Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu nie można się zalogować tzn. wywala metka po zalogowaniu :(

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu nie można się zalogować tzn. wywala metka po zalogowaniu :(

Jeśli ktoś nie może zalogować się po przerwie, ponieważ wywala mu Clienta, należy usunąć plik root z folderu pack, na następnie spatchować clienta, wszystko powinno działać prawidłowo po tej czynności. Przypominamy również, że już dzisiaj na serwer zawitają dwa nowe dungeony. Wieża Metinów Króla oraz Piekielne Katakumby! Szczegółowe opisy pojawią się za dziś na forum. Również o godzinie 19:00 odbędzie się Mini Zuo! :)

Opublikowano

Jeśli ktoś nie może zalogować się po przerwie, ponieważ wywala mu Clienta, należy usunąć plik root z folderu pack, na następnie spatchować clienta, wszystko powinno działać prawidłowo po tej czynności. Przypominamy również, że już dzisiaj na serwer zawitają dwa nowe dungeony. Wieża Metinów Króla oraz Piekielne Katakumby! Szczegółowe opisy pojawią się za dziś na forum. Również o godzinie 19:00 odbędzie się Mini Zuo!

Nowy odcinek od Tream'a :)

http://www.youtube.com/watch?v=xA4o2dlgAvo

Opublikowano

Server serdecznie polecam lecz on juz sie nie można zwać Hard Medium tylko Easy
Gdyż ceny spadły na łeb. Aura nigdy na hardzie nie była warta 2kk chyba że drop yang był taki jak na pl.

Niestety jest jeden minus Administracja ma w dupie graczy i mam na to dowody. Zgłosiłem 2 graczy 1 bot 1 handlarz yang za pln.
I do dnia dzisiejszego administracja nie raczyła ruszyć dupy. Nie tylko ja tak sądze. Lepsi gracze już wymieniają eq na inny server bo wiedzą co sie święci.
Pozdrawiam! Yety.

14 lat  

Opublikowano

Serwer polecam ! i to bardzo ! :D

dziś zacząłem grę i jest baaaardo Mediumowo :)

Zapraszam serdecznie ;) Liczba graczy od dłuższego czasu utrzymuje się na 500+ !

Opublikowano

Serwer polecam ! i to bardzo ! :D

dziś zacząłem grę i jest baaaardo Mediumowo :)

Zapraszam serdecznie ;) Liczba graczy od dłuższego czasu utrzymuje się na 500+ !

Licznik podkręcony do 100 os + O 2 w nocy gdy znalazłem bota było 98 os. W dniach szczytu jest 300-400 ;)

14 lat  

Opublikowano

Opłaca się zagrać na serwerze ? Ile osób online (byłbym wdzięczny gdyby ktoś wstawił ss'a z gry z pokaznym licznikiem).

Opublikowano

Screeny były wrzucane gdzies wczesniej. Licznik nie jest zawyżony, co można zobaczyc na spotach.

Popołudniami graczy jest ponad 400, w weekendy nawet 500+. Po rynku widac, że ostatnio był spory napływ nowych graczy (w tym ja). Serwer raczej medium niż hard, nie trzeba siedziec tygodnia żeby cos wydropic/ulepszyc.

Opublikowano

Opłaca się zagrać na serwerze ? Ile osób online (byłbym wdzięczny gdyby ktoś wstawił ss'a z gry z pokaznym licznikiem).

Licznik podkręcony do 100 os + O 2 w nocy gdy znalazłem bota było 98 os. W dniach szczytu jest 300-400 ;)

Licznik nie jest podkręcony, wyżej masz screena na którym jest pokazany stan osób online przy ok. 420 graczach, liczba regularnie rośnie ze wzgledu na reklame.

xzlik0.jpg

Server serdecznie polecam lecz on juz sie nie można zwać Hard Medium tylko Easy

Gdyż ceny spadły na łeb. Aura nigdy na hardzie nie była warta 2kk chyba że drop yang był taki jak na pl.

Niestety jest jeden minus Administracja ma w dupie graczy i mam na to dowody. Zgłosiłem 2 graczy 1 bot 1 handlarz yang za pln.

I do dnia dzisiejszego administracja nie raczyła ruszyć dupy. Nie tylko ja tak sądze. Lepsi gracze już wymieniają eq na inny server bo wiedzą co sie święci.

Pozdrawiam! Yety.

Dobij przynajmniej 100 level, a później oceniaj typ serwera, to, że na początku jest łatwiej, nie oznacza, że na wyższych levelach też tak jest, zbilansowaliśmy wszystko tak, aby się Wam nie nudziło, TOP1 ma aktualnie 113lv, serwer istnieje od 3 miesięcy, maksymalny poziom 125, to chyba wszystko mówi :) Rozumiem, że update'y, konkursu, eventy się same robią? Tak samo w tym momencie bot odpisuje? To, że Tobie nie odpisaliśmy, nie oznacza, że olewamy graczy, czasami zdarza się nam pominąć niektóre kwestie, jesteśmy tylko ludźmi, wybacz, nie jesteśmy w stanie odpisać +200 osobom w pare minut, jeśli mają jakieś pytania. Sam staram się tutaj regularnie pare razy dziennie odpisywac w temacie i na PW, takze zapraszam.

Opublikowano

Serwer polecam, liczba graczy rośnie. Warto zacząć bo drop jest ogromny i w 1/2 dni można się dorobić wszystkiego co potrzebne na start.

Mam jeden problem, pisałem wszędzie gdzie się dało, ale nadal nie znam wszystkich danych do przelewu.

Być może administracja nie ma czasu, więc jeszcze poczekam, jeśli jednak ktoś zna dokładne dane, proszę PW.

Opublikowano

polecam !! od dwóch dni zarabiam i dorobiłem sie już prooo riba ! :)

Jest łatwo, dużo nowych ludzi ! zapraszam !

Opublikowano

Nie polecam !!! Z uwagi iż wczoraj była reklama/spam na Forum Aline2 aby gracze przeszli na ten serwer więc świadczy to o Administracji Ascariala . Dzieciniada .

raczej alien,nie aline xD

aw Jaki maks lvl,bo nie doczytalem?

Opublikowano

Nie polecam !!! Z uwagi iż wczoraj była reklama/spam na Forum Aline2 aby gracze przeszli na ten serwer więc świadczy to o Administracji Ascariala . Dzieciniada .

Za to odpowiadają gracze, nie administracja, my skupiamy się TYLKO i wyłącznie na reklame na Fanpage'ach oraz Youtubie, niczym więcej..

Aktualnie trwa 30 minutowa przerwa na poprawe DC.

Opublikowano

Up, kuferek jest obok teleportera ;)

Przypominamy, że jutro o godzinie 19:00 odbędzie się Inwazja Piratów Tanaka! Zapraszamy gorąco wszystkich do udziału!

Opublikowano

dzięki za kody sm :)

P.S gram już 3 dzień (co prawda krótko - szkoła :/) ale już dorobiłem się pokaźnej sumki + dobre eq :)

Bardzo gorąco zapraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...