Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie królestwo polecacie? Gdzie gra najwięcej osób z którymi można się dogadać itd. ?

Najwiecej osob gra w Jinno ;)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się jeszcze tutaj zaczynać? Ile osób +/- na serwie w godzinach szczytu?

Tak, dlaczego miało by się nie opłacać? Ludzie cały czas rozpoczynają grę ;) Graczy w godzinach szczytu jest +600.

Opublikowano

Nastąpiła drobna aktualizacja prezentacji, jeszcze dzisiaj bedzie ona uzupełniona o nowe rzeczy.

Opublikowano

Na serwerze gra 600-700os. Liczba rośnie z godziny na godzinę polecam grę , zajarasz blanta to serwer opor wkreca :v polecam , serwer dostosowany dla graczy

Opublikowano

trochę denerwujące jest to minimum 3-osobowa grupa na dungeony, i tak większość lata samemu z buffem, a tu trzeba szukać jakiegoś bota, który tylko będzie przeszkadzał

Opublikowano

1781860_450578745069779_2007051324_o.jpg

wie ktoś o co chodzi? na komputerze wszystko dobrze chodzi, na lapku juz troche gorzej, jak probuje wlaczyc patchera pojawia sie blad, jak probuje normalnie przez clienta jest błąd podczas laczenia sie z serwerem, jakies pomysly? mam windows 7

65994253024037513199.png
Opublikowano

Polecam ten serwer każdemu kto szuka czegoś 'na dłużej'. Administracja profesjonalnie podchodzi do sprawy i widać u nich pełne zaangażowanie. Coraz więcej osób na serwerze czego zasługą jest przede wszystkim dobra reklama.Również co do spraw technicznych nie ma czego się obawiać-brak jakichkolwiek problemów a jeżeli takowe wystąpią szybko są zażegnane.

Zapraszam Was na serwer i życzę miłej zabawy!

~Kiedy zostanie uruchomiona Wiki Ascarial.pl?:)

#rein

Opublikowano

wie ktoś o co chodzi? na komputerze wszystko dobrze chodzi, na lapku juz troche gorzej, jak probuje wlaczyc patchera pojawia sie blad, jak probuje normalnie przez clienta jest błąd podczas laczenia sie z serwerem, jakies pomysly? mam windows 7

Wyłącz Firewalla i Antywirusa, powinno zadziałać.

Polecam ten serwer każdemu kto szuka czegoś 'na dłużej'. Administracja profesjonalnie podchodzi do sprawy i widać u nich pełne zaangażowanie. Coraz więcej osób na serwerze czego zasługą jest przede wszystkim dobra reklama.Również co do spraw technicznych nie ma czego się obawiać-brak jakichkolwiek problemów a jeżeli takowe wystąpią szybko są zażegnane.

~Kiedy zostanie uruchomiona Wiki Ascarial.pl? :)

Dzięki za pozytywną opinie. Poszczególne tutoriale do Wiki Ascarial.pl są już dostępne u nas na forum w dziale z tutorialami, w ten weekend będziemy je podpinać pod Wiki na stronie ;)

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich o godzinie 19:00 na Konkurs OX! Dzisiaj pojawi się szczegółowy kalendarz eventów na miesiąc Luty.

Wyłącz Firewalla i Antywirusa, powinno zadziałać.

~Kiedy zostanie uruchomiona Wiki Ascarial.pl? :)

Dzięki za pozytywną opinie. Poszczególne tutoriale do Wiki Ascarial.pl są już dostępne u nas na forum w dziale z tutorialami, w ten weekend będziemy je podpinać pod Wiki na stronie ;)

Opublikowano

gt04.png

Nie dodawaj do prezki czegoś, czego jeszcze nie ma... Trochę to psuje cały widok..

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

@UP, po co wrzucałeś tutaj ten obrazek? Nie za bardzo rozumiem.

Edit: Stara Wieża Wygnańców ma 3 piętra i obowiązuje do niedzieli, w niedziele nastąpi jej aktualizacja, dlatego postanowiliśmy rozpisać od razu nową wersje.

Opublikowano

Ktoś wytłumaczy o co chodzi? W pewnym momencie wywaliło mnie z serwera, teraz nie mogę się połączyć ani z grą, ani z forum czy stroną główną. Czy ktoś ma to samo?

Opublikowano

Ktoś wytłumaczy o co chodzi? W pewnym momencie wywaliło mnie z serwera, teraz nie mogę się połączyć ani z grą, ani z forum czy stroną główną. Czy ktoś ma to samo?

Zrestartuj komputer, spatchuj nastepnie clienta i powiedz czy dziala.

2xUP

Przecież WO i ta lodowa są dostępne na serwerze -.-

@edit 3xUP

Hahah co wy za głupoty piszecie z tym dropem z tych bossów hehe. Widzę że chyba nie wiecie co dropi z nich ;]

Który drop z bossow Ci sie nie zgadza? Byc moze zrobilem gdzies pomylke przy tworzeniu grafiki, powiedz to poprawie ;)

Opublikowano

Generał,wróżka,rakas,gnoll,arges,generał ten nowy ,rzygacz (reszty to nie wiem). + na końcu groty v2 jest jakiś niewidzialny NPC który nazywa sie Teleporter (ale nie jestem pewien) i nie da sie na niego kliknąć ani nic

Opublikowano

Dalej nic. Dodam, że stronka nie działa z każdego komputera w mojej sieci (gry na innych komputerach nie sprawdzałem, ale pewnie tak samo). Restartowałem router, nadal nic. Nagle dostawca zablokował mi was czy co? ;D

Oprócz tego nie działa mi strona główna globala ani forum. Nie mam pojęcia co się mogło stać ;d

Opublikowano

Jeżeli to do mnie było z tym czyszczeniem przeglądarki, to co by to miało do wejścia do gry, oraz tego, że dzieje się tak na każdym komputerze?

edit; W cmd nie pinguje z waszą stroną ani z globalem.

edit2; Już wszystko ok. To chyba było coś u dostawcy, bo nawet dodzwonić się nie mogłem do ich technika :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...