Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szukam osoby / osób do wspólnej gry na tym serwerze w królestwie Shinsoo , mam 27 lvl postaci oraz konia bojowego

up.Osobiście polecam serwer gdyż rozwiązania użyte na tym serwerze dobrze się sprawdzają typu drop szkat/kluczy/sztabek itd

kiedy jakiś event OX ? bo przegapiłem ostatni

Opublikowano

szukam osoby / osób do wspólnej gry na tym serwerze w królestwie Shinsoo , mam 27 lvl postaci oraz konia bojowego

up.Osobiście polecam serwer gdyż rozwiązania użyte na tym serwerze dobrze się sprawdzają typu drop szkat/kluczy/sztabek itd

pisz do mnie na Pw lub gg - 4763250. Możemy sie zgadać i pograć ;)
Opublikowano

OX w piątek ;) W nocy pojawi się szczegółowy kalendarz Eventow na stronie ;)

Opublikowano

W godzinach szczytu dochodzi do 500 online. Jak się zalogujesz na serwer i włączasz Czat to pisze Ci u samej góry ile jest online ;)

licznik tymczasowo nie dziala, nie wzorujcie sie na nim, od weekendu bedzie poprawnie chodzil. Co do szacowania graczy, m1 kazdego krolestwa jest dobrym przykladem.

Opublikowano

troszkę jest nie wymiarowo co do osób online w królestwach , przedewszystkim gracze wybierają JINNO i tam głównie działa handel , lecz takie królestwo jak shinsoo ciężko znaleść sklepiki

więc polecam nowym graczom zasiedlać królestwo Shinsoo , polecam serwer

Opublikowano

troszkę jest nie wymiarowo co do osób online w królestwach , przedewszystkim gracze wybierają JINNO i tam głównie działa handel , lecz takie królestwo jak shinsoo ciężko znaleść sklepiki

więc polecam nowym graczom zasiedlać królestwo Shinsoo , polecam serwer

Dokładnie, ale nie mamy na to wpływu niestety. Proporcje są takie, że w Jinno m1 na CH1 w trakcie dnia siedzi 221 osob, 64 w Shinsoo i 49 osób w Sonyong. Statystyka z dzisiaj, tak jak juz wyzej wspominalem, licznikiem prosze sie poki co niesugerować, bo system CRON nam nawalił, musimy w weekend usiąść i nad nim popracować, aby lepiej działał.

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy na konkurs OX, który odbędzie się dziś o 19:30! Do tego na zakończenie weekendu mamy dla Was dwa kody na darmowe SM, które należy wpisać do tabeli za 3,69 pln na stronie.

1d92fc1c
275de489

Zapraszamy gorąco!

Opublikowano

Mógłbym prosić ss z m1 w godz. popołudniowych lub wypowiedzenie się kogoś z administracji nt. ilości graczy na serwerze?

Warto zaczynać grę na serwerze?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mógłbym prosić ss z m1 w godz. popołudniowych lub wypowiedzenie się kogoś z administracji nt. ilości graczy na serwerze?

Warto zaczynać grę na serwerze?

Podbijam pytanie ;]? warto i czy można ss`y tak na szybkiego :P

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Warto tu grać?
Mógłby powiedzieć ile teraz gra osób i wrzucić ss np z Jino z godzin szczytu?
Bo nie mam pojęcia czy zakładać konto i pobierać klienta.
Szukam jakiegoś harda/medium i ten wydał się być fajny :)

nrhr.png
Opublikowano

Warto tu grać?

Mógłby powiedzieć ile teraz gra osób i wrzucić ss np z Jino z godzin szczytu?

Bo nie mam pojęcia czy zakładać konto i pobierać klienta.

Szukam jakiegoś harda/medium i ten wydał się być fajny :)

Screena teraz nie zrobie ale z 20 min temu było 300 osób.

Opublikowano

Screena teraz nie zrobie ale z 20 min temu było 300 osób.

300? Mało moim zdaniem, no cóż. Trzeba szukać czegoś innego : /

nrhr.png
Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy na konkurs Znajdź GM'a, który odbędzie się na CH1 o godzinie 20:00! Do zgarnięcia atrakcyjne nagrody!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...