Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie najlepszy hard na jakim grałem  ;)

Tylko te lagi co parę minut trochę denerwują ale da się grać, lecz możecie spróbować to naprawić.

Co do serwera to na prawdę fajny, mam nadzieje że postoi jak najdłużej.  :)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O 13:00 odbędzie się półgodzinna przerwa w dostępie do serwera.

Podczas owej przerwy zostanie:

• naprawiona Wieża Orków
  • zablokowana możliwość przywołania Króla Demonów w DT
  • dodana Wieża Mistyków, do której wejście znajduje się w Świątyni Hwang

VIZ1Lsh.png

Wieża Mistyków?

Od którego do którego lvl będzie ona dostępna?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Yangi się otrzymuje po kliknięciu na Bryłkę, czy po sprzedaniu jej u handlarki? ;p

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wieża jest dostępna od 35 do 60 poziomu.

będzie na tej samej zasadzie co wo ? "_"

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Jest juz wszystko działające ? nie ma żadnego problemu z WO/WM ? (nie mogę wejść na serwer bo mnie nie ma, a bardzo chciałbym wiedzieć :P)

Opublikowano

Jest juz wszystko działające ? nie ma żadnego problemu z WO/WM ? (nie mogę wejść na serwer bo mnie nie ma, a bardzo chciałbym wiedzieć :P)

O 13 odbyła się przerwa techniczna.

Podczas przerwy zostały dodane takie rzeczy jak:

• naprawiona Wieża Orków
  • zablokowana możliwość przywołania Króla Demonów w DT
  • dodana Wieża Mistyków, do której wejście znajduje się w Świątyni Hwang

VIZ1Lsh.png

W sumie najlepszy hard na jakim grałem  ;)

Tylko te lagi co parę minut trochę denerwują ale da się grać, lecz możecie spróbować to naprawić.

Co do serwera to na prawdę fajny, mam nadzieje że postoi jak najdłużej.  :)

Lagi były chwilowe przez atak DDoS. Serwerownia zablokowała już IP ;)

Informujemy również, że event walentynkowy potrwa do północy ;)

Yangi się otrzymuje po kliknięciu na Bryłkę, czy po sprzedaniu jej u handlarki? ;p

Sprzedaniu u Handlarki.

Opublikowano

Szkoda że są te lagi, trudno ubić bossy jak i duże spoty.

Ale dropić się da, radzę administracji szybko to ogarnąć bo stracicie troszku graczy. A wiadome każdy gracz na miarę złota  ;)

Taki mały SS z panem "Bieniem"  <3

83234743393788418558.png

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

lagi są okrutne ^^ w "zeznaniach" tez sie nie zgadzacie jeden zawodnik dzis pisal ze to wina serwerowni bo cos robia i odbija sie to na serwerach i są te lagi przez to a teraz piszecie tutaj ze są ddosy ^^ wieża mistykow nie dziala przenosi na parter do DT i nic sie nie dzieje.

ogolnie serwer kosa administracja czasem lekko nieogarnieta ale i tak polecam ;)

tylko te lagi ogarnijcie bo to z lekka  boli :D

Opublikowano

lagii mialy ustac .. ;x 

Wg. Corvina 7 godzin temu pozbyli sie problemu i lagi po jakims czasie mialy ustac do tego fakt ze raz wina hosta a raz, ze wina ddosow wreszcie ktore to?:D

zhda.png

Opublikowano

NGS, mówiąc krótko - Jak nie chcesz stracić gracza to spójrz lepiej PW ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Przepraszamy najmocniej za lagi, które dzisiaj Was dręczą przez niemal cały dzień, są one spowodowane atakami DDoS na nasz serwer, najwidoczniej ktoś nas bardzo nie lubi ;) Do jutra powinny one ustać, dostawca maszyny już działa.

Opublikowano

Drodzy gracze, informujemy, ze lagi zostały definitywnie zażegnane, przepraszamy najmocniej za nie. W ramach rekompensaty zapraszamy o godzinie 19:00 na Inwazje Kamieni Metin, natomiast o 20:00 na Event OX! Mamy dla Was również 5 kodów za 3,69 pln do wykorzystania w ItemShopie, kto pierwszy, ten lepszy.

7c3df373
f3967bed
a3025e8d
757adb3a
2f53162c

Jeszcze jedna sprawa.. Na fanpage Typowy Fubu jakiś pajac próbuje zrobić nam antyreklame, wcześniej mieliśmy ataki DDoS,
teraz ktoś fałszuje dowody i wkleja rozmowy wyrwane z kontekstu z innego serwera i sfałszowane screeny przerobione w photoshopie, aby nas oczernić. Od siebie możemy zapewnić, że w rzeczywistości taka sytuacja nie miała miejsca, a jest to najzwyczajniejsze fałszowanie rozmów i dowodów, wraz z atakami DDoS, aby zaszkodzić serwerowi. Niedługo zobaczycie naszą odpowiedź, nie popuścimy frajerni ;)

Opublikowano

NGS, spójrz ponownie PW, serio, cholernie ważna sprawa.

Serwer polecam.

aw: Ile osób można miec maks w pt?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

no i teraz to serwer miodzio !

z nowym WO wymiata :) po prostu miazga !

polecam :D

P.S

kiedy w końcu SM za konkurs na FB (ten o który pytałem się wcześniej :))

Opublikowano

mogę się dowiedzieć jak teraz wygląda WO?

3 metiny duszy

3 wodzowie orkow i spot

pieczatki ale z 1 spota wypadaja nawet po 2, po oddaniu jednej respa sie jeden spot wiec jak oddasz 2 naraz  to bd mial pokaz slajdow nawet na dobrej maszynce

no i na ostatnim pietrze jest wodz orkow odrodzony a po nim kowal taki jak w DT czyli bez ulepek

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...