Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko pięknie i cudownie, ściągnąłem lecz nadal nie potrafię napisać dobrego komentarza ale tylko dlatego że występuje mi owy błąd jak na screen'ie, mógłby ktoś pomóc, lub zna ,,lekarstwo'' na to?

http://iv.pl/images/31060482425821536516.jpg

Pozdrawiam

wypakuj od nowa i nic nie odpalając :

PPM na *exe i Właściwości --> Tylko do odczytu :)

Mi to pomogło :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Mogłem polecać ten serwer, lecz teraz widze jaka jest prawda.

Gdzie nie pójde pełno dzieci... Wszędzie tylko dzieci. Przez tego questa 65 lvl na zabijanie się grać nie da bo 65+ biją 15 lvl co to za sens..

Jak dalej tak pójdzie kończe grę, tyle odemnie.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

wypakuj od nowa i nic nie odpalając :

PPM na *exe i Właściwości --> Tylko do odczytu :)

Mi to pomogło :D

Niestety nie pomogło. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?

Opublikowano

Gdzie nie pójde pełno dzieci... Wszędzie tylko dzieci. Przez tego questa 65 lvl na zabijanie się grać nie da bo 65+ biją 15 lvl co to za sens..

Właśnie to jest - serwera, wchodzę do m2 i oczywiście osoby 100% is + koledzy 80+ level i stoją w tym m2, masakra, ranga powinna spadać za każde zabicie to może by się nie produkowali.

Opublikowano

Troche dystansu do tego ;) na serwerze gra masa również ogarniętych osób, możesz wejść na naszego ts'a i zobaczyć, pierwszym lepszym przykładem jest TOP1 Guru, rozmawiałem z nim osobiście na TS, ma prawie 30 lat. Nie kazdy bedzie latał po m1 i Cie tłukł, a questa możemy usunąć jak się Wam nie podoba, póki co tylko Ty na niego narzekasz, z inna opinia sie jeszcze nie spotkałem.

Właśnie to jest - serwera, wchodzę do m2 i oczywiście osoby 100% is + koledzy 80+ level i stoją w tym m2, masakra, ranga powinna spadać za każde zabicie to może by się nie produkowali.

Mnie jakoś nie dziwi, że w m2 jest dużo osób, serwer ostatnio przeżył prawdziwe oblężenie, przyszła masa nowych graczy poprzez reklame, co za tym idzie zmniejszyła się ilość miejsca na expowiskach. Oczywiscie, nie zaprzeczam, trafią sie jakieś boty, aczkolwiek każdy z nas w Teamie 3/4 razy dziennie, w zależności od godziny pracy, robi sobie wyprawę na szukanie botów ;)

ux1l2k.jpg

Opublikowano

Serwerek bardzo fajny, zawitałem dziś na pare godzinek do kumpla by mu potowarzyszyć i mi się spodobał, lecz to nie moja bajka wolę bardziej Easy serwery ale jeżeli mi się znudzą to wpadnę i tu jak dostoi :)

Opublikowano

Witam serdecznie,

Ile osób gra w godzinach szczytu? Pytam z tego względu iż mam epokowy internet no i cóż.. nie chcę tracić czasu na ściąganie, choć opinie są bardzo pozytywne.

Pozdrawiam

Wacha się między 900, a 1100.

Serwerek bardzo fajny, zawitałem dziś na pare godzinek do kumpla by mu potowarzyszyć i mi się spodobał, lecz to nie moja bajka wolę bardziej Easy serwery ale jeżeli mi się znudzą to wpadnę i tu jak dostoi :)

Dzięki ;)

ux1l2k.jpg

Opublikowano

NGS mam pytanie do cb , mianowicie :

Myślisz jeszcze o jakiejś reklamie? By grało 1300+??

Masz zamiar wprowadzić jakieś nowości które zwala z nog?

Opublikowano

W końcu jakiś ciekawy hard, pobieram klienta, ładna prezentacja oraz film, z którego wynika że technicy prezentują umiejętności techników nasa :D Jeszcze pytanko - jak z bonowaniem itemów? Trudno o dodania i zmianki?

Opublikowano

NGS mam pytanie do cb , mianowicie :

Myślisz jeszcze o jakiejś reklamie? By grało 1300+??

Masz zamiar wprowadzić jakieś nowości które zwala z nog?

Owszem i zobaczycie to w najbliższym czasie ;) Aczkolwiek nie będziemy odbiegać za bardzo od oryginalnego klimatu metina. Co do reklamy, cały czas o niej myślę, na cel postawione mam 2000 osób online, myśle, że do kwietnia uda się to nam osiągnąć. Efekty zobaczycie w najbliższych tygodniach ;)

W końcu jakiś ciekawy hard, pobieram klienta, ładna prezentacja oraz film, z którego wynika że technicy prezentują umiejętności techników nasa :D Jeszcze pytanko - jak z bonowaniem itemów? Trudno o dodania i zmianki?

Dodania i Zmianki są w dropie ze wszystkich mobów na wszystkich mapach oraz w Szkatułkach Blasku Księżyca, które również dropią ze wszystkich mobów na wszystkich mapach. Problemu z wybonowaniem EQ nie ma ;)

Opublikowano

Startujemy z czwartą edycją konkursu! Pierwsza i druga odsłona przyniosła niespodziewany sukces, w związku z tym chcieli byśmy dać Wam szanse ponownie zarobić smile.png Konkurs polega na bardzo prostej zasadzie. Wy - Gracze Ascarial.pl, zapraszacie swoich znajomych na serwer. Kiedy już Wasz znajomy wbije 40 level w grze, musi napisać do nas PW na oficjalnym FanPage na facebooku z następującą treścią.

facebook.com/ascarial

"Do gry zaprosił mnie <Gracz>, gram pod nickiem <NickNowegoGracza>. <screenshot z osobą zapraszającą>"

Osoba, która zaprosiła gracza otrzyma 50 SM do wykorzystania w ItemShopie.

Osoba, która została zaproszona, otrzyma 50 SM do wykorzystania w ItemShopie.

Monety zostaną przyznane do 6h od momentu wysłania do nas wiadomości na facebooku. Przy weryfikacji sprawdzamy adres IP graczy, jeśli ktoś próbuje wyłudzić od nas SM zakładając multikonta - karane będzie to permanentnym banem w grze.

Zapraszać można nieograniczoną liczbę przyjaciół, np. za 5 zaproszonych otrzymasz 250 SM, za 20 aż 1000, co oznacza równowartość prawie 60 zł!

Zapraszamy do udziału!

Opublikowano

Startujemy z czwartą edycją konkursu! Pierwsza i druga odsłona przyniosła niespodziewany sukces, w związku z tym chcieli byśmy dać Wam szanse ponownie zarobić smile.png Konkurs polega na bardzo prostej zasadzie. Wy - Gracze Ascarial.pl, zapraszacie swoich znajomych na serwer. Kiedy już Wasz znajomy wbije 40 level w grze, musi napisać do nas PW na oficjalnym FanPage na facebooku z następującą treścią.

facebook.com/ascarial

"Do gry zaprosił mnie <Gracz>, gram pod nickiem <NickNowegoGracza>. <screenshot z osobą zapraszającą>"

Osoba, która zaprosiła gracza otrzyma 50 SM do wykorzystania w ItemShopie.

Osoba, która została zaproszona, otrzyma 50 SM do wykorzystania w ItemShopie.

Monety zostaną przyznane do 6h od momentu wysłania do nas wiadomości na facebooku. Przy weryfikacji sprawdzamy adres IP graczy, jeśli ktoś próbuje wyłudzić od nas SM zakładając multikonta - karane będzie to permanentnym banem w grze.

Zapraszać można nieograniczoną liczbę przyjaciół, np. za 5 zaproszonych otrzymasz 250 SM, za 20 aż 1000, co oznacza równowartość prawie 60 zł!

Zapraszamy do udziału!

i znów nie będziecie chcieli dawać sm ?

już kilka konkursów dałem i jeszcze za nic nie dostałem sm :) pozdrawiam,  będę próbował do skutku :)

@

na czym będzie polegał event Manwoo ?

Przy weryfikacji sprawdzamy adres IP graczy, jeśli ktoś próbuje wyłudzić od nas SM zakładając multikonta - karane będzie to permanentnym banem w grze.

a jeżeli ktoś korzysta z jednego IP, np. ja i mój brat (którego zaprosiłem) ? jest na to jakies rozwiązanie ? ;)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

1000os + moda nie ma ale Fish bot dozwolony. Na serwerze gra się bardzo fajnie 1-szy raz gram na bardzie ale ten polubilem

Opublikowano

Wszystko pięknie i cudownie, ściągnąłem lecz nadal nie potrafię napisać dobrego komentarza ale tylko dlatego że występuje mi owy błąd jak na screen'ie, mógłby ktoś pomóc, lub zna ,,lekarstwo'' na to?

http://iv.pl/images/31060482425821536516.jpg

Pozdrawiam

Nadal mam ten problem, już drugi dzień i bez skutku wszelkie sposoby.. wie ktoś gdzie może leżeć przyczyna?

Opublikowano

Aktualnie odbywa się przerwa techniczna, serwer za parę minut będzie online. Zapraszamy o godzinie 19:00 na Inwazję Bossów.

Opublikowano

Aktualnie odbywa się przerwa techniczna, serwer za parę minut będzie online. Zapraszamy o godzinie 19:00 na Inwazję Bossów.

Gdzie się odbędzie? Mam nadzieje że dla mniejszych lvli też coś będzie;p

Opublikowano

Więc pograłem trochę i tak - coś w stylu pl-a ale bardziej ogarnięte ;D

Serwer 100% polecam. Jak ktoś lubi medium/hardy to lepiej chyba nie trafi.

Zauważyłem też, że expi się trochę za trudno a eq trochę za łatwo. Bodzie powinny dropić a nie być u handlary, co by itemki ciekawiej się robiło ;D. Oraz szansa na ulepszenie można by było obniżyć 0 5%, bo lubię jak mam farta ;D Niektórzy się nie zgodzą, ale ja po prostu mam takie zapędy żeby non stop paliło.

server 9.5/10 (Dałbym 10/10 ale nie ma cycków :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...