Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server , Epicki :) lecz gracze troszkę przygłupi :D płaczą do Administracji że cienkie ox i zuo . ale Server wporzo , i Administracja ! pozdro 600

No nie mow mi, ze ox nie jest cienki jak za WSZYSTKIE nagrody razem wziete na OXie ostatnim bylo cos lekko ponad 100kk, czyli tyle co srednio! rozwiniety 35 lv jest w stanie zarobic w maks godzine ;p Do tego zarobiona kasa jest pewna, a nagrody dla nielicznych.

I gracze przygłupi, a te spacje przed interpunkcja i 2 slowo w zdaniu z duzej litery to krasnoludki napisaly pewnie co? ;p

zhda.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dno, a juz wyjasniam :

-Raty dla shinsso po 1000% , to jest normalne? - jak widac sa rowni i rowniejsi, przejdzmy dalej

-jak przywolacie sobie krola demonow na kowalu, bedziecie mieli 2 kowalow (nie wiem czy dziala dalej)

-po wlamie na serwer nadal są brudy na serwerze, wystarczylo tylko 3 razy przelozyc ten itemek :)

Pozdrawiam.

chyba Ci się kolego serwery pomyliły :)

kiedy raty 1000 ? pfy,

to już zapewne dawno nie działa

jakie brudy, wyjasnij !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Serwer dno, a juz wyjasniam :

-Raty dla shinsso po 1000% , to jest normalne? - jak widac sa rowni i rowniejsi, przejdzmy dalej

-jak przywolacie sobie krola demonow na kowalu, bedziecie mieli 2 kowalow (nie wiem czy dziala dalej)

-po wlamie na serwer nadal są brudy na serwerze, wystarczylo tylko 3 razy przelozyc ten itemek :)

Pozdrawiam.

Dobra kolego, teraz ja Ciebie sprostuje. Widze, ze ostatni raz grałeś na serwerze w grudniu, kiedy było włamanie i ustawiono raty 1000, mineły 2 miesiące od tego wydarzenia, już dawno nie ma takich sytuacji. To samo tyczy się Przywołania Króla Demonów, zostało ono wycofane z gry. A co do włamania, miało ono miejsce 2 miesiące temu, od tego czasu już dawno wszystko zostało ogarnięte, jeśli twierdzisz, że zostały jakieś "brudy", to dlaczego nie wyjawisz ich nam tutaj? :)

Złota zasada. Najpierw zagraj, później oceniaj, bo Twoje oszczerstwa nie przekładają się na stan realny serwera.

witam, ile około jest graczy dostępnych ?

W trakcie dnia około 800/900.

xdaujk.jpg

Witam, kolega ma problem taki iż, otwiera patch Ascarial, patchuje mu, rozpoczyna grę i nie otwiera mu się okienko, cóż na to poradzić?

Jaki system operacyjny?

Czy kostiumy dodają jakieś bonusy ?

Kostiumy nie dają żadnych bonusów. Można je zdobyć podczas Eventów Znajdź GM'a oraz OX, a także kupić w ItemShopie.

Opublikowano

Jezu człowieku ty płaczesz bo co cienkie OX ? mają dawać Bao Bao może eq navi ? szczerze jakoś się nie ruszam tym ox nie podoba ci się nie graj tam ty odejdziesz przyjdzie następny gracz ... żałosny człowieczku albo stwórz własny projekt proste jak 2 * 2

Cyrk.png

Opublikowano

@UP Spokojnie kolego, nie musisz tak po nim jechać ;) Każdy ma prawo wyrazić własną opinie. Co do eventów, jest to oczywiste, że jednemu będzie się podobać, drugiemu nie, to naturalna kolej rzeczy. Eventy są tak rozplanowywane, aby nie było inflacji na serwerze i każda z rzeczy którą otrzymacie miała swoją wartość.

Opublikowano

Dobra, to tez dziala w druga strone, to daj jakies dowody, ze wyczysciles te cale eq ktore bylo po wlamaniu i czemu nie cofneles lv-i tym ktorzy powbijali sobie je na ratach ?:> Cwaniaczek sie znalazl, buhehehehe. Co z restivia w ogole sie stalo? to samo bedzie tutaj :*

Opublikowano

Wydaje mi się iż stroje z IS powinny zawierac jakieś drobne bonusy typu 5% na moby, 1000hp - cokolwiek, bo jednak wydajemy na to zł w zamian dostajemy " sam wygląd " .

NGS, co o tym myślisz? Dałobt radę coś wprowadzic, czy nie bardzo? :>

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jest problem mianowicie patcher wszystko sobie sciaga. Klikam rozpocznij gre i znika okono patchera i nic sie nie dzieje. Tak samo jak odpalam przez luncher....

Opublikowano

Dobra, to tez dziala w druga strone, to daj jakies dowody, ze wyczysciles te cale eq ktore bylo po wlamaniu i czemu nie cofneles lv-i tym ktorzy powbijali sobie je na ratach ?:> Cwaniaczek sie znalazl, buhehehehe. Co z restivia w ogole sie stalo? to samo bedzie tutaj :*

Człowieku, przypominam Ci, że od włamania minęły 2 miesiące, a Ty dalej rozpamiętujesz coś, co ogarneliśmy dosłownie w mniej niż jedną dobę. Levele zostały cofnięte bo była cofka serwera o 5 minut :) To samo tyczy się ekwipunku, życze powodzenia z szukaniem jakiegoś EQ z włamania, gwarantuje, że żadnego nie znajdziesz, a jak chcesz robić antyreklame komuś to bez obrazy, ale spierdalaj na pudelka czy jakiś tam inny portal na twoim poziomie :)

Tak bardzo Cie boli czyiś sukces? Pozdrawiam.

Jest problem mianowicie patcher wszystko sobie sciaga. Klikam rozpocznij gre i znika okono patchera i nic sie nie dzieje. Tak samo jak odpalam przez luncher....

U nas na forum masz tutoriale jak naprawić ten problem, niestety nie moge zalinkować go tutaj ze względu na Regulamin MPCforum.

Opublikowano

Człowieku, przypominam Ci, że od włamania minęły 2 miesiące, a Ty dalej rozpamiętujesz coś, co ogarneliśmy dosłownie w mniej niż jedną dobę. Levele zostały cofnięte bo była cofka serwera o 5 minut :) To samo tyczy się ekwipunku, życze powodzenia z szukaniem jakiegoś EQ z włamania, gwarantuje, że żadnego nie znajdziesz, a jak chcesz robić antyreklame komuś to bez obrazy, ale spierdalaj na pudelka czy jakiś tam inny portal na twoim poziomie :) Pozdrawiam.

U nas na forum masz tutoriale jak naprawić ten problem, niestety nie moge zalinkować go tutaj ze względu na Regulamin MPCforum, aczkolwiek podsyłam na PW, sprawdź.

Zastosowałem się do poradnika na forum, lecz teraz wyskakuje " LOG .. ", z tego co wyczytałem ma byc/była przerwa techniczna która to naprawi, zgadza się?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

A co do restivii sie nie odniosles, dlaczego ? :)

Restivia to był nasz pierwszy projekt i został zamknięty, ponieważ grało na nim 15 osób, widzisz sens prowadzenia serwera, skoro nikt na nim nie gra? Tutaj jest z goła inaczej, 900 osób mówi samo za siebie, jakość gry tak samo, która na restivii stała na średnim poziomie.

Zastosowałem się do poradnika na forum, lecz teraz wyskakuje " LOG .. ", z tego co wyczytałem ma byc/była przerwa techniczna która to naprawi, zgadza się?

Usuń pliki Root.epk i eix z folderu pack, następnie spatchuj clienta, powinno pomóc.

Witam, kolega ma problem taki iż, otwiera patch Ascarial, patchuje mu, rozpoczyna grę i nie otwiera mu się okienko, cóż na to poradzić?

Usuń pliki Root.epk i eix z folderu pack, następnie spatchuj clienta, powinno pomóc.

Opublikowano

Wydaje mi się iż stroje z IS powinny zawierac jakieś drobne bonusy typu 5% na moby, 1000hp - cokolwiek, bo jednak wydajemy na to zł w zamian dostajemy " sam wygląd " .

NGS, co o tym myślisz? Dałobt radę coś wprowadzic, czy nie bardzo? :>

zgadzam się :)

jak najbardziej jestem za, na serwerze prawie nikt nie używa kostiumów <bo po co tracić hajs na coś bezwartościowego>

Opublikowano

NGS, proszę spójrz PW.

Usunąłem root'y i nic to nie dało.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

zgadzam się :)

jak najbardziej jestem za, na serwerze prawie nikt nie używa kostiumów <bo po co tracić hajs na coś bezwartościowego>

Przemyślimy to i zobaczymy jak zrobimy ;) Ostatnio pytaliście o misje, doszliśmy do wnioski z Teamem, że po wgraniu Bram Piekieł zostanie dodanych ok. 35 questów dla 60-125lv. Ciężko w tym momencie podać mi konkretny termin, aczkolwiek będzie to mieć miejsce jeszcze w lutym.

NGS, proszę spójrz PW.

Odpisałem.

Opublikowano

Przemyślimy to i zobaczymy jak zrobimy ;) Ostatnio pytaliście o misje, doszliśmy do wnioski z Teamem, że po wgraniu Bram Piekieł zostanie dodanych ok. 35 questów dla 60-125lv. Ciężko w tym momencie podać mi konkretny termin, aczkolwiek będzie to mieć miejsce jeszcze w lutym.

Nie zapominajcie o nowym WO :)

Opublikowano

Uprzejmie prosimy wszystkich o spatchowanie clienta w związku z aktualizacją gry do wersji 1.9. Pojawił się również oficjalny TS3 serwera! Adres: 178.217.190.29:6300

Jeśli po spatchowaniu będzie miał ktoś problem z działaniem, należy usunąć pliki Root.epk i eix oraz Locale z folderu Pack, a następnie spatchować ponownie clienta, będzie działać.

Pełen Kalendarz Eventów oraz informacje dot. Eventów Specjalnych znajdziecie na stronie głównej:

www.ascarial.pl
Opublikowano

Jak dodacie jakieś skromne bonusy dp strojów to będzie bomba!

btw. Powracając do nie otwierającego się okna gry. Usunąłem locale, spatchowałem clienta i wszystko śmiga. Osoby które mają problem z odpalaniem niech spróbują się do tego zastosowac, a nóż zadziała ;>

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak dodacie jakieś skromne bonusy dp strojów to będzie bomba!

btw. Powracając do nie otwierającego się okna gry. Usunąłem locale, spatchowałem clienta i wszystko śmiga. Osoby które mają problem z odpalaniem niech spróbują się do tego zastosowac, a nóż zadziała ;>

Poinformowaliśmy już na wszystkich możliwych frontach o rozwiązaniu tego problemu ;) A dodamy.

witam, ile około jest graczy dostępnych ?

W trakcie dnia około 800/900.

xdaujk.jpg

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko po co te nowe zbroje :c

Nie podobają Ci się? Według nas to całkiem niezły set i jest co robić, poza tym trzeba się troche natrudzić, żeby je ulepszyć, także satysfakcja będzie całkiem niezła ze zdobycia ich ;)

q0vi3r.jpg

Opublikowano

Polecam serwer 

Przyciągneło mnie na ten serwer między innymi:

- duża ilość graczy

- 10ku do G

Ten serwer wyróżnia:

- masa nowych dungeonów

- autorski system kufrów

Opublikowano

A można się dowiedzieć co daje jaka zbroja ? Czy trzeba samemu w grze zobaczyć :D

Wolalbym, jakbyś sam to w grze sprawdził ;)

Polecam serwer 

Przyciągneło mnie na ten serwer między innymi:

- duża ilość graczy

- 10ku do G

Ten serwer wyróżnia:

- masa nowych dungeonów

- autorski system kufrów

Dzięki za pozytywna opinie ;)

Opublikowano

NGS, proszę spójrz PW.

Usuń pliki root eix oraz epk, a także plik, wszystko z folderu pack. Po tej czynności spatchuj clienta, gwarantuje, że będzie działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...