Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drodzy gracze, wszystkim, którym nie działa stary client, informujemy, iż do gry jest wymagana jest jego nowa wersja, do pobrania stąd, starą wersje możecie usunąć. Grę należy odpalać z pliku Ascarial.exe:

www.ascarial.pl/Client_Nowy.rar
Opublikowano

Drodzy gracze, wszystkim, którym nie działa stary client, informujemy, iż do gry jest wymagana jest jego nowa wersja, do pobrania stąd, starą wersje możecie usunąć. Grę należy odpalać z pliku Ascarial.exe:

www.ascarial.pl/Client_Nowy.rar
Opublikowano

Grałem serwer fajny, lecz przestałem gdyż dowiedziałem się, że Endymion daje itemki dla swojej dziuni.

DMG archera to przesadzone, nadal jest tak wysokie?

Opublikowano

A co z patcherem ?

Patcher juz dziala.

Grałem serwer fajny, lecz przestałem gdyż dowiedziałem się, że Endymion daje itemki dla swojej dziuni.

DMG archera to przesadzone, nadal jest tak wysokie?

Endymion nie rozdaje żadnych itemów, na początku grudnia było włamanie na jego konto w grze, poprzez które zostało porozdawane eq w m1. Zrobiliśmy cofke i zażegnaliśmy problem. DMG Archera zostało już dawno poprawione, jeszcze przed Konkursem PvP.

Serwer wydaje się super ! może mi ktoś zrobić ss m1 królestwa na którym jest najwięcej ludzi ?

Pod wieczór zrobie i wstawie w tym temacie.

Opublikowano

Gra ktokolwiek w Shinsoo? Jest tam jakaś dobra gildia do której można się dostać? (Chcę zacząć tu gę, ale głupio być jedynym graczem w królestwie):)

Opublikowano

Gra ktokolwiek w Shinsoo? Jest tam jakaś dobra gildia do której można się dostać? (Chcę zacząć tu gę, ale głupio być jedynym graczem w królestwie) :)

Więcej osób gra w jinno, aczkolwiek teraz po rozkręceniu reklamy u Treama, Browara, Siembida i Balantajsa, proporcje powinny się zrównoważyć ;)

Opublikowano

Serwer wydaje się super ! może mi ktoś zrobić ss m1 królestwa na którym jest najwięcej ludzi ?

244wsy.jpg

Opublikowano

Patcher juz dziala.

Endymion nie rozdaje żadnych itemów, na początku grudnia było włamanie na jego konto w grze, poprzez które zostało porozdawane eq w m1. Zrobiliśmy cofke i zażegnaliśmy problem. DMG Archera zostało już dawno poprawione, jeszcze przed Konkursem PvP.

Pod wieczór zrobie i wstawie w tym temacie.

mam jeszcze jedno pytanie tak z czystej ciekawosci za co Adaś aka [TGM]Izi dostał bana?

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie tak z czystej ciekawosci za co Adaś aka [TGM]Izi dostał bana?

[TGM]Izi było kontem Adasia na próbe pracy jako GM, został usunięty z funkcji ponad miesiąc temu, ponieważ przydzielił sobie na prywatne konto, na którym grał z bratem (?) skille oraz ekwipunek, tak samo jego prywatne konto wraz z wszystkimi postaciami zostało usunięte.

Opublikowano

Siemka, jak można złapać kontakt z adminami?

Zapomnialem login do konta i właśnie.. xD niby moj email jest u was w bazie ale nwm jaki login moglem wpisać, mam też kod zwrotny bo doladowywalem u was SM, co radzicie? xD

Opublikowano

Fajnie się gra z 250 osób zrobiło się 360+ :)

Ale szkoda jedynie że administracja mało się udziela ;/ gdyby codziennie ktoś wszedł i odpisywał graczom na forum to byłby sukces bo administracji praktycznie nie widać tak jakby serwer był opuszczony przez nią.

Opublikowano

Fajnie zrobiona prezentacja i podobają mi się nowe questy.

Właśnie grałem godzinę i bardzo mnie wciągnęło, dużo osób jest pomimo tak wczesnej pory.

Opublikowano

Polecam ale administracjo OGARNIJCIE SIĘ i róbcie coś pokażcie że jesteście w tej grze a nie.

Opublikowano

Fajnie się gra z 250 osób zrobiło się 360+ :)

Ale szkoda jedynie że administracja mało się udziela ;/ gdyby codziennie ktoś wszedł i odpisywał graczom na forum to byłby sukces bo administracji praktycznie nie widać tak jakby serwer był opuszczony przez nią.

Montujemy reklame w tym momencie, mamy nadzieje, że jeszcze troche osób ściągniemy :)

Fajnie zrobiona prezentacja i podobają mi się nowe questy.

Właśnie grałem godzinę i bardzo mnie wciągnęło, dużo osób jest pomimo tak wczesnej pory.

Miała być jakaś aktualizacja 1.5, a gracze mówią że jej do tej pory nie było. Jaka jest tego przyczyna?

Ta aktualizacja była jeszcze w grudniu, aktualna wersja gry to 1.6, najwyraźniej ktoś się w czasie zawiesił :D

Polecam ale administracjo OGARNIJCIE SIĘ i róbcie coś pokażcie że jesteście w tej grze a nie.

[GM]Norman i [GM]Horke siędzą minimum 3h dziennie w grze, wystarczy napisać na czacie czy jest jakiś GM online, a z pewnością któryś z nich Wam odpisze, to samo dotyczy forum.

Siemka, jak można złapać kontakt z adminami?

Zapomnialem login do konta i właśnie.. xD niby moj email jest u was w bazie ale nwm jaki login moglem wpisać, mam też kod zwrotny bo doladowywalem u was SM, co radzicie? xD

Napisz do mnie PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...