Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki za kody sm :)

P.S gram już 3 dzień (co prawda krótko - szkoła :/) ale już dorobiłem się pokaźnej sumki + dobre eq :)

Bardzo gorąco zapraszam !

bo to nie problem, jak ja grałem to był serwer easy ;)

Bez buffa w v2 bodziakiem się big spota uciągało

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wilk [50 DO OBRONY, +50 DO ATAKU] Nie daje deffa, tylko atak :( Kupiłem z nadzieją deff+atak... !

Proszę o jak najszybszą naprawę !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Up, kuferek jest obok teleportera ;)

Przypominamy, że jutro o godzinie 19:00 odbędzie się Inwazja Piratów Tanaka! Zapraszamy gorąco wszystkich do udziału!

Na jakiej mapie odbedzie sie ten event oraz gdzie znajde dokladne informacje o nim?

Srij9JT.png

Opublikowano

Wilk [50 DO OBRONY, +50 DO ATAKU] Nie daje deffa, tylko atak :( Kupiłem z nadzieją deff+atak... !

Proszę o jak najszybszą naprawę !

Zaszły zmiany w wierzchowcach od czasu startu. Przy zakupie każdego z nich w ItemShopie masz dokłady opis ich bonusów, patrz na drugim razem na to.

Na jakiej mapie odbedzie sie ten event oraz gdzie znajde dokladne informacje o nim?

Jutro podamy informacje przed rozpoczęciem ;)

Opublikowano

Zaszły zmiany w wierzchowcach od czasu startu. Przy zakupie każdego z nich w ItemShopie masz dokłady opis ich bonusów, patrz na drugim razem na to.

trzeba było zrobić aktualizację prezentacji... straciłem 3/4 hajsu na zakup (za yang) , a liczyłem głównie na deff... Nie zorganizowaliście tego dobrze ;]

Opublikowano

trzeba było zrobić aktualizację prezentacji... straciłem 3/4 hajsu na zakup (za yang) , a liczyłem głównie na deff... Nie zorganizowaliście tego dobrze ;]

Aktualizacje prezentacji zrobimy w tym tygoniu jeszcze. Tak jak pisałem, przed zakupem Wierzchowca podaje Ci WSZYSTKIE wartości bonusów, wystarczyło na nie spojrzeć przed zakupem ;)

Zrobił już ktoś Katakumby? :)

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich o godzinie 19:00 na Inwazje Piratów Tanaka! Wydropione Uszy Tanaki wymieniać będzie można u Seon-Hae na atrakcyjne nagrody! Więcej informacji w grze przed rozpoczęciem.

Opublikowano

Aktualizacje prezentacji zrobimy w tym tygoniu jeszcze. Tak jak pisałem, przed zakupem Wierzchowca podaje Ci WSZYSTKIE wartości bonusów, wystarczyło na nie spojrzeć przed zakupem ;)

Zrobił już ktoś Katakumby? :)

nie kupowałem w IS tylko od gracza ;]

Na czym polega Wieża Orków ?

Jest tam kowal jak w DT ?

Opublikowano

nie kupowałem w IS tylko od gracza ;]

Na czym polega Wieża Orków ?

Jest tam kowal jak w DT ?

Wieża Orków jest typowo pod zarobek, znajdziesz tam metiny na 40lv, Wodze Orków oraz Odrodzonego Wodza Okrów. Z resztą chłopaków doszliśmy do wniosku, że w najbliższy weekend ją trochę rozbudujemy o kolejne piętra dodając m.in Kowala.

Opublikowano

O 17:30 odbędzie się 10 minutowa przerwa konserwacyjna, a po niej, już o 19:00 zapraszamy wszystkich, niezależnie od poziomu na Inwazje Piratów Tanaka! Więcej informacji na temat eventu pojawi się w grze przed godziną 19.

Opublikowano

Dlaczego nie dziala serwer?

edit; juz wiem,nie wczytalo mi twojego posta

Tak, już po przerwie.

Opublikowano

Jak dlugo zajmie mi wbicie 70lvla?

Tutaj jest wspolny czat?

Tak, jest wspólny czas dla wszystkich królestw. Ciężko mi ocenić, ponieważ nie napisałeś ile dokładnie poświęciłbyś dziennie na grę, aczkolwiek do 60lv jest łatwiej, później już troche trudniej. Warto również nadmienić, że grota jest od 70lv ;) Serwer nie jest na 5 minut, 6 lutego mija 3 miesiące od otwarcia, TOP1 ma 114lv, natomiast maksymalny jest 125 ;)

Opublikowano

Tak, jest wspólny czas dla wszystkich królestw. Ciężko mi ocenić, ponieważ nie napisałeś ile dokładnie poświęciłbyś dziennie na grę, aczkolwiek do 60lv jest łatwiej, później już troche trudniej. Warto również nadmienić, że grota jest od 70lv ;) Serwer nie jest na 5 minut, 6 lutego mija 3 miesiące od otwarcia, TOP1 ma 114lv, natomiast maksymalny jest 125 ;)

Za wbicie maksymalmego lvla przewidziana jest nagroda?

Dlaczego w prezce jest 130os?

Srij9JT.png

Opublikowano

Za wbicie maksymalmego lvla przewidziana jest nagroda?

Dlaczego w prezce jest 130os?

Tak, jest przewidziana, aczkolwiek pozostanie ona tajemnicą do tego czasu, aż wbijecie max lvl ;) O co chodzi z 130os? Nie rozumiem za bardzo.

Nastąpiły zmiany w organizacji eventu, dzisiaj, zamiast Inwazji Piratów Tanaka, o godzinie 19:00 odbędzie się KONKURS OX! Zapraszamy wszystkich, niezależnie od poziomu!

Opublikowano

Tak, jest przewidziana, aczkolwiek pozostanie ona tajemnicą do tego czasu, aż wbijecie max lvl ;) O co chodzi z 130os? Nie rozumiem za bardzo.

Nastąpiły zmiany w organizacji eventu, dzisiaj, zamiast Inwazji Piratów Tanaka, o godzinie 19:00 odbędzie się KONKURS OX! Zapraszamy wszystkich, niezależnie od poziomu!

spojrz ile os przeglada ta prezentacje.

event tanaka przelozyliscie na kiedy?

Srij9JT.png

Opublikowano

spojrz ile os przeglada ta prezentacje.

event tanaka przelozyliscie na kiedy?

Widzę, efekt reklamy. Na weekend, dzis odbywa się zamiast niego Konkurs OX.

Opublikowano

"Dobij przynajmniej 100 level, a później oceniaj typ serwera, to, że na początku jest łatwiej, nie oznacza, że na wyższych levelach też tak jest, zbilansowaliśmy wszystko tak, aby się Wam nie nudziło, TOP1 ma aktualnie 113lv, serwer istnieje od 3 miesięcy, maksymalny poziom 125, to chyba wszystko mówi :) Rozumiem, że update'y, konkursu, eventy się same robią? Tak samo w tym momencie bot odpisuje? To, że Tobie nie odpisaliśmy, nie oznacza, że olewamy graczy, czasami zdarza się nam pominąć niektóre kwestie, jesteśmy tylko ludźmi, wybacz, nie jesteśmy w stanie odpisać +200 osobom w pare minut, jeśli mają jakieś pytania. Sam staram się tutaj regularnie pare razy dziennie odpisywac w temacie i na PW, takze zapraszam."

Mam znajomego w tej grze i kasa i ulepki dla niego to nie problem, więc jesteś śmieszny pisząc mi że trudniej jest na wyższych lvl bo tak nie jest.
Licznik jest podkręcony o 2 w nocy nigdy nie było 98 os.
Olewaliście moje 2 tematy 3 dni reszte dni nie sprawdzałem bo już mi się niechce robić sobie nadzieji na to że bot został zbanowany bo tam już nie gram.

Pozdrawiam i nie polecam servera Yety

14 lat  

Opublikowano

UP@ Zalinkuj tematy na PW, osobiście Ci na wszystkie z nich odpowiem, nie dopatrzyłem się abyśmy pominęli jakiś Twój temat. Twierdzisz, że ulepki są niemal nic nie wartę, zatem jak skomentujesz cenę ulepszaczy dla broni 90lv i zbroi 115, które kosztują za 1 sztukę, aż 50kk? (Dla porównania: Cena magicznego metalu na rynku - 25kk, Kamienia Duchowego - 8kk). Rozumiem, że dla Ciebie są one również nic nie warte? Pominę już fakt, że Smoczy Szpon, Smoczą Łuskę jak i inne ulepszacze dla przedmiotów +75lv możemy wydropić tylko z bossów, np. Beran-Setaou, aby dostać się do niego, trzeba zaliczyć 7 pięter w Wieży Wygnańców, ponadto do ulepszenia wymagane jest parę sztuk i szansa na ulepszenie wynosi 65%. Najwyraźniej wychodzi na to, że Twój kolega spędza całe dnie na chodzeniu na Bossy i dropieniu wartościowych ulepszaczy, inaczej tego zinterpretować nie mogę, no chyba, że wypisujesz tutaj wyimaginowane przez siebie rzeczy lub kolegę, bo w rzeczywistości, przykro mi, ale Twoje słowa nie mają potwierdzenia i powie Ci to każdy gracz, który znajduje się w TOP5.. Tak jak napisałem już wcześniej, dobij przynajmniej 100 level, a później oceniaj typ serwera, to, że na początku jest łatwiej, nie oznacza, że na wyższych levelach też tak jest, zbilansowaliśmy wszystko tak, aby się Wam nie nudziło. Kolejny przykład, 6 lutego mijają 3 miesiące od otworzenia serwera, a póki co TOP1 ma 114lv, maksymalny poziom - 125. Rozumiem, że to dla Ciebie kolejny przyklad tego, że na serwerze jest zajebiście łatwo i nie trzeba się o nic starać, aby cokolwiek osiągnąć. Odnośnie licznika, rozumiem, że chodziłeś po wszystkich channelach i liczyłeś graczy, a screeny, które pokazujemy, przerobiliśmy w photoshopie doklejając do nich sklepy i graczy, tak? Licznik nie jest podkręcony w żaden sposób, od początku istnienia pokazuje on realną liczbe graczy i powiedzieć Ci to mogą osoby dłużej grające na serwerze, które na własnym przykładzie mogły zaobserwować proces rozwoju serwera.

Mała dygresja, jestem ciekaw, który poziom osiągnąłeś, że oceniasz cały serwer poprzez pryzmat gry.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Moim zdaniem w dzień licznik może i nie jest podkręcony ale w nocy napewno. Cala noc z przedwczoraj na wczoraj było 74-79-89 osób i nie, ze zmienialo sie miedzy tymi liczbami, co kilka minut bylo 74, minelo kolejne kilka minut, 89 potem 79 i od nowa 74 tyle, ze te 3 liczy w roznej kolejnosci i tak co chwile sie zmienialo miedzy tymi 3 liczbami, zadnej innej nie zauwazylem.

Te dodatkowe umki chyba nie za bardzo dzialaja? Mialem smoczy pancerz na 1 pkt i pewna ilosc defa, przeczytalem pomyslnie, na 2 pkt daje 40% wiecej zamiast 20%, a defa nadal mam tyle samo.

^ Działa działa ale "aplikuje" się po jakimś czasie dopiero chyba ;p

zhda.png

Opublikowano

@UP W nocy może i faktycznie, można zauważyć 100 czynnie grających osób, natomiast dolicz boty, które dropiom, do tego fishboty (który jest legalny) i ludzi, którzy zostawiają bonusswitchera. Wtedy wyjdzie Ci rzeczywista ilość osób online, stąd być może te teksty, że licznik jest podkręcony. Tak jak już wcześniej pisałem, od początku istnienia pokazuje on realną liczbe graczy i powiedzieć Ci to mogą osoby dłużej grające na serwerze, które na własnym przykładzie mogły zaobserwować proces rozwoju serwera.

Co do nowych umiejętności, takich jak Smocze Serce, Smoczy Pancerz i Smocza Furia działają, aczkolwiek bonusy dają po czasie, konkretnie po przelogowaniu ;)

Opublikowano

Rekord online podbity, gra już z nami czynnie ponad 600 osób! Jak myślicie, dobijemy w najbliższym miesiącu ponad 1000? :)

z tej wyjątkowej okazji mamy dla Was aż pięć darmowych kodów do ItemShopu o wartości 3,69 pln! Kody są jednorazowe, należy wpisać je na stronie w odpowiedniej tabelce. Kto pierwszy, ten lepszy ;)

ce7ae3a1
f24ee983
2a11d223
0dc3cfc6
9dfaf9cb

1i7t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...