Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer padł? Nie mogę wejść na stronę ani zalogować się do gry (zawiesza się po wyborze postaci). Doładowane ZM póki co też nie doszły, a mija 6 godzina.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer padł? Nie mogę wejść na stronę ani zalogować się do gry (zawiesza się po wyborze postaci). Doładowane ZM póki co też nie doszły, a mija 6 godzina.

Przerwa techniczna od 16:30 do 17. Odnosnie doladowania ZM, kieruj się do usługodawcy, firmy - profitsms.pl

3jqumg.jpg

Opublikowano

@NGS nie mogę do ciebie napisać na PW :( masz zapełnioną skrzynkę :(

@AW jak z expem xD....

Juz wyczyściłem skrzynke ;) Mozesz napisać. Exp jest umiarkowany, mniejwięcej 3x w stosunku do PL'a. Dopasowaliśmy to tak, aby nie było nudno na serwerze, schodki zaczynają się od 105lv, maksymalny poziom - 125.

Opublikowano

no kurde wszystko zajebiscie tylko czemu hard ;// nie lubie hardow ale podoba mi sie wiec chyba zagram bo sporo ludzi u was gra

To jest Hard/Medium, wejdz to zobaczysz jak się gra. Z ekwipunkiem nie jest trudno.

NGS zobacz temat na waszym forum Gość was prosi żebyście odbugowali mu postać 71lvl bo nie ma misji u biologa.

Okej.

Opublikowano

_________________________________________________________________________________________________________

Weź udział w konkursie i zgarnij nieograniczoną ilość SM do wykorzystania w ItemShopie!

Więcej informacji pod tym linkiem:

https://www.facebook.com/ascarial/posts/629784490391916?stream_ref=10

_________________________________________________________________________________________________________

Kalendarz Eventów do końca stycznia, na luty pojawi się niedługo na stronie.

Piątek 24.01, godzina 19:30 - Konkurs OX

Sobota 25.01, godzina 19:00 - Znajdz GM'a

Niedziela 26.01, godzina 19:00 - MINI ZUO

Środa 29.01, godzina 19:00 - Inwazja Piratów Tanaka

Piątek 31.01, godzina 19:00 - Konkurs OX

Jako że na serwerze od startu odbyło się parę aktualizacji, wszystkim nowym graczom zalecamy pobranie nowego clienta, natomiast starych graczy prosimy o spatchowanie clienta.

www.ascarial.pl/Client_Nowy.rar
Opublikowano

Serwer naprawdę dopracowany- świetne misje, dobrze dopasowany exp, o eq też nie trudno- spokojnie można sobie grać. Graczy wystarczająco, aczkolwiek im więcej tym lepiej. Nigdy na hardzie nie grałem dłużej niż godzinę, ten serwer za to strasznie mnie wciągnął:)

Opublikowano

Serwer naprawdę dopracowany- świetne misje, dobrze dopasowany exp, o eq też nie trudno- spokojnie można sobie grać. Graczy wystarczająco, aczkolwiek im więcej tym lepiej. Nigdy na hardzie nie grałem dłużej niż godzinę, ten serwer za to strasznie mnie wciągnął :)

Tak jak mówiłem, serwer jest typem Hard/Medium. Ekwipunek zdobyć nie jest jakoś bajecznie trudno, aczkolwiek też nie jak na Easy. Exp jest już troche cięższy, aczkolwiek dopasowany tak, aby się Wam serwer szybko nie znudził.

Opublikowano

Kalendarz Eventów do końca stycznia, na luty pojawi się niedługo na stronie.

Piątek 24.01, godzina 19:30 - Konkurs OX

Sobota 25.01, godzina 19:00 - Znajdz GM'a

Niedziela 26.01, godzina 19:00 - MINI ZUO

Środa 29.01, godzina 19:00 - Inwazja Piratów Tanaka

Piątek 31.01, godzina 19:00 - Konkurs OX

Jako że na serwerze od startu odbyło się parę aktualizacji, wszystkim nowym graczom zalecamy pobranie nowego clienta, natomiast starych graczy prosimy o spatchowanie clienta.

www.ascarial.pl/Client_Nowy.rar

Stan graczy online na dzień 23.01.2014, godzina 22:54. Mamy nadzieje, że to zaspokoi wasze pytania typu "ile online w trakcie dnia?".

3jqumg.jpg

Ja to wlasciwie nie wiem,czy tym screenem chwalisz sie czy zalisz?

aw;Truty only riper?

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich graczy Ascarial.pl na Konkurs OX, który odbędzie się dziś o godzinie 19:30! Ponadto na udane rozpoczęcie weekendu mamy dla Was 3 kody na Darmowe SM o wartości 3,69 pln, należy wpisać je na stronie, kto pierwszy, ten lepszy!

b04fe237
5e3fd261
927cc8e9

Ja to wlasciwie nie wiem,czy tym screenem chwalisz sie czy zalisz?
aw;Truty only riper?

Ten screen służy temu, aby takie gimbusy jak Ty nabijały sobie posty ;)

Opublikowano

Coś na poprawe humoru przed OX'em, który odbędzie się o 19:30 :D

1472737_581091568651862_1051933868_n.png

Dlaczego wyśmiewasz swoich graczy ? A i jeszcze jedno jak nie umiesz robić OX to nie rób te twoje nagrody są nic nie warte

Opublikowano

Dlaczego wyśmiewasz swoich graczy ? A i jeszcze jedno jak nie umiesz robić OX to nie rób te twoje nagrody są nic nie warte

Prowadzimy na naszym fanpage serie "Mistrzowie Beki", zdjęcie pochodzi właśnie stamtąd. Twoim zdaniem Zmianki, Dodania, Runy i przedmioty z IS są nic nie warte? Jesteś pewien, że nie pomyliłeś serwerów? Co tydzień są inne nagrody, każdemu nie dogodzisz. Nie będziemy rozdawać tydzień w tydzień Run, Metali, Pereł, Przedmiotów z IS itd, dlatego postanowiliśmy to trochę zróżnicować.

Opublikowano

Przynajmniej już wiadomo, że pokazał Ciebie na zdjęciu.

Ja wykorzystałem 1 kod chociaż na tym serwerze mam 2 lv i tylko zgarniam SM, żeby później oddać komuś w konkursie.

Ogólnie mogę stwierdzić, że na serwerze jest dość dużo sklepów jak na taką ilość online co świadczy o dobrze rozwiniętym handlu.

0LsM05U.png

Opublikowano

Przynajmniej już wiadomo, że pokazał Ciebie na zdjęciu.

Ja wykorzystałem 1 kod chociaż na tym serwerze mam 2 lv i tylko zgarniam SM, żeby później oddać komuś w konkursie.

Ogólnie mogę stwierdzić, że na serwerze jest dość dużo sklepów jak na taką ilość online co świadczy o dobrze rozwiniętym handlu.

Przykro mi ale ten "Ktoś" na zdjęciu to nie ja :) Niestety musiałem Cię rozczarować.

Opublikowano

Grać może i się opłaca, serwer całkiem przyjemny mimo iż są bugi ( lub tylko mi nie działają nowe umiejętności). Ludzi nawet sporo, jest z kim pogadać i pohandlować.

Jedynym minusem jest to, że administracja wydaje się olewać graczy. W czwartek rano wysłałem przelew, do teraz nie dostałem ZM, mimo usilnych prób kontaktu z mojej strony (tutaj, czy w grze) nikt nie kwapi się do rozwiązania problemu.

Reasumując, pograć można, ale uwaga z IS, bo w przypadku problemów możecie nie otrzymać pomocy.

Ten bug zostanie poprawiony przy nocnym updacie, informowaliśmy o tym w grze. Co do przelewu, sprawe wyjaśnialiśmy na PW, nie otrzymaliśmy żadnego przelewu od Ciebie na nasze konto, przez co nie dostałeś SM, to jest chyba jasne i klarowne, przelew będzie, będą SM. ItemShop działa sprawnie.

Drodzy gracze, już jutro na serwer zawitają dwa nowe dungeony. Wieża Metinów Króla oraz Piekielne Katakumby! Szczegółowe opisy pojawią się za ok. 24h na forum. Również o godzinie 19:00 odbędzie się Mini Zuo! Jak oceniacie weekend z Ascarial? :)

Opublikowano

na serwer wbije jeszcze dziś :D nie wiem czemu wcześniej go nie zauważyłem :)

Co polecacie robić na małych lvlach żeby zarobić ? Drogie są Wierzchowce na rynku ?

Łatwy ten Daugenon na 30lvl ? Coś z niego dropi ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Sprawa z ZM została profesjonalnie rozwiązana.

Dalej polecam serwer, tak dopracowanego harda chyba jeszcze nie było. Dodatkowo dziś zostaną dodane kolejne atrakcje. Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...