Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, w przyszłości planujemy s2 w wersji medium/easy, aczkolwiek dopiero jak dopracujemy do końca tą wersję, m.in mam tu na myśli wprowadzenie Bram Piekieł i paru innych fajnych rzeczy, później zaczniemy myśleć nad s2 dopiero.

Moim zdaniem to nie jest taki dobry pomysł z tym s2. Większość graczy z s1 przejedzie na s2 i liczba sie podzieli. Na s1 bedzie grało jakieś 500max reszta pojdzie na s2.

Wiem że dla was to dobry pomysł bo wiadomo , każdy na stracie poleci w IS a co się z tym wiąże? - Pieniążki ;)

S1 nie będzie już taki popularny tak samo więcej zainteresowania ze strony Administracji pójdzie na s2.

To jest tylko moja sugestia , nie miałem na myśli nic złego pisząc to. Server jak najbardziej polecam. pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem to nie jest taki dobry pomysł z tym s2. Większość graczy z s1 przejedzie na s2 i liczba sie podzieli. Na s1 bedzie grało jakieś 500max reszta pojdzie na s2.

Wiem że dla was to dobry pomysł bo wiadomo , każdy na stracie poleci w IS a co się z tym wiąże? - Pieniążki ;)

S1 nie będzie już taki popularny tak samo więcej zainteresowania ze strony Administracji pójdzie na s2.

To jest tylko moja sugestia , nie miałem na myśli nic złego pisząc to. Server jak najbardziej polecam. pozdrawiam :)

Nie napalajcie się od razu na s2, to długofalowy plan, jak już to być może na wakacje. Tymczasem skupiamy się na s1, który funkcjonuje wręcz zajebiście, kiedy już go dopracujemy do ideału, możemy zastanowić się nad s2.

może podacie kody na sm za konkurs na facebook'u ? :)

W ten weekend już były darmowe kody do IS, kolejne będą w trakcie tygodnia i w walentynki.

Opublikowano

Nie napalajcie się od razu na s2, to długofalowy plan, jak już to być może na wakacje. Tymczasem skupiamy się na s1, który funkcjonuje wręcz zajebiście, kiedy już go dopracujemy do ideału, możemy zastanowić się nad s2.

W ten weekend już były darmowe kody do IS, kolejne będą w trakcie tygodnia i w walentynki.

był konkurs na FB,

Ostatnia już z atrakcji na dzisiaj, tak jak wspominałem, będzie to tym razem zadanie, podczas którego każdy będzie miał szanse zgarnąć 20 SM do wykorzystania w Itemshopie. Co należy zrobić, aby otrzymać kod? Już tłumaczymy.

1. Napisać w oficjalnej prezentacji co przyciągnęło właśnie Ciebie do gry na Ascarial i własną opinie na temat serwera. (link podamy niżej).

2. W swoim koncie na MPCforum.pl należy ustawić w podpisie naszą sygnaturę (link podamy niżej).

Po wykonaniu owych czynności, należy wysłać nam prywatną wiadomość na facebooku, wraz z screenem swojego posta i screenem sygnatury w podpisie, wtedy niezwłocznie przyznamy kod na 20 SM do wykorzystania w ItemShopie.

Link do prezentacji: http://www.mpcforum.pl/topic/1098198-ascarialpl-aktualizacja-prezentacji-nowosci-dedyk-hardmedium/

Sygnatura: http://imageshack.com/a/img801/4726/a6xn.png

Konkurs trwa do soboty, 08.02 do godziny 23:59.

Zapraszamy do udziału!

prosto z FB :) wszystko wykonałem, na fb pw napisałem :) czekam !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

był konkurs na FB,

Ostatnia już z atrakcji na dzisiaj, tak jak wspominałem, będzie to tym razem zadanie, podczas którego każdy będzie miał szanse zgarnąć 20 SM do wykorzystania w Itemshopie. Co należy zrobić, aby otrzymać kod? Już tłumaczymy.

1. Napisać w oficjalnej prezentacji co przyciągnęło właśnie Ciebie do gry na Ascarial i własną opinie na temat serwera. (link podamy niżej).

2. W swoim koncie na MPCforum.pl należy ustawić w podpisie naszą sygnaturę (link podamy niżej).

Po wykonaniu owych czynności, należy wysłać nam prywatną wiadomość na facebooku, wraz z screenem swojego posta i screenem sygnatury w podpisie, wtedy niezwłocznie przyznamy kod na 20 SM do wykorzystania w ItemShopie.

Link do prezentacji: http://www.mpcforum.pl/topic/1098198-ascarialpl-aktualizacja-prezentacji-nowosci-dedyk-hardmedium/

Sygnatura: http://imageshack.com/a/img801/4726/a6xn.png

Konkurs trwa do soboty, 08.02 do godziny 23:59.

Zapraszamy do udziału!

prosto z FB :) wszystko wykonałem, na fb pw napisałem :) czekam !

Ah, nie zrozumieliśmy się, myślałem, że chcesz konkurs, a nie nagrode odebrać, moja wina :D

pomoze ktos? nie moge odpalic clienta pobralem spatchowalem usuwalem locale z pack i gra wogole sie nie uruchamia

Usuń pliki Root eix i epk, a takze locale z folderu pack, a następnie spatchuj clienta, pomoże.

Również i screen ode mnie!

ux1l2k.jpg

Opublikowano

bardzo dobrze opisany privek, bardzo ladnie to wyglada w prezentacji.

a jak w rzeczywistosci jest?:)

gdybym mial grac w mt2, to zagralbym tutaj.

Opublikowano

bardzo dobrze opisany privek, bardzo ladnie to wyglada w prezentacji.

a jak w rzeczywistosci jest? :)

gdybym mial grac w mt2, to zagralbym tutaj.

w rzeczywistości jest tak samo, liczba graczy mówi sama za siebie. Zajrzyj to sie przekonasz ;)

Opublikowano

hmmm dodajcie moze wiekszy resp metkow wszedzie xD bo znalezc metka to Cud. :)

z tym się zgodzę. bardzo słaby resp metków :X

baner.png

Opublikowano

Przejdźcie się również po innych królestwach panowie, macie aż 3, do tego 4 channele, gwarantuje, że dla każdego coś się znajdzie ;) resp metków i tak jest o 1.5x zwiększony w porównaniu do globala.

Opublikowano

Przejdźcie się również po innych królestwach panowie, macie aż 3, do tego 4 channele, gwarantuje, że dla każdego coś się znajdzie ;) resp metków i tak jest o 1.5x zwiększony w porównaniu do globala.

Tak ale resp metków był dobry gdy było 300 ON na serwie ale nie teraz gdy na serwerze jest ponad 1k ON.

Opublikowano

Tak ale resp metków był dobry gdy było 300 ON na serwie ale nie teraz gdy na serwerze jest ponad 1k ON.

Mogli by wykorzystać pustynie i dodać tam metiny 35-40-45-50(w ilości 5 każdy).

Mapa jest duża a metinów i tak jest tam mało więc jakieś urozmaicenie by było;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jak chcecie metiny na nskim lvl bic metiny to od czego jst wieza orkow, 3x metin duszy i na nastepnym pietrze 3 wodzowie orkow z ktorych , tp przed wieze po wodzach i smigasz kolejna, czasem leca malze z wodzow.

Droga wolna mimo, ze bicie metkow jest nieoplacalne o ile nie leca Ci same aury i ostrza. 

zhda.png

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl, zapraszamy na event Znajdź GM, który odbędzie się dziś o godzinie 19:00. Do zgarnięcia atrakcyjne nagrody! Więcej informacji w grze przed rozpoczęciem.

Już jutro zobaczycie na serwerze trzech nowych GM ;)

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl, zapraszamy na event Znajdź GM, który odbędzie się dziś o godzinie 19:00. Do zgarnięcia atrakcyjne nagrody! Więcej informacji w grze przed rozpoczęciem.

Już jutro zobaczycie na serwerze trzech nowych GM ;)

może rozdacie w końcu te sm za konkurs na FB :)

Właśnie 20 mi brakuje, ale wykonałem wszystko :) Czekam !

Opublikowano

Klient mi sie za chuja nie wlacza.

Przeinstalowalem i dalej to samo.

Wszystko sie spatchuje, a dalej sie nie wlacza.

Wlaczam przez Ascarial.exe i nic.

Wlaczam jako administrator i nic.

Wlaczam inna zgodnosc i nic...

A przy starym kliencie mi dzialalo, ale z racji ze go nie mam.

;_____;

fazb.jpg

Opublikowano

;_____;

usuwałeś pliki root/locale z /pack ?

zrób obejście z metin2client.bin na *exe i tak spróbuj :)

Opublikowano

;_____;

Usuń ROOT oraz LOCALE po czym wlacz patchera jeszcze raz. 

Kazdemu to pomaga wiec powinno pomoc.

zhda.png

Opublikowano

jeśli dalej nie bedzie działać, spróbuj tez antywirusa wyłączyć/firewalla, powinno pomóc po tym, co userzy wyżej napisali.

Opublikowano

jeśli dalej nie bedzie działać, spróbuj tez antywirusa wyłączyć/firewalla, powinno pomóc po tym, co userzy wyżej napisali.

Niech doda binkę do wyjątków zamiast wyłączać antywirusa lub firewalla.

Dbaj o bezpieczeństwo swoich graczy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ooo widzie bardzo ciekawy serwer! Może się skuszee tylko mam kilka pytań odnoście serwera.

Po 1. Jaka jest ilość osób ONLINE w ciągu dnia?

Po 2.Jak tutaj z IS'em? Czy można kupić wierzchowce, pety itp? Czy ceny są przystępne i czy warta zainwestować w IS?

Po 3.Czy ten serwer to rzeczywiście z nutką Harda? Czyli czy skille P to już jest ''coś'' i nie każdy posiada.

Po 4. Czy wymagane są ulepszacze i jaki wynosi % na pomyśle ulepszenie przedmiotu na +9

Po 5. Jak tutaj z kulturą w grze? Czy za ostre przekleństwa reaguje administracja? Czy są boty? Administracja interesuje się serwerem?

Po 6. Czy ludzie tutaj sprzedają konta w grze albo np. allegro itp? Nie chodzi mi o to czy chce kupić tylko prędzej odwrotnie.

Liczę na konkretne odpowiedzi za co zostanie nagrodzone Lajkiem.

Pozdrawiam i liczę na szybkie odpowiedzi gdyż już mnie korci pobierać clienta :)

Opublikowano

Witam,mam niezwłoczną sprawę związaną z serwerem proszę o szybki kontakt z administracją moje GG: 33952941

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Ooo widzie bardzo ciekawy serwer! Może się skuszee tylko mam kilka pytań odnoście serwera.

Po 1. Jaka jest ilość osób ONLINE w ciągu dnia?

Po 2.Jak tutaj z IS'em? Czy można kupić wierzchowce, pety itp? Czy ceny są przystępne i czy warta zainwestować w IS?

Po 3.Czy ten serwer to rzeczywiście z nutką Harda? Czyli czy skille P to już jest ''coś'' i nie każdy posiada.

Po 4. Czy wymagane są ulepszacze i jaki wynosi % na pomyśle ulepszenie przedmiotu na +9

Po 5. Jak tutaj z kulturą w grze? Czy za ostre przekleństwa reaguje administracja? Czy są boty? Administracja interesuje się serwerem?

Po 6. Czy ludzie tutaj sprzedają konta w grze albo np. allegro itp? Nie chodzi mi o to czy chce kupić tylko prędzej odwrotnie.

Liczę na konkretne odpowiedzi za co zostanie nagrodzone Lajkiem.

Pozdrawiam i liczę na szybkie odpowiedzi gdyż już mnie korci pobierać clienta :)

Postaram się w jakimś stopniu pomóc:

W ciągu dni roboczych, po godz 17 na serwerze jest + 900 ludzi, a weekendy liczba dochodzi do 1100!

Tak, w ItemShopie można kupić przeróżne wierzchowce oraz Pety. Najlepiej to samemu wejść i sprawdzić ;)

Tak, Ascarial to serwer Hard/Medium. Zrobienie eq to chyba jest takie, jak na każdym normalnym hardzie, a co do skilli - to samo, kamole są bardzo tanie także większych problemów nie ma.

Naturalnie, na każdy item, nawet ten na 10lvl trzeba wszystkie ulepszacze, takie jak na PL'u. Co do % ulepszania nie wiem dokładnie, ale źle nie jest.

Kultura, jak kultura.. zależy na jakiego gracza trafisz. Mi osobiście nikt póki co nie popadł a gram parę dni. Administracja interesuje się serwerem, naprawdę ;)

Co do kont na tego typu aukcjach to nie wiem, sprawdź sam.

Osobiście cholernie zapraszam na serwer, dużo graczy, mnóstwo eventów i wiele wiele więcej.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Up dzięki za świetną odpowiedz przydadzą się takie informacje ;] już kończę pobierać clienta ;] Nie bywałe jest tutaj to, że na początku grało zaledwie 300-400 osób a teraz taka masówka to wiele znaczy jak ten serwer się rozwija, gratuluje administacji takiego rozwoju sytuacji, nic tylko grać. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...