Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informujemy również, że odpowiadać na wszystkie zgłoszenia będziemy dopiero w niedziele, póki co czekamy na kandydatów, a mało Was nie jest ;)

fyxqse.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dt został przyśpieszony drop pieczęci ?

@aw

Server polecam, przyjemnie się gra i nie jest ciężko zarobić na początkowe eq czy też bojowca :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

@aw

Server polecam, przyjemnie się gra i nie jest ciężko zarobić na początkowe eq czy też bojowca :)

Dropią normalnie, aczkolwiek w nocy zwiększyliśmy trochę drop kluczy w Katakumbach

Opublikowano

@aw

Dropią normalnie, aczkolwiek w nocy zwiększyliśmy trochę drop kluczy w Katakumbach.

Witam, ile ludzi online jest wieczorami ?

Liczba graczy regularnie się zwiększa z dnia na dzień, także ciężko jest nam ją precyzyjnie określić, na chwilę obecną ok. 700/800, screen sprzed paru minut dla Ciebie, w prawym górnym rogu masz godzine dla potwierdzenia.

mbf78q.jpg

Opublikowano

Co ile można wchodzić do komnaty baronowej?

Jeśli mnie pamięć nie myli to co 30 minut ;) Aczkolwiek mozesz sie przejsc i sprawdzić, mnie tymczasowo w domu nie ma, także nie mam za bardzo jak tego zrobic.

Opublikowano

Z okazji kolejnego już miesiąca istnienia serwera Ascarial.pl przygotowaliśmy dla Was na ten weekend masę atrakcji! Dzisiaj o godzinie 18:00 zapraszamy wszystkich, niezależnie od poziomu na konkurs OX. Natomiast w dniu jutrzejszym zostanie aktywowany specjalny event, polegający na skompletowaniu przedmiotów pokazanych na screenie niżej, który potrwa do końca weekendu. Więcej informacji na temat tego specjalnego wydarzenia podamy dzisiaj wieczorem. Na dokładkę w niedzielę na godzinę 18:00 szykujemy dla Was Event ZUO.

Stay Tuned!
Team Ascarial.pl

681w.jpg

Opublikowano

Obiecanki obiecanki, a WO nadal nie ma :)

I nie piszcie, że będzie - i tak tego nie zrobicie :) Za bardzo zmieniłoby to serwer. kropka nara

p.s

kiedy nagrody za zapraszanie znajomych ? :) Od dłuższego czasu nic nie dostałem :]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Obiecanki obiecanki, a WO nadal nie ma :)

I nie piszcie, że będzie - i tak tego nie zrobicie :) Za bardzo zmieniłoby to serwer. kropka nara

p.s

kiedy nagrody za zapraszanie znajomych ? :) Od dłuższego czasu nic nie dostałem :]

Pisalem Ci na poprzedniej stronie, ze bedzie przy najblizszym update, ktory odbedzie sie pod koniec weekendu, ze wzgledu na problem techniczny. Wolimy oddac Wam gotowy i w pelni dzialajacy produkt. Cofnij sobie strone do tylu i zobacz, nastepnie oceniaj, czy ktos z nas oszukal Cie w tej kwestii, wystarczy czytac to co piszemy.

Co do nagrody, jesli wyslales zgloszenie u nas na facebooku, monety zostana przyznane do 24h od momentu wyslania zgloszenia. Przeczytaj regulamin konkursu. Poki co nikt nie ma takich problemow jak Ty, wiec polecam skorzystac z moich rad, pozdrawiam.

ile osob gra na serwerze?

700/800. Na poczatku tej strony masz screena z m1

Opublikowano

Drodzy gracze, OX rozpocznie się dzisiaj wyjątkowo o godzinie 20:00. Zapraszamy wszystkich do udziału, do zgarnięcia m.in Lew Cienia oraz Kostium + Runy ;)

Opublikowano

Ten serwer ma ts3? jesli tak to mozna prosic o ip?

(chodzi o zmiane e-maila)

TS'a tymczasowo nie ma, ze względu na zakończenie współpracy z wcześniejszym dostawcą, do weekendu powinien być już nowy, pracujemy nad tym.

Dziś, o godzinie 20:35 padł nowy rekord graczy online, 1043! Na OX'ie było z nami niespełna 600 osób, dziękujemy za tak liczne stawienie się ;)

lg1c.png

Opublikowano

TS'a tymczasowo nie ma, ze względu na zakończenie współpracy z wcześniejszym dostawcą, do weekendu powinien być już nowy, pracujemy nad tym.

Dziś, o godzinie 20:35 padł nowy rekord graczy online, 1043! Na OX'ie było z nami niespełna 600 osób, dziękujemy za tak liczne stawienie się ;)

lg1c.png

A nagroda miała być: lew,kostiumy,runy

A co było? 20 zmianek gz.

Opublikowano

Nagrody w pierwszej rundzie: Lew Cienia na 48, Runa Ataku, Runa Ludzi, 100 Zmianek, 50 Dodań

Nagrody w drugiej rundzie: Kostium Bojownika, Zwój Egzorcyzmu, Runa Potworów, 50 Zmianek.

Jeśli wystąpił problem w trakcie nadawania nagrody (możliwe, że miałeś zapełnione eq, nagrody przyznajemy z automatu), odezwij się do mnie na PW, a wyjaśnimy sprawę. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobra nie płacz, jak chcesz to Ci oddam mój 2 lv z dużą ilością SM jako rekompensatę.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dobra nie płacz, jak chcesz to Ci oddam mój 2 lv z dużą ilością SM jako rekompensatę.

Ohh dziękuję, oślepiasz mnie swoją zajebisto*cią...

Człowieku w ilu prezentacjach jeszcze napiszesz swoje "dojrzałe" posty?

Nie ma to jak pokazać 1043 graczy online, z czego 350 to 1lvl na OX, ale przecież to rekord!

Opublikowano

Ohh dziękuję, oślepiasz mnie swoją zajebisto*cią...

Człowieku w ilu prezentacjach jeszcze napiszesz swoje "dojrzałe" posty?

Nie ma to jak pokazać 1043 graczy online, z czego 350 to 1lvl na OX, ale przecież to rekord!

Rekord to rekord. Godzine przed OX'em było niemalże 900 (niżej daje screena), więc Twoja teza, że 350 osób to konta 1lv padła. Długość swojego pisiora podawałbyś dziewczynie na flaku? :D

llog.png

Opublikowano

Rekord to rekord. Godzine przed OX'em było niemalże 900 (niżej daje screena), więc Twoja teza, że 350 osób to konta 1lv padła. Długość swojego pisiora podawałbyś dziewczynie na flaku? :D

llog.png

I to ma być inteligenta odpowiedź administratora?

Spoko, rozumiem, że 1000 graczy to duże osiągnięcie, ale chwalenie się na konkursie OX, że jest +1k osób to trochę żałosne, bo wiadomo, że wtedy ludzie wbijają 1lvl'ami.

P.S: Serio mam podać dziewczynie długość naganiacza ? :/

Toż to czyste buractwo... sama się przekona ^^...

(2) Odpisz co tam chcesz, ja już nie będę odpowiadał.

Życzę 2000 graczy ^^.

Opublikowano

Serwer miodzio! 

~Pyt.do administracji: Co ile można czytać kamienie duchowe (jeśli powiedzie oraz nie ) ponieważ czas zapisany jest błędny (24h) ?

#rein

Opublikowano

I to ma być inteligenta odpowiedź administratora?

(2) Odpisz co tam chcesz, ja już nie będę odpowiadał.

Życzę 2000 graczy ^^.

To było tylko takie porównanie/przykład, zluzuj troche, nic lepszego nie przyszło mi akurat na myśl ;)

Opublikowano

Serwer ladnie sie rozwinal.Zycze powodzenia w prowadzeniu projektu.Kto wie,moze sam zagram...

Tak jak utrzymywaliśmy od samego startu, non stop pracujemy i pracować będziemy nad tym projektem, chcemy, aby stał się on kultowym serwerem wśród całej reszty ;) Wczoraj m.in dodaliśmy 4 nowe questy u biologa, kolejno na level 85, 90, 100 i 105 oraz wgraliśmy nowy wygląd strony głównej.

Serwer miodzio! 

~Pyt.do administracji: Co ile można czytać kamienie duchowe (jeśli powiedzie oraz nie ) ponieważ czas zapisany jest błędny (24h) ?

KU i KD czytamy co 3h w razie niepowodzenia, co 5h w razie powodzenia.

lg1c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...