Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakty wyciągnięte z dupy, poprostu konkurencja chce przegonić graczy z zazdrości...

Jakie z dupy? Po tych ss'a jest wiecej itemów z komend niż fubu brylek sprzedał.

Opublikowano

Ale to było na początku serwera, po czym wykasowano większość itemów. Chcecie to grajcie jak nie to nie. Mi się gra przyjemnie i jakoś nie odczuwam żeby ktoś z navi biegał. Uprzedam nie jestem w żadnym stopniu  związany z administracją. A to moja subiektywna opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać...

EDIT: A najbardziej uchachałem się jak powiedział że serwer postoi do 15 marca i potem off.. Taaaa serwer przynoszący spore zyski z jedną z największych ilości graczy online wśród prywatnych serwerów.

Opublikowano

Na fanpage Typowy Fubu jakiś pajac próbuje zrobić nam antyreklame, wcześniej mieliśmy ataki DDoS, teraz ktoś fałszuje dowody i wkleja rozmowy wyrwane z kontekstu z innego serwera i sfałszowane screeny przerobione w photoshopie, aby nas oczernić. Od siebie możemy zapewnić, że w rzeczywistości taka sytuacja nie miała miejsca, a jest to najzwyczajniejsze fałszowanie rozmów i dowodów, wraz z atakami DDoS, aby zaszkodzić serwerowi. Niedługo zobaczycie naszą odpowiedź, nie popuścimy frajerni ;)

Co do Adasia, miał GM'a na serwerze w grudniu i rozdawał itemy swoim "kolegom", za co wyleciał z Teamu. dawno ich na serwerze już nie ma, ponieważ po włamaniu była cofka CAŁEGO serwera, wraz z kasą i rozdaniem EQ.

Opublikowano

Ja Ci żabcio już napisałem na gg co i jak. Czekam na coś z ostatniego czasu. Poważnie porozmawialiśmy sobie z Adrianem i wyjaśniliśmy parę rzeczy dwa dwa miesiące temu, tak więc czekam na obecne 'przekręty'. 

Opublikowano

A chciałem zagrać... Ehh. Znowu dzieci, a nie administracja.

Z takim nastawieniem idź na balmore.

Rozmawiałeś chociaż raz z Administracja na ts? Po czym stwierdzasz że są dziećmi?

Dzieci nie stać na maszyne. Tyle odemnie.

Może troche głupia prośba do administracji, zwiększycie % w kamolach?

Bo no to masakra jest pali po 10 razy pod rząd, drogie nie sa ale egzo to już problem.

Przemyślcie to ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Rozmawiałeś chociaż raz z Administracja na ts? Po czym stwierdzasz że są dziećmi?

Bo no to masakra jest pali po 10 razy pod rząd, drogie nie sa ale egzo to już problem.

Przemyślcie to ;)

duzo graczy powbijalo juz skille na P przy %

wystarczy wiedziec co gdzie dorpi i kamole i egzo nie sa problemem

i nie patrz na prezke bo drop z niektorych bossow jest 30-50% inny niz w niej

wczoraj wieczor -dzis ubilem ze 16 nosicieli, jeszcze kilka dni temu mialbym z tego z 3-4 metale+ bez rekawiczki

a obecnie 0 metali a zamiast nich 1 fasola i 1 malz

no szał ciał a wczesniej tego dropu nie bylo do tego dropz z metkow na wyzszych lv zostal oslabiony i wszystko idzie w gore co dzien jak głupie  niedlugo itemy bedzie sie kupowac po 100b ^^

zhda.png

Opublikowano

Przemyślcie to ;)

Moim argumentem na to, że administracja to dzieci jest chociażby film, który dodano, gdzie dokładnie są opisane przekręty na serwerze. Tak dla jasności:

https://www.youtube.com/watch?v=S7I-QQEerPQ

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Z czego dokładnie (chodzi o bossy/metki) na serwerze dropią perły i w jakiej ilości? (Nie piszcie ,że z małży bo to oczywiste..) .

Zauważyłem,że dzień w dzień 3 postacie w jinno z rana wystawiają ciągle PEŁNE toboły pereł każdego rodzaju,trochę mnie to zainteresowało a topka milczy gdy o to pytam...

Poza tym,jeżeli chodzi o Azraele/Ripery - wątpie,że z tego lecą duże ilości tego ulepszacza ponieważ może dwa razy/24h ktoś ubija owe bossy.

Proszę o szybką odpowiedź administracji/graczy i z góry dziękuje ;)

~Serwer polecam i zapraszam do gry! 

#rein

Opublikowano

Moim argumentem na to, że administracja to dzieci jest chociażby film, który dodano, gdzie dokładnie są opisane przekręty na serwerze. Tak dla jasności:

Skoro twierdzisz, że jestem dzieckiem i robie przekręty, zapraszam Ciebie oraz resztę dziś o 16:30 na TS, odbywamy publiczną rozmowę z graczami. W tym filmiku nie ma żadnych dowodów np. na to, że dałem zgode Adasiowi na rozdawanie przedmiotów graczom. To jest wymyślone gówno po to, żeby zniechęcić graczy do serwera. Rozumiem, że bardziej wiarygodnym źródłem są dla Ciebie wypowiedzi dzieci, które chcą zniszczyć serwer bo je zbanowaliśmy, niż zdanie administracji.

178.217.190.29:6300

Ogarnijcie troche przelewy za SM, czeka się zdecydowanie za długo. A przecież dzięki wpływom za is stoi serwer...

Monety są dodawane w przeciągu 6h od ZAKSIĘGOWANIA przelewu na naszym koncie. Załóżmy, jesli wysłałeś wczoraj o 17 pieniądze, są one na drugi dzień u nas o 11 i zostaną przyznane do godziny 17. Pozdrawiam.

Opublikowano

NGS, serio, nie dam ci świętego spokoju, póki mi nie odpiszesz na PW.

Na ts was nie ma, na MPC nie odpisujeta, co jest z wami?

Odupczyli mi konto uj wie jak i chcę tą sprawę rozwikłać z wami, bo chcę grać na Ascarialu bo serwer przedni ale od zera nie mam zamiaru znów cisnąć.

Pisze tutaj, bo na PW masz 5 wiadomości ode mnie, nie mów tylko że masz taki spam że nie możesz odp. bo ost mi odpisałeś po paru chwilach..

Liczę na ciebie NGS, serio.

aw: Ile jest % na ulepszenia? +7/8/9

# Serwer jak najbardziej polecam każdemu!

Polecam serwer, administracja w przypadku kradzieży pomaga i wyjaśnia sprawę!

Zapraszam na serwer oraz nie sugerować się filmikiem jutubera jakim jest Żabku.

Polecam!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Gram od dwóch tygodni, bardzo polecam serwer ;)

W prosty sposób można zarobić, skille do G robi się naprawdę szybko.

@jedno mnie zastanawia. skąd tutaj szybko wziąć zwoje egzo i kamole?

baner.png

Opublikowano

Gram od dwóch tygodni, bardzo polecam serwer ;)

W prosty sposób można zarobić, skille do G robi się naprawdę szybko.

@jedno mnie zastanawia. skąd tutaj szybko wziąć zwoje egzo i kamole?

Drop z bossów oraz kamieni metin ;)

Polecam serwer, administracja w przypadku kradzieży pomaga i wyjaśnia sprawę!

Zapraszam na serwer oraz nie sugerować się filmikiem jutubera jakim jest Żabku.

Polecam!

W końcu ktoś z zdrowym rozsądkiem.

Opublikowano

z metków? ale od którego lvl'a metka? 45? 50? 55?

kamole z metkow 45 w gore to napewno

nosiciel plagi

krolowa pajakow

to takie nisko lvlowe opcje

zhda.png

Opublikowano

Ja też zagram, mam nadzieje że postoicie jak najdłużej, administracja wydaje się ok co widać po postach, polecam! :)

Opublikowano

Witam serdecznie,

Ile osób gra w godzinach szczytu? Pytam z tego względu iż mam epokowy internet no i cóż.. nie chcę tracić czasu na ściąganie, choć opinie są bardzo pozytywne.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie,

Ile osób gra w godzinach szczytu? Pytam z tego względu iż mam epokowy internet no i cóż.. nie chcę tracić czasu na ściąganie, choć opinie są bardzo pozytywne.

Pozdrawiam

Ok. 1k.

Opublikowano

Dziekuje badzo, mam nadzieje że opinie staną się prawdą i potwierdzę te pozytywne komentarze:)

Nie masz co się obawiać.

Ascarial to chyba jeden z najlepszych serwerów jakie wyszły pod koniec ubiegłego roku i zapewne postoi jeszcze bardzo dłuugo :)

Nic tylko grać!

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...