Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o godzinie 19:00 na Konkurs OX! Do zgarnięcia atrakcyjne nagrody. Obserwujcie nas na facebooku, już wieczorem pojawią się kody na darmowe SM do wykorzystania w ItemShopie ;)

Usuńcie następujące pliki z folderu pack, UISCRIPT, LOCALE, ROOT.epk, ROOT.eix, następnie po tej czynności spatchujcie clienta i powinno działać. Jeśli dalej działać nie będzie, pobierzcie i wrzuccie tą paczkę do clienta.

https://mega.co.nz/#!bBcySaTa!cS-xOwX8d-e97xZTN-CyaaUpMoTQtuAk-KHiFgDc9Hc

O jakiej wartosci beda te kody. ? 

90472801207480070301.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie się wchodzi na Baronównę ? trzeba jakąś przepustkę ? ciężko samemu ogarnąć ? ;)

Wchodzisz u npc nazywającego się Pung-Ho. Musisz posiadać 1.000.000 Yang, 70 poziom oraz 2 osoby w grupie.

Opublikowano

Wchodzisz u npc nazywającego się Pung-Ho. Musisz posiadać 1.000.000 Yang, 70 poziom oraz 2 osoby w grupie.

jest jakiś limit czasowy ? wszedłem 1 raz i wszystko OK :D

ale po relogu i ponownym wejściu nie pojawiają się potwory  :< // na tym samym ch

na innym ch już wszystko działa :D

@@ 

już wszystko działa, najwyraźniej jakiś błąd w matrixie ^^

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Tylko ja mam tak, że jak posiedzę ze 20min. na DC, to mnie wywala z gry? byłem już kilka razy i po jakimś czasie mnie wywala.

Opublikowano

Kiedy kodziki ? :)

Już są, tak jak pisaliśmy, obserwujcie nas na facebooku, a być może załapiecie się na darmowe SM ;)

coś się zapsuło. Nie mogę wbić na sklepik, po tym jak się tepałem. wrrr

Przerwa techniczna trwa aktualnie.

Opublikowano

jaka komnata ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Komnata Baronowej, została wyłączona tymczasowo ponieważ dostaliśmy zgłoszenie, że na ch1 buguje sie ona, przy czym nie respią sie moby i buguje sie channel. Naprawimy ją, przetestujemy na test serwerze i wrzucimy ponownie do gry nieco ulepszoną od poprzedniej wersji. Przepraszamy za utrudnienia.

Opublikowano

Wymienie postać na concrodi za postać/eq tutaj. Pisać na priv.

Anty. Jak oceniacie serwer? Ciężko się wybić z początku, jak z zarobkiem, ilością osób online itp?

8/10

Nie, nie jest ciężko. Sporo ludzi zaczyna grać na serwerze, jest pełno 25 - 50lvl.

Zarobki na małym lvl, hmm - WO/WM , ulepszanie, dropienie ulepszaczy typu Shurikeny+, Pajęcze Sieci itp.

W ciągu tygodnia + 900 graczy, Weekend - ok 1200.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wszystkich graczy, niezależnie od levela zapraszamy o godzinie 20:00 na Inwazje Kamieni Metin! Więcej informacji w grze tuż przed rozpoczęciem eventu.

Wymienie postać na concrodi za postać/eq tutaj. Pisać na priv.

Anty. Jak oceniacie serwer? Ciężko się wybić z początku, jak z zarobkiem, ilością osób online itp?

Graczy online dziennie ok. 1200, łap screena z godziny 14. Odnosnie zarobku, polecamy dungeony takie jak Wieża Orkow, Wieza Mistyków, Diabelskie Katakumby i Bramy Piekieł, oraz wyprawy na bossy. Co do reszty, chyba MarueS dobrze Ci wyjasnil, mozesz tez zagadac do reszty userow.

8/10

Nie, nie jest ciężko. Sporo ludzi zaczyna grać na serwerze, jest pełno 25 - 50lvl.

Zarobki na małym lvl, hmm - WO/WM , ulepszanie, dropienie ulepszaczy typu Shurikeny+, Pajęcze Sieci itp.

W ciągu tygodnia + 900 graczy, Weekend - ok 1200.

z078gq.jpg

nn0h.png

Opublikowano

Gdzie jest wieza mistykow? ??? 

Dodacie jakies raty do kalendarza ?

Z tego jak się nie mylę, to WM jest w Świątyni Hwang, gdzieś chyba obok DT/DC.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

pymyslow na ulepszenie nie mam ale wydaje mi sie ze drop z wieży na sohan nie pamietam nazwy jest tragiczny dlugo sie to robi w porownaniu np z wo a drop jest nieoplacalny jedyne co tam moze poleciec to kamol duchowy ;) wydaje mi sie tez ze ta wieża mistykow jest zbedna nikt tam nie chodzi ja ją raz zrobilem i to jest dt z mistykami po co to komu?  skoro ulepszac mozna na wo? tym bardziej ze tam resp jest strasznie wolny na pieczeciach, to nie jest tak ze zle zrobiliscie ze dodaliscie taki dungeon tylko szkoda ze tak na prawde niczego sie nie ma z niego moze gdyby po kowalu byl potem jakis boss bardziej oplacalny jak to jest np w ww to by bylo fajnie. apropo baronowej nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie ale wydaje mi sie ze zmniejszyliscie torche drop w ciagu ostatnich dni jesli tak to fajnie by bylo gdyby wrocilo to co bylo wczesniej, dodatkowo moze by dodac drop do jajek np 5 zmianek z jajka i juz by sie lepiej je bilo :) mozna tez zastapic te jajka metinami ale wydaje mi sie ze to by jednak  chyba bylo juz za duzo na baronke :) dodanie tego do baronowej to tylko propozycja ktora nie koniecznie musi byc spelniona bo tam i tak sie fajnie chodzi :) prosze z calego serduszka o oddanie nam baronki jak najszybciej <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...