabeli. Kody są jednorazowe, kto pierwszy, ten lepszy! Zapraszamy również wszystkich graczy niezależnie od levela o 20:00 na Inwazje Bossów.

0ad210dd

b01018dc

ee6b710f

3e402e71

e108f584

1598739_483424721761646_1525250122_o.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl niezależnie od levela zapraszamy o godzinie 20:00 na Inwazje Bossów. Miejsce odbycia się eventu podajemy w grze przed rozpoczęciem. Jakie bossy spotkacie na evencie?

1-50lv:

Best Maniak
Best Żołnierz
Best Kapitan
Królowa Pająków
Ezoteryczny Przywoływacz
Zjawa Duchów Drzew
Wódz Orków
Chodząca Małpa

50-85lv:

Olbrzymi Nosiciel Plagi
Umarły Rozpruwacz
Czerwony Smok
Lodowa Wiedźma
Władca Duchów Drzew
Tysięczny Wojownik

85-125lv:

Scouman
Rzygacz
Generał Lobser
Arges
Rakszas
Beran-Setaou
Azrael

Opublikowano

Zaczynam dziś grać na tym serwerze od zera surką wp, myslicie ze oplaca sie zaczynać od zera?

Troche dziwne pytanie.

Nie widze powodu by nie zaczynac jesli serwer sie komus podoba, poczatki tutaj sa srednio-bardziej srednie haha ale potem coraz łatwiej, przynajmniej ja mialem takie wrazenie.

zhda.png

Opublikowano

Mam problem,mianowicie mam błąd z klientem ''program przestał działać'' a porady z Waszego forum,tutaj na mpc nic nie dają ;x Nie mam juz pomysłu,instalowałem na nowo klienta,skanowałem system i nic;x Wczoraj było idealnie a teraz lipton.Masz może jakieś pomysły?;f

Problem rozwiązany. :P

#rein

Opublikowano

Pomyślcie nad tym, aby zwiększyć liczbę metinów, albo szybkości respu, bo drop np. w m2 to tragedia

Opublikowano

Pomyślcie nad tym, aby zwiększyć liczbę metinów, albo szybkości respu, bo drop np. w m2 to tragedia

To zapraszam do WO tam metki są o każdej porze.

#rein

Opublikowano

robienie zuo na wężowym polu, gdzie mobki, które same atakują, mają Cię na 3 walnięcia - bezcenne, ubilem  2 wodzów i nawet dropu nie wziąłem, bo mnie zabiły moby i inni wzięli drop. Przemyślane to jak najbardziej

Lepiej było zrobić

Orki - Piekło - Sohan, no ale cóż... Ja po 2 minutach podziękowałem za event. << Nie doszukuję się minusów>>

Mam nadzieję, że w przyszłości zrobicie z metinami, bo to 100* lepsze :>

Opublikowano

ZUO 1-49lvl - czyli reinkary, których nikt nigdy nie ubija i bossy 84 z red lasu. WTF?

Jedyne dobre co mi dropło to bodzio i te nowe książki po 3. Nie był to za bardzo udany event. Mam nadzieję, że następny będzie lepiej zorganizowany.

tenor.gif

Opublikowano

Widze, że loża malkontentów utworzyła się w tym temacie. Jaki mam wpływ na to, że nie każdy kwapi się do ubicia danego bossa? Boss z Red Lasu poleciał na nieodpowiednią mape, fakt, nasz błąd, za co przepraszam. Reszta graczy jakoś nie narzekała na Event, zapytaj sobie wyższych leveli, no ale cóż, każdemu nie dogodzisz.

Opublikowano

Widze, że loża malkontentów utworzyła się w tym temacie. Jaki mam wpływ na to, że nie każdy kwapi się do ubicia danego bossa? Boss z Red Lasu poleciał na nieodpowiednią mape, fakt, nasz błąd, za co przepraszam. Reszta graczy jakoś nie narzekała na Event, zapytaj sobie wyższych leveli, no ale cóż, każdemu nie dogodzisz.

No tak wyższe lvle nie narzekały, bo sobie mogły poradzić ^^

Mam nadzieję, że nie pomylicie się znowu :D I nie dawajcie tych ezotów, bo się je ubija, przez co są reinkary, których nikt nie ubija

A tu taki ss ^^:

http://imageshack.com/a/img600/8605/9dls.jpg

tenor.gif

Opublikowano

Opłaca się grać od nowa ?

Oczywiście, że tak. Dropniesz 1 aurę, sprzedasz i masz na bojowca. Potem idziesz na metki m2/WO i tam zarabiasz. No albo kupujesz peta w isie i sellasz go za 400kk i masz od razu hajs na eq :D

tenor.gif

Opublikowano

No tak wyższe lvle nie narzekały, bo sobie mogły poradzić ^^

Mam nadzieję, że nie pomylicie się znowu :D I nie dawajcie tych ezotów, bo się je ubija, przez co są reinkary, których nikt nie ubija

A tu taki ss ^^:

http://imageshack.com/a/img600/8605/9dls.jpg

Przy kolejnym evencie uwzględnimy Twoją i reszty opinie ;)

Opłaca się grać od nowa ?

Oczywiscie, czemu nie? Doskonałym przykładem jest gracz GuRu, zaczął grać dwa miesiące po starcie, a aktualnie jest TOP1. Każdy ma szanse się wybić, wystarczy umiejętnie to zrobić, kolega wyżej nawet napisał Ci sposób ;)

Opublikowano

Przy kolejnym evencie uwzględnimy Twoją i reszty opinie ;)

Oczywiscie, czemu nie? Doskonałym przykładem jest gracz GuRu, zaczął grać dwa miesiące po starcie, a aktualnie jest TOP1. Każdy ma szanse się wybić, wystarczy umiejętnie to zrobić, kolega wyżej nawet napisał Ci sposób ;)

TOP1 :) Fakt, ale  to nic wielkiego, z ISem kwestia paru dni i mozna sie z nim zrownac :) 

Inna sprawa, ze jednak jakies eq do tego trzeba miec no i do pvp tez bo co za zabawa wbic level i nie moc sie bic z innymi ;P Innymi slowy

Dajemy Ci tony expa, prosze, wbijaj sobie lvl ale bez eq ktore robi sie trudniej  zostaniesz w... w tyłek.

zhda.png

Opublikowano

TOP1 :) Fakt, ale  to nic wielkiego, z ISem kwestia paru dni i mozna sie z nim zrownac :)

Inna sprawa, ze jednak jakies eq do tego trzeba miec no i do pvp tez bo co za zabawa wbic level i nie moc sie bic z innymi ;P Innymi slowy

Dajemy Ci tony expa, prosze, wbijaj sobie lvl ale bez eq ktore robi sie trudniej  zostaniesz w... w tyłek.

Umiejętność wybicia się szybko na serwerze nie zależy od tego, jak wielkie kwoty władujesz w IS. Powiedz mi, co takiego masz w ItemShopie, że pozwoli Ci się stać niemalże od razu TOP1. Spójrz na topke, najwyższy level z graczy to 115, maksymalny na serwerze - 125. Grają na serwerze w większości od stycznia, a teraz wymien to co napisałeś wyżej, bo w ItemShopie nic poza jednym wierzchowcem i pakietem nie daje dodatkowego bonusu do expa. Sorry, to jest serwer hard/medium, nie znajdziesz tutaj Hwanga w Itemshopie i broni na 75lv +9, przykro mi, trzeba się jednak troche potrudzić, taka jest idea tego serwera. Poza tym porównaj sobie ceny w ItemShopie z innymi serwerami, u nas przykładowo Bao-Bao znajdziesz w przeliczeniu SM na PLN za około 12, gdzie na innych serwerach jest po 30/40/50. Wszystko jest zaprojektowane tak, aby każdy gracz miał mniejwiecej równie szanse w grze, aczkolwiek wiadomo, przedmioty z ItemShopu zawsze dadzą jakieś dodatkowe bonusy Twojej postaci, jest to oczywiste.

Opublikowano

Patrząc na m1 graczy jest dość sporo , a dokladnie do ilu dochodzi max w godzinach szczytu?

Wczoraj mielismy rekord, 1202. Przeważnie gra ok 1100 online.

1598739_483424721761646_1525250122_o.jpg

A TU SCREEN OD GRACZA:

1393155763-U622292.jpg

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na administracji jest zapewne jak na Reventialu.

Co do prezki grafika przejrzysta , serwer ma w sobie klimat ale gralem jużna poprzedniej edycji wymienionej wyżej i działo się co działo .

Opublikowano

Umiejętność wybicia się szybko na serwerze nie zależy od tego, jak wielkie kwoty władujesz w IS. Powiedz mi, co takiego masz w ItemShopie, że pozwoli Ci się stać niemalże od razu TOP1. Spójrz na topke, najwyższy level z graczy to 115, maksymalny na serwerze - 125. Grają na serwerze w większości od stycznia, a teraz wymien to co napisałeś wyżej, bo w ItemShopie nic poza jednym wierzchowcem i pakietem nie daje dodatkowego bonusu do expa. Sorry, to jest serwer hard/medium, nie znajdziesz tutaj Hwanga w Itemshopie i broni na 75lv +9, przykro mi, trzeba się jednak troche potrudzić, taka jest idea tego serwera. Poza tym porównaj sobie ceny w ItemShopie z innymi serwerami, u nas przykładowo Bao-Bao znajdziesz w przeliczeniu SM na PLN za około 12, gdzie na innych serwerach jest po 30/40/50. Wszystko jest zaprojektowane tak, aby każdy gracz miał mniejwiecej równie szanse w grze, aczkolwiek wiadomo, przedmioty z ItemShopu zawsze dadzą jakieś dodatkowe bonusy Twojej postaci, jest to oczywiste.

Al po co odrazu taki atak na mnie, ja tylko mowie, ze jesli masz eq to top1 z ISem to kwestia paru dni, top9  wiesz jaki level mial jakis tydzien temu ? Mniejszy niz 85. Jeszcze pare dni temu to ja mu pomagalem w tpaniu na DC, a teraz to top9. Jak? Moc ISu jak on sam to ujal, a ktorych itemow to sam spojrz przeciez wiesz co masz w IS, sa iutemy na expa, defa ofc nie przedmioty doslownie ale rozne mini-bajerki do ubierania

Wstales lewa noga czy jak? Rozumiem, ze ZabQ bredzi glupoty to po nim jezdzisz ale to sa fakty a nie brednie, wiem, ze serwer musi na sb zarobic i sam bym w to z checia zainwestowal gdybym mial expic na powerze a to, ze ciezkozdobyc eq a latwo sie expi to juz serio tez usiales hejtowac, przeciez sam zrobiles taki serwer, a ja tego nie neguje, to mi sie podoba i tez po mnie jezdzisz za to, ze taki serwer sobie wymarzyles? 

zhda.png

Opublikowano

Ke? Ale czemu nie ma w prezentacji pokazanych zbroi dla ninji i szamana?  :huh: Bo chyba zrobienie screena i dodanie mu szumnej rameczki w PS nie jest ponad wasze możliwości, prawda?...

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na administracji jest zapewne jak na Reventialu.

Co do prezki grafika przejrzysta , serwer ma w sobie klimat ale gralem jużna poprzedniej edycji wymienionej wyżej i działo się co działo .

Tez tam gralem i powiem ci ze jest inaczej - lepiej. Nie oceniaj dopoki nie zagrasz.

Serwer polecam gra sie bardzo fajnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...