Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest to liczba zalogowanych postaci czy roznych ip?

Nie, to jest liczba wszystkich postaci, które są aktualnie online, strone wcześniej dyskutowałem już z jednym graczem na ten temat, cofnij sobie i przeczytaj.

Nowe misje u Biologa!

150px-Biolog_Chaegirab.jpg

1. Badania Biologa (85lv)

Dostarcz Biologowi 20x Czerwone Zioło, wydropić je można tylko z Gnolla Generała na Przylądku Smoczego Ognia.

70251.png

Nagroda po wykonaniu misji:

+ 50 do Punktów Obrony na Stałe

+ 50 do Wartości Ataku na Stałe.

- Kolczyki z Kości Tygrysa

- 5kk yang

2. Badania Biologa (90lv)

Dostarcz Biologowi 5x Niebieskie Zioło, wydropić je można tylko z Rakszasa (Boss na Przylądku Smoczego Ognia)

70252.png

+ 1000 do HP na Stałe

+ 1000 do Many na Stałe.

- Magiczny Metal

- 10kk yang

3. Badania Biologa (100lv)

Dostarcz Biologowi 20x Zielone Zioło, wydropić je można tylko z Trytońskiego Maga w Nefrytowej Zatoce.

70253.png

+ 10% do Szybkości na Stałe.

+ 50 pkt do Wartości Ataku na Stałe

- Zwój Egzorcyzmu

- 10kk

4. Badania Biologa (105lv)

93.png

Dostarcz Biologowi 20x Fioletowe Zioło, wydropić je można tylko z Dwiganta w Górach Grzmotu.

+ 10% na Ludzi na Stałe

+ 10% na Potwory na Stałe

- 10kk yang

Opublikowano

Zawitałem chwilę na serwerze i mogę szczerze go polecić każdemu, kto chce zaznać prawdziwej zabawy =)

Dopracowany serwer wraz z klientem nie tylko zachęcają do pobrania i uruchomienia gry, ale także coraz bardziej "wciągają" w rozgrywkę, czyniąc ją jeszcze lepszą. Wszystkie skrypty zostały bardzo starannie zrobione (aż mi wstyd z mojego serwera :P).

Może Hard to to nie jest, ale dla chcących trochę się wysilić, mogę szczerze polecić serwer i życzyć powodzenia =)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Obiecanki obiecanki, a WO nadal nie ma :)

I nie piszcie, że będzie - i tak tego nie zrobicie :) Za bardzo zmieniłoby to serwer. kropka nara

Jakbys wbil na tsa byś wszystko wiedział. Hejtujesz każdy serwer z czego wynika . To ,ze administracja nie zrobiła czegoś na czas to nie znaczy ,masz ich bez podstaw tak brzydko powiem "wkurwiac gadaniem o szpoenie". Jak masz zamiar takie rzeczy pisać , to po co woogle wchodzisz na te forum i grasz w ta grę? Jesteś strasznym cisnieniowcem , walnij sobie Gieta mefedronu na raz to Cale , ale to cale zrobione Wo pojawi się w 2min :)

@Aw gram 4dni i mam najlepsze eq na mój level i aurę P byłem na spocie w v2 na szponach i ledwo co mi HP spadało ;v fajnie się gra tylko za mało misji , macie zamiar wprowadzić jeszcze jakieś które by zajmowały dużo czasu? Np. Polowania Yang shina coś w tym stylu ?

Opublikowano

Jakbys wbil na tsa byś wszystko wiedział. Hejtujesz każdy serwer z czego wynika . To ,ze administracja nie zrobiła czegoś na czas to nie znaczy ,masz ich bez podstaw tak brzydko powiem "wkurwiac gadaniem o szpoenie". Jak masz zamiar takie rzeczy pisać , to po co woogle wchodzisz na te forum i grasz w ta grę? Jesteś strasznym cisnieniowcem , walnij sobie Gieta mefedronu na raz to Cale , ale to cale zrobione Wo pojawi się w 2min :)

@Aw gram 4dni i mam najlepsze eq na mój level i aurę P byłem na spocie w v2 na szponach i ledwo co mi HP spadało ;v fajnie się gra tylko za mało misji , macie zamiar wprowadzić jeszcze jakieś które by zajmowały dużo czasu? Np. Polowania Yang shina coś w tym stylu ?

Zrobimy ankietę u nas na forum odnośnie misji, osobiście pierwszy raz spotykam się z stwierdzeniem, że jest ich mało, zaskoczyłeś mnie teraz. Częściej właśnie spotykałem się z komentarzami, że ludziom np. nie chce się robić Stron Pamiętnika u Uriela, bo trzeba latać po mapach. Póki co skupiamy się na Dungeonach, chcemy w tym tygodniu wprowadzić jeszcze Bramy Piekieł i nową wersje Wieży Orków, to jest dla nas priorytetem. Paręnaście misji fabularnych powinno pojawić się w przyszłym tygodniu, tymczasem dodaliśmy 4 nowe misje u Biologa dla High Leveli.

Opublikowano

Widać, że administracja interesuję się serwerem od samego początku.

Nigdzie, nigdy nie widziałem, by były tak często eventy na serwerze, za to wielkie propsy!

Krótko mówiąc, serwer wam się naprawdę udał, sam może za niedługo na niego wbije.

Polecam i zapraszam na Ascarial'a! :>

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Widać, że administracja interesuję się serwerem od samego początku.

Nigdzie, nigdy nie widziałem, by były tak często eventy na serwerze, za to wielkie propsy!

Krótko mówiąc, serwer wam się naprawdę udał, sam może za niedługo na niego wbije.

Polecam i zapraszam na Ascarial'a! :>

Srednio organizujemy 2/3 eventy w tygodniu, najwyzej 4, wszystkie szczególnie rozplanowane, nie chcemy inflacji na serwerze ;)

Opublikowano

Srednio organizujemy 2/3 eventy w tygodniu, najwyzej 4, wszystkie szczególnie rozplanowane, nie chcemy inflacji na serwerze ;)

No i właśnie o to chodzi. A nie jak na niektórych serwerach robią eventy raz na miesiąc, czy dwa..

Jeszcze raz polecam serwer i zapraszam wszystkich do gry na nim!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

bardzo fajny serwerek !

gram od tygodnia i nadal dropie, expie, zarabiam ! :)

Pozdrawiam,

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Bardzo polecam serwer! Gram od pięciu dni i cały czas jest coś innego do roboty :D 

Najbardziej spodobała mi się prostota zrobienia niezłego ekwipunku, oraz exp, który z dobrym EQ wcale taki wolny nie jest. 

Polecam w 100%, z dnia na dzień jest nas coraz więcej! :D

a6xn.png

Opublikowano

Mój znajomy nagrał filmik właśnie z tego serwera i akurat to przyciągneło moja uwage. I tak powrocilem po 1,5 roku do metina :P Serwer bardzo dobry, przyjazna atmosfera i ogolnie dawno cos w tym stylu nie wyszlo, a najwiekszy plus to jest, to ze nie rozpadł sie odrazu :P

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

Bedac na ch1 moim shopem wylogowalem sie z gry z jakies 1 godz temu? 

I teraz jak probuje sie zalogowac na ktorekolwiek to pokazuje, ze konto polaczone.

Hmm?

zhda.png

Opublikowano

Czemu client serwera sciaga

mi sie 2h (wasz client wazy 990mb, a dla przykladu inny serwer 1,1gb 20min)?

Poniewaz Twoj internet, ja z pewnych przyczyn tego clienta godzine temu pobieralem od nowa i pobral sie w 13 min albo 11 niepamietam.

zhda.png

Opublikowano

Czy kostiumy dodają jakieś bonusy ?

Opublikowano

Witam, kolega ma problem taki iż, otwiera patch Ascarial, patchuje mu, rozpoczyna grę i nie otwiera mu się okienko, cóż na to poradzić?

Opublikowano

Witam, kolega ma problem taki iż, otwiera patch Ascarial, patchuje mu, rozpoczyna grę i nie otwiera mu się okienko, cóż na to poradzić?

niech nie patchuje tylko otwiera przez .exe, a teraz jeszcze musi dodatkowo pobrac clienta znowu lub wypakowac

zhda.png

Opublikowano

Dziwne, mi teraz też się nie odpala :) może jakas przerwa ?

niech nie patchuje tylko otwiera przez .exe, a teraz jeszcze musi dodatkowo pobrac clienta znowu lub wypakowac

Uff, jak cokolwiek nie działa usuńcie pliki root/locale z /pack i ponownie uruchomcie patcher :)

witam, ile około jest graczy dostępnych ?

Stan graczy na godzinę 11:11 
15468193281908043999.jpg

Opublikowano

Server , Epicki :) lecz gracze troszkę przygłupi :D płaczą do Administracji że cienkie ox i zuo . ale Server wporzo , i Administracja ! pozdro 600

Cyrk.png

Opublikowano

Serwer dno, a juz wyjasniam :

-Raty dla shinsso po 1000% , to jest normalne? - jak widac sa rowni i rowniejsi, przejdzmy dalej

-jak przywolacie sobie krola demonow na kowalu, bedziecie mieli 2 kowalow (nie wiem czy dziala dalej)

-po wlamie na serwer nadal są brudy na serwerze, wystarczylo tylko 3 razy przelozyc ten itemek :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...