Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co konkretnie przygotowaliście na Walentynki?

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy tu w ogole respią się głodne niebeiskie alfa wilki? chyba 40 minut szukam jednej grupki

Tak, respią.

Co konkretnie przygotowaliście na Walentynki?

Dowiesz się 14 lutego ;)

Up dzięki za świetną odpowiedz przydadzą się takie informacje ;] już kończę pobierać clienta ;] Nie bywałe jest tutaj to, że na początku grało zaledwie 300-400 osób a teraz taka masówka to wiele znaczy jak ten serwer się rozwija, gratuluje administacji takiego rozwoju sytuacji, nic tylko grać. :)

Dziękujemy, staramy się ;) Tu masz screena z m1.

ux1l2k.jpg

O godzinie 23:00 odbędzie się 30 minutowa przerwa techniczna na wprowadzenie pierwszej części aktualizacji. Już dzisiaj na serwerze pojawi się Myślistwo do od 50 do 120lv, Koło Losu oraz nowy Wierzchowiec, Ailos! Natomiast przy jutrzejszej przerwie na serwerze pojawią się Bramy Piekieł, Zbocze Gautama oraz nowa wersja Wieży Orków!

Czeka Was ciekawy weekend ;)

1617789_479197755517676_1837226147_o.jpg

Opublikowano

postarajcie się dodać jeszcze te kostiumy z bonusami :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Serwer fajny, fajny - ale ja nie rozumiem jednej rzeczy - jak tu kuźwa zarobić na małym levelu?

Trudny loch malp

Ulepszanie

Metiny w m2

Dropienie ulepszaczy na pustyni (trzeba wiedziec gdzie i jakich)

OX jeslii dotrwasz do samego konca kilkoma postaciami

Nosiciele Plagi, respu i czasu respu nie podaje, moze ktos inny poda bo i tak cale hordy graczy na nich polują przy kazdym respie.

Kolejnosc przypadkowa. Jeszcze byla Wieza Orkow ale po tym update bedzie nieoplacalna czasowo w porownaniu z innymi zarobkami.

zhda.png

Opublikowano

dodajcie mozliwosc zapisywania loginu oraz hasla. ;)

Nie dodamy, ponieważ mniej inteligentni gracze wysyłają plik z passami, po czym okradają im konta, chyba, że opracujemy system, w którym dane zapisywały by się na naszym wirtualnym dysku, w przyszłości nad tym pomyślimy.

Opublikowano

Uprzejmie prosimy wszystkich o spatchowanie clienta w związku z aktualizacją gry do wersji 1.9.

Jeśli po spatchowaniu będzie miał ktoś problem z działaniem, należy usunąć pliki Root.epk i eix oraz Locale z folderu Pack, a następnie spatchować ponownie clienta, będzie działać.

Pojawił się również oficjalny TS3 serwera! Adres: 178.217.190.29:6300

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem klienta na win 8 x64. Mianowicie po odpaleniu klienta nic się nie dzieje. Jakiś pomysł na rozwiązanie?

EDIT: Poradziłem sobie sam z problemem. Mam nadzieję że serwer będzie tak dobry jak opinie o nim ;) .

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem klienta na win 8 x64. Mianowicie po odpaleniu klienta nic się nie dzieje. Jakiś pomysł na rozwiązanie?

Patrz co napisałem w poście wyżej.

Opublikowano

Noo w koncu cos ciekawego znalazlem;), mam nadzieje ze ten server mnie nie znudzi jak inne i zostane na dluzej ;)

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

Drodzy gracze, zgodnie z Waszym życzeniem dodaliśmy opcje płatności poprzez system PayPal na strone. Pojawił się również TS serwera: 178.217.190.29:6300

Informujemy również, iż dziś przed północą odbędzie się przerwa techniczna na wprowadzenie drugiej części Update 1.9, czyli Bram Piekieł, Zbocza Gautama oraz nowej wersji Wieży Okrów.

Opublikowano

Mam problem z kontem.

Jest zostaniesz połączony z server

łączenie z serverem
proces trwa
Twoje konto jest połączone 

I tak cały czas..

co robić?

Opublikowano

NGS jest mozliwosc dodania nowej trawy i kwiatow?

62052306985212707297.jpg

21241316750985188300.jpg

Kiedy dodacie 200 obrony do tego nowego wierzchowca? HA pisal ze dzis ma byc dodane

Serwer oczywiscie polecam

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Hmmm już miałem iść dropić po nocce a tu błąd  <_<

Może administracja się wypowie co i jak? Miło by było  :)

Dobra już włączony no problemo  :D

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Hmmm już miałem iść dropić po nocce a tu błąd  <_<

Może administracja się wypowie co i jak? Miło by było  :)

Dobra już włączony no problemo  :D

Wlaczyli event walentynkowy i dropi od groma tego a laczyc nie mozna bylo i offka zeby to naprawic :)

zhda.png

Opublikowano

Wlaczyli event walentynkowy i dropi od groma tego a laczyc nie mozna bylo i offka zeby to naprawic :)

Wszystko już naprawione, przedmioty się łączą ;)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

szkoda tylko, że nie działa jeszcze poprawnie WO :<

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Za przeproszeniem w chu*ja lecicie ostatnimi czasy . Zero kontaktu z administracją - Franklin 'expi' w m1 bo coś testuje.. Btw. Naprawicie w końcu do wersji FINALNEJ to WO?

Zróbcie raz a porządnie.Wprowadzacie płatności paypall a graczom,którzy mają problem z IS-em- czas abonamentów jest krótszy niż powinien być.Mój przyjacieluś( <3) zgłosił owy błąd do administracji i zero odzewu,na TS również nie jesteście obecni a kontakt na forum /grze jest wręcz śmieszni- papież Franciszek szybciej by odpisał na sms.

Surowo Was oceniam ale taka jest prawda chłopaki...

Co do samego serwera POLECAM ale fakty w/w musicie poprawić.

Edit:Kiedy naprawicie zakładkę ''support'' na stronie głównej?

#rein

Opublikowano

@UP, wybacz, że nie było mnie cały dzien, ale tak się składa, że spędziłem go z kobietą, data zobowiązuje.

Wracając do tematu. Nowa wersja WO będzie działać poprawnie po przerwie technicznej, która odbędzie się jutro przy wyłączaniu Eventu Walentynkowego, to samo tyczy się Bram Piekieł. Kontakt z administracją jest na forum i TS, dzisiaj zbyt często nas nie było, ponieważ data jednak zobowiązuje do zajęcia się "innymi sprawami", na jakiej postawie oceniasz naszą aktywność na TS, skoro istnieje on zaledwie jeden dzień? Trochę dziwne. Nie widziałem, aby zgłosił "Twój przyjaciel" takowy błąd na forum u nas, jeśli możesz, zalinkuj go do mnie na PW. Forum przeglądam regularnie co 2/3h w trakcie dnia i odpowiadam na większość nowych tematów, które się pojawią.

Opublikowano

O 13:00 odbędzie się półgodzinna przerwa w dostępie do serwera.

Podczas owej przerwy zostanie:

• naprawiona Wieża Orków
  • zablokowana możliwość przywołania Króla Demonów w DT
  • dodana Wieża Mistyków, do której wejście znajduje się w Świątyni Hwang

VIZ1Lsh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...