Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Korci mnie jak cholera by pograć, serwer jest na prawdę mega z tego co widzę, ale czy jest sens teraz zaczynać gre, da się jeszcze jakoś wybić i czy ceny nie są z kosmosu? I czy Item-Shop odgrywa sporą role

Opublikowano

Korci mnie jak cholera by pograć, serwer jest na prawdę mega z tego co widzę, ale czy jest sens teraz zaczynać gre, da się jeszcze jakoś wybić i czy ceny nie są z kosmosu? I czy Item-Shop odgrywa sporą role

W IS z rzeczy są wierzchowce,pety.kostiumy,egzo :) ale wszystko to możesz bez problemu kupić od graczy ^^ ja nie wydałem na IS nic, a mam 2x wierzchowca cienia, baobao i takie tam... :)

Jedyne co sie opłaca to zapewne PD na postać :D

Ceny nie są z kosmosu, no może tylko aura :D a tak wszystko trzyma się na swoim poziomie :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi.

Administracja się stara, nie olewa serwera!

Ciągle aktualizcje...

Polecam !

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Jak najbardziej się opłaca. Sam zacząłem 2 dni temu grę i jestem mega zadowolony, nic tylko grac.

Zapraszam na serwer.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Event z częściami medalu można wykonywać tylko 1 raz na 1 postaci ?

Opublikowano

Chyba tak, bo po stworzeniu Medalu już mi części nie dropią.

Może byc również tak, że jak wykorzystamy nasz medal, to wtedy możemy zrobic drugi.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

pomoze ktos? nie moge odpalic clienta pobralem spatchowalem usuwalem locale z pack i gra wogole sie nie uruchamia

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

pomoze ktos? nie moge odpalic clienta pobralem spatchowalem usuwalem locale z pack i gra wogole sie nie uruchamia

wypakuj od nowa klienta lub usuń binkę, usuń plik index,locale,root,uiscript,uiloadning, wszystkie takie (najlepiej cały pack) i uruchom patcher od nowa :D

Opublikowano

Tak dokładnie. Event kończy się dziś o 22:00 i zostanie aktywowany ponownie o 14 Lutego ;)

Usuń pliki Root eix i epk, a takze locale z folderu pack, a następnie spatchuj clienta, pomoże.

Również i screen ode mnie!

ux1l2k.jpg

Opublikowano

Tak dokładnie. Event kończy się dziś o 22:00 i zostanie aktywowany ponownie o 14 Lutego ;)

Mechanika eventu chyba troche pokaleczona, poniewaz nie zebralem 1 czesci gdy mi dropla ze wzgledu na ogromny drop smieci i teraz przez 2h ani razu nie dropla kiedy reszte droplem w max 5-7 minut ;p Ale nie jestem pewny, poniewaz moglem miec farta, a to dlugo dropi.

Z powodu, ze medal mozna zrobic raz pewnie wszystko dropi max raz na 1 gracza, tak?

Licze, ze to nie bedzie jedyny event 14 ;p

zhda.png

Opublikowano

Mechanika eventu chyba troche pokaleczona, poniewaz nie zebralem 1 czesci gdy mi dropla ze wzgledu na ogromny drop smieci i teraz przez 2h ani razu nie dropla kiedy reszte droplem w max 5-7 minut ;p Ale nie jestem pewny, poniewaz moglem miec farta, a to dlugo dropi.

Z powodu, ze medal mozna zrobic raz pewnie wszystko dropi max raz na 1 gracza, tak?

Licze, ze to nie bedzie jedyny event 14 ;p

Na to Ci już nie poradzę, takie są reguły eventu, zawsze możesz na dropku/buffie wydropić tą część. Wszystko części dropią tak samo, to kwestia przypadku/szczęścia ;) Na walentynki szykujemy dla Was 3 konkretne wydarzenia ;)

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o godzinie 18:00 na Konkurs OX!

Informujemy również, że jeśli ma ktoś problem z działaniem clienta po spatchowaniu, należy usunąć pliki Root.eix i epk oraz Locale z folderu Pack, a następnie spatchować ponownie clienta, będzie działać.

Opublikowano

Pytanie do administracji: Czy macie zamiar stworzyć drugi serwer? Najlepiej jakby był on bardziej pod medium jeżeli chodzi o expienie, bo na tym serwerze dla mnie jest ono zbyt monotonne(szczególnie, że lubię grać szamanem) Nie chodzi mi tu o zrobienie typowego easy jak te co teraz wychodzą, bo to serwery na tydzień tylko o taki gdzie wbicie powiedzmy tego 86lvla nie będzie się wiązało ze strasznie długim expieniem, ale jeżeli chodzi o zdobywanie eq to może ono być takie samo czy też podobne jak na tym obecnym gdyż wg mnie jest w porządku. Serwer jeżeli chodzi  o administrację, wykonanie, podejście uważam za bardzo dobry, ale obecny serwer jest dla mnie zbyt czasochłonny dlatego o to pytam :)

Opublikowano

Pytanie do administracji: Czy macie zamiar stworzyć drugi serwer? Najlepiej jakby był on bardziej pod medium jeżeli chodzi o expienie, bo na tym serwerze dla mnie jest ono zbyt monotonne(szczególnie, że lubię grać szamanem) Nie chodzi mi tu o zrobienie typowego easy jak te co teraz wychodzą, bo to serwery na tydzień tylko o taki gdzie wbicie powiedzmy tego 86lvla nie będzie się wiązało ze strasznie długim expieniem, ale jeżeli chodzi o zdobywanie eq to może ono być takie samo czy też podobne jak na tym obecnym gdyż wg mnie jest w porządku. Serwer jeżeli chodzi  o administrację, wykonanie, podejście uważam za bardzo dobry, ale obecny serwer jest dla mnie zbyt czasochłonny dlatego o to pytam :)

Tak, w przyszłości planujemy s2 w wersji medium/easy, aczkolwiek dopiero jak dopracujemy do końca tą wersję, m.in mam tu na myśli wprowadzenie Bram Piekieł i paru innych fajnych rzeczy, później zaczniemy myśleć nad s2 dopiero.

Opublikowano

Tak, w przyszłości planujemy s2 w wersji medium/easy, aczkolwiek dopiero jak dopracujemy do końca tą wersję, m.in mam tu na myśli wprowadzenie Bram Piekieł i paru innych fajnych rzeczy, później zaczniemy myśleć nad s2 dopiero.

Możesz określić kiedy to mniej więcej nastąpi (miesiąc/pora roku/rok/wiek ;p) ?

Opublikowano

Serwer posiada TS3?Jeżeli nie czy planujecie takowy postawić? Przydałby się,graczy coraz więcej - kontakt z nimi byłby ułatwiony ;)

#rein

Opublikowano

Serwer posiada TS3?Jeżeli nie czy planujecie takowy postawić? Przydałby się,graczy coraz więcej - kontakt z nimi byłby ułatwiony ;)

Administracja pisała, że w tym tygodniu, ale jest możliwość przesunięcia terminu o tydzień.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

TeamSpeak został już załatwiony, a konkretniej wynegocjowany, jutro będzie już dostępny dla Was! :)

Mamy dla Was same dobre informacje na zakończenie weekendu. Pracę nad Bramami Piekieł dobiegają już końca, powinny pojawić się jeszcze w tym tygodniu na serwerze, tak samo jak nowa mapa dla postaci +110, Zbocze Gautama. Dodatkowo w przedziale 60 - 120lv pojawi się około 30 nowych questów fabularnych, dzięki którym będziecie mogli rozwinąć swoje postacie, a także Polowania u Yang-Shina od poziomu 55 do 120. Jako wisienka na torcie, przygotowaliśmy również nowego Zwierzaka oraz Wierzchowca, więcej informacji pojawi się już jutro na naszym forum!

Po godzinie 24 pojawią się również wyniki Rekrutacji na GM, oczekujcie PW od nas!

Stay Tuned!

Team Ascarial.pl

Opublikowano

może podacie kody na sm za konkurs na facebook'u ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...